- 5 Ekim 2020
- 2.774
- 10.921
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.701
Ay ben de ben deBen de simdi kalktim gaza geldim valla az leslie yapayim![]()

Şu yavruyu uyuyayım da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de ben deBen de simdi kalktim gaza geldim valla az leslie yapayim![]()
Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmezAA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim![]()
Evet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var.Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmezDoğru söylüyorsun kışın domates salatalık yememek daha iyi salatalık eve almıyorum ne zamandır zaten. Hiç tadı yok
![]()
En kısa sürede denicem canım teşekkür ederimEvet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var.![]()
Ay telde duzenleyememisim
ORTAKLAR
(5-12 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Namaria
@nnurc @Nikinik azaydidem
belmayne
Tempus
@yarimuhendis Hedef60kgolmak
balpamuk
@DeryaOnDiet @hawar @Suskunhanim @muhursuzpusula seyrekyagmur
Pain Killer
DİPNOT:
Duzeltme : asilr ayrilmak istedigi icin duzenlendi
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Amor-a cim bu hafta sen yaz menulerini canim ben takipte olacagim
![]()
Peki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyükCanım masallah sana cok guzel 5 li rakamlara inmissin süperrr
Yaa kotu bigun gecirmissiniz cocuklarla simdi iyidir insallah ufaklik
Yaa sen daha tatlisinama bende kilo veremiyorum yaa kendimi onlarin yerine koydum insan üzülüyo simdi tebrik etmesem olmaz
![]()
2 gün evdeyim spor yaparım bol bol ortağımmAy ben de ben de
Şu yavruyu uyuyayım da![]()
Cig havuc oneriyor canim benim diyetisyen aksam acikirsan ye dedi bana pismisini onermiyorlarAA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim![]()
Tebrikler kizlarrrORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria
@hawar @Nikinik Tempus
@yarimuhendis @DeryaOnDiet belmayne
@asilr @nnurc @Suskunhanim balpamuk
Hedef60kgolmak
azaydidem
Pain Killer
muhursuzpusula
seyrekyagmur
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve
Hedef60kgolmak oluyoooooor.
![]()
tebrikler canlar![]()
Bu hafta insallah daha cok asılicamhaftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlar @DeryaOnDietazaydidem ve
balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah
Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım
@asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur![]()
OrtimmmmmBen de simdi kalktim gaza geldim valla az leslie yapayim![]()
Eveet geldi sıra günah çıkarmaya
uyanınca ılık sirkeli limonlu susonra sade nescafe gold
13.00- 18.30 arası yedim
öğlen soslu patatesli tavuk şiş dürüm, patates kızartma ve yanında sos,büyük ayran, chicken nuggets 3 tane
ara milka çikolata soslu kek 140 gr ,siyah çay
küçük paket cips, hazır kutu limonata
1/2 karamel dolgulu donutyarısını annemle babama verdim
ekler pasta ve tartölet ,yanında kuru naneli limonlu form çay
son öğün turşu suyu ve karışık turşu
tahmini 3300 kalori civarı oldu.
biraz sonra 1 form çay daha içeceğim , 10.000 adım oldu ayrıca spor da yapıcam
su 1.5 lt oldu 3e tamamlarım
balpamuk @_Reyyan
Aynen onun parolasi bu aslinda, bence cok derin manalar iceriyor.Ahahshs o smiley direkt aysunumuz ya![]()
Ne demek canim benim, bence cok iyi bir ortiydinPain Killer ortim cok fazla destek olamadim bu hafta sana kusuruma bakma insallah bubhaft ikimizde cok asılırız daha gzel kilolar veririz hersey icin tesekkur ederim
![]()
cnm görmemişim5 şubat cuma
11.30
Kakaolu yulaf lapası üzerinde küçük muzum yarısı ve 1tk şekersiz fıstık ezmesi
15.00
Sade türk kahvesi ve lifalif bar
16.30
1 kepçeden az yoğurtlu kabak çırbası, 6yk z.yağlı taze fasülye ve salata
Su : 2.5lt
Spor : bugünü de pas geçtim
Hedef60kgolmak
Cherry Mom @_Reyyan
yaaa uzun dilim havucunu yesinler5 Şubat Cuma
13.00
2 dilim(50gr) mayasız tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 4 siyah zeytin, 1 ceviz, 1 uzun dilim havuç, beyaz lahana, yeşil çay
Ara
4 dilim fırında bal kabağı, üzerine 1 kaşık ev yapımı şekersiz elma pekmezi
17.45
1 tabak taze barbunya, yarım kase ev yoğurdu
Su:2,5lt(biraz daha içerim)
Spor:2367 adım.(minik bir yürüyüş 23 puan) gece bir spor daha yapabilirim. Yaparsam bildiririm inşallah
Not: Çayın yanında patlamış mısır olacak
Tempus
Cherry Mom @_Reyyan
AhahahhPeki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyük![]()
Asil ben tesekkur ederim tekrar gorusucez ortimazaydidem canim ortim bu guzel hafta icin sana tesekkur ederim. Yeni ortinle cok cok daha verimli bir hafta diliyorum sana canim
tekrar bulusnak uzere
seyrekyagmur seyrekim yagmurum birazdan sana isaret verecegim neredeysen ortaya cik olur mu.
Sen daha iyidinNe demek canim benim, bence cok iyi bir ortiydin![]()