Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim 🙃
Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmez🙈 Doğru söylüyorsun kışın domates salatalık yememek daha iyi salatalık eve almıyorum ne zamandır zaten. Hiç tadı yok👀

Bende lahanayı çok severim aslında ama kahvaltıda yemek hiç aklıma gelmez🙈 Doğru söylüyorsun kışın domates salatalık yememek daha iyi salatalık eve almıyorum ne zamandır zaten. Hiç tadı yok👀
Evet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var. 😍

Evet canım almamak en iyisi. Beyaz lahana turp bunlar başta biraz gaz yapıyor ama sonra alışıyor vücut. Tavsiye ederim. Zaten lahananın faydası çok. Yağ yakıcı özelliği de var. 😍
En kısa sürede denicem canım teşekkür ederim🌸🤗

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(5-12 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Duzeltme : asilr ayrilmak istedigi icin duzenlendi Amor-a Amor-a cim bu hafta sen yaz menulerini canim ben takipte olacagim 💞
Ay telde duzenleyememisim muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 canlar bu hafta berabersinjz asilr ayrilmak istedi 💞

Canım masallah sana cok guzel 5 li rakamlara inmissin süperrr😍👏👏👏

Yaa kotu bigun gecirmissiniz cocuklarla simdi iyidir insallah ufaklik

Yaa sen daha tatlisin😂😂 ama bende kilo veremiyorum yaa kendimi onlarin yerine koydum insan üzülüyo simdi tebrik etmesem olmaz🤭🙈🙈🙈
Peki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyük😂

AA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim 🙃
Cig havuc oneriyor canim benim diyetisyen aksam acikirsan ye dedi bana pismisini onermiyorlar 🤔

:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(29 Ocak- 5 Şubat)

Eki Görüntüle 2777084

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeyle balpamuk balpamuk ve Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler canlar :KK6:
Tebrikler kizlarrr😍 balpamuk balpamuk Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
haftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlar @DeryaOnDiet azaydidem azaydidem ve balpamuk balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah :KK60:
Amor-a Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım :KK200:
@asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur :KK200:
Bu hafta insallah daha cok asılicam🥰
Ben de simdi kalktim gaza geldim valla az leslie yapayim 😂
Ortimmmmm 😍😍 yaa daha önce görseydim sana eslik ederdim ama malesed ben yapamadim bugun🙈

Eveet geldi sıra günah çıkarmaya :KK22:
uyanınca ılık sirkeli limonlu su :KK70: sonra sade nescafe gold
13.00- 18.30 arası yedim
öğlen soslu patatesli tavuk şiş dürüm, patates kızartma ve yanında sos,büyük ayran, chicken nuggets 3 tane
ara milka çikolata soslu kek 140 gr ,siyah çay
küçük paket cips, hazır kutu limonata
1/2 karamel dolgulu donut:KK72: yarısını annemle babama verdim :KK70: ekler pasta ve tartölet ,yanında kuru naneli limonlu form çay :KK48:
son öğün turşu suyu ve karışık turşu
tahmini 3300 kalori civarı oldu.
biraz sonra 1 form çay daha içeceğim , 10.000 adım oldu ayrıca spor da yapıcam
su 1.5 lt oldu 3e tamamlarım
balpamuk balpamuk @_Reyyan

balpamuk balpamuk Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tebrikler kizlarr bol eksileriniz olsun 🤩👏👏👏

Vay beeee...... Yuppiiiii birinci olmuşuz orticiiiimmmm.....:KK71::KK71::KK71::KK71:

Tabii bi kutlamayı hakettik onun için menüleri dağıttık biz bugün:olamaz::olamaz::olamaz::KK48:
Ben de bugün menü yazmasam demeye gelmiştim. 1.5 aydır diyetteyim aadece dün 2 kare bitter yeme dışında hiç kaçamak yapmadım. Onun için bugün serbest gün yaptım kendime biraz nefes almak adına. Geldim gördüm ki orticim de 1.liğimizi kutlamış:KK48: Yarından itibaren tam gaz devam arada olur böyle ortim, moral bozmak yok arada nefes almak lazım önemli olan cozutup sürdürmemek😂

5 şubat cuma
11.30
Kakaolu yulaf lapası üzerinde küçük muzum yarısı ve 1tk şekersiz fıstık ezmesi
15.00
Sade türk kahvesi ve lifalif bar
16.30
1 kepçeden az yoğurtlu kabak çırbası, 6yk z.yağlı taze fasülye ve salata
Su : 2.5lt
Spor : bugünü de pas geçtim
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
cnm görmemişim
gayet sağlıklı cnm afiyet olsun yeni listen pzts mi başlıor
5 Şubat Cuma

13.00
2 dilim(50gr) mayasız tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 4 siyah zeytin, 1 ceviz, 1 uzun dilim havuç, beyaz lahana, yeşil çay

Ara
4 dilim fırında bal kabağı, üzerine 1 kaşık ev yapımı şekersiz elma pekmezi

17.45
1 tabak taze barbunya, yarım kase ev yoğurdu

Su:2,5lt(biraz daha içerim)
Spor:2367 adım.(minik bir yürüyüş 23 puan🤭) gece bir spor daha yapabilirim. Yaparsam bildiririm inşallah

Not: Çayın yanında patlamış mısır olacak 🙃

Tempus Tempus Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
yaaa uzun dilim havucunu yesinler :D

Peki senin yazdığına laf ederken “kilo ceremeyenleri” yazmam! Ahahahaah Allah büyük😂
Ahahahh 😂😂😂😂 dil seysi olmus🤭 yada klavye seysi😂
azaydidem azaydidem canim ortim bu guzel hafta icin sana tesekkur ederim. Yeni ortinle cok cok daha verimli bir hafta diliyorum sana canim😘 tekrar bulusnak uzere😘😘

seyrekyagmur seyrekyagmur seyrekim yagmurum birazdan sana isaret verecegim neredeysen ortaya cik olur mu.
Asil ben tesekkur ederim tekrar gorusucez ortim😍

Back
X