Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta :KK53:
hahaha :KK70: kimse beni anlamıyor sorunsalı :KK70: :KK70: :KK70:
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah :KK70: :KK70: :KK70: özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta :KK53:
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak :dondurma:
Ozamn bu da hayali zopa :sinirli::sinirli::sinirli: :confused: ay sen eskiden böyle değildin ya diyete ara verdin böyle oldun o 1 ayda ne ettiler sana çok mu ders çalıştın odalara kapandın ne ettin derinlere ineyim bi durun yoksa takım elden gidecek :skandal::skandal:

8 subat pazartesi

12:30 2 yumurtayla sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek

18:30 2 kase lahana corbasi, 1 kase haslanmis brokoli, 3 kasik yogurt

su: 3 litre
Spor: 15 dakika leslie, 20 dakika chloe😂

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Namaria
Menüde sporda çok iyi nurcum bu hafta cumadan niyeti bozmuştun sanki ama iyi gidiyorsun hiç bozma şuan belliki verme dönemindesin gidiyorken hiç duraklatmamak lazım sonrasında çünkü biz sıksak bile duraklamaya ister istemez giriyor insan

Yeşil çaya devam ediyor musun ?
Nikinik Nikinik Chloe yapmış onu spor no 6 cardio olarak kabul edebiliriz canım belki öyle saymışsındır ama ekleyeyim dedim 🤭

Menüde sporda çok iyi nurcum bu hafta cumadan niyeti bozmuştun sanki ama iyi gidiyorsun hiç bozma şuan belliki verme dönemindesin gidiyorken hiç duraklatmamak lazım sonrasında çünkü biz sıksak bile duraklamaya ister istemez giriyor insan

Yeşil çaya devam ediyor musun ?
Nikinik Nikinik Chloe yapmış onu spor no 6 cardio olarak kabul edebiliriz canım belki öyle saymışsındır ama ekleyeyim dedim 🤭
Evet canim cardio demistin oyle yazdim ben de 👍

Ortim hem bitter hem makarna birlikte olmasaymış iyiymiş sporda yok çünkü ama emzirdiğin için onunda faydası var :)
Okadar kasmak istemiyorum diyet yaparken ya
Çünkü 3 sene önceki diyetimi çok çok sıkı yapmıştım kaçamağım çok nadir olmuştu kilolar çok hızlı gitti ve geri çok kolay aldm koruyamadım
Bunda azda olsa yiyerek vermeyi planlıyorum vucut tekrar yemeye başladığında hemen geri kilo almaya başlamasın diye
Ama eğer vermeme engel olursa tabiki keserim ama misal yemesem 500 verecekken yerine 300 versem sıkıntı yok az gitsin öz gitsin istiyorum

08.02.2021

09:30
- 1 bardak sirkeli su, 1 elma

Sabah 10:30
Peynirli yumurta (2 yumurta)
1 dilim ekmek
4 zeytin
Domates
Dereotu,maydanoz
1 kk peynir

Akşam 19:00
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek

Su : 1 lt oldu sadece bugün pek içemedim

Spor yok maalesef :KK43:

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Begonya2 Begonya2
Güzel menü ortim 👍 hadi cumaya kadar en az 500 gr 1 kilo ver 1.ci olalım inşaAllah 💪

Okadar kasmak istemiyorum diyet yaparken ya
Çünkü 3 sene önceki diyetimi çok çok sıkı yapmıştım kaçamağım çok nadir olmuştu kilolar çok hızlı gitti ve geri çok kolay aldm koruyamadım
Bunda azda olsa yiyerek vermeyi planlıyorum vucut tekrar yemeye başladığında hemen geri kilo almaya başlamasın diye
Ama eğer vermeme engel olursa tabiki keserim ama misal yemesem 500 verecekken yerine 300 versem sıkıntı yok az gitsin öz gitsin istiyorum
Çok haklısın ✌️
Bitter her diyette olan bir şey makarnada ölçüsünü aşmadıktan sonra sıkıntı yok bunlar hep hayatımızda olacak çıkarmamalıyız.
Kaloriyi adım adım düşürmek hedefe yaklaşırken adım adım arttırmak en güzeli.

Kızlar ben yavaştan kaçıyorum.
Herkese iyi geceler dilerim.
Şu moralsız günümde güldürdünüz beni. Hepinizi öpüyorum 😘😘
iyi geceler aşkom :KK200:
Ozamn bu da hayali zopa :sinirli::sinirli::sinirli: :confused: ay sen eskiden böyle değildin ya diyete ara verdin böyle oldun o 1 ayda ne ettiler sana çok mu ders çalıştın odalara kapandın ne ettin derinlere ineyim bi durun yoksa takım elden gidecek :skandal::skandal:
hahaha :D takım elden gidiyyyeeeaaaa :KK72:
korkma kapticim valla iradeleri güçlendi sayemde :D :D hepsi benim gibi bi çizkeki bile reddediyyeea :KK53:
izinde durdum durdum yedim kaptim işte öyle. Fakirin ekmeği hayaliymiş :D yoksa 300-400 gr verirken de hergün bi kaçamağım oluyodu nerdeyse o yüzden daha sıkı gitmek istiyorum aslında ;) 1 hafta daha yaklaşık böyle devam eder sonra normalew dönerim merak etme ;) :KK19:
Gece tartısı grubu :oha: çok havalı 🤣🤣🤣🤣🤣
hahahaha :D çok gizemli ve cool ama değil mi :D :D

Çok haklısın ✌️
Bitter her diyette olan bir şey makarnada ölçüsünü aşmadıktan sonra sıkıntı yok bunlar hep hayatımızda olacak çıkarmamalıyız.
Kaloriyi adım adım düşürmek hedefe yaklaşırken adım adım arttırmak en güzeli.
Aynen öyle kaptanım,
İlk kilolar zaten hızlı gidiyor
Kilo vermem yavaşlarsa daha dikkatli olurm inşaAllah 👍

11000 adım(1 numara) ↔️110+100 puan
1055 zıp(5 numara) 211+150(ikinciye 100+50 veriyorduk değil mi Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom ?)
30 dk lesli bosted walk(2 numara ) (90+150)
TOPLAM= 801 PUAN🤩🤩
Ayy suskuncummmm yerimm seniii 🤭 artı puanları ben eklerim siz standart spor puanlarını hesaplarsanız benim için çok iyi olur

Ama hesaplama şöyle
Spor programında 1 spor alındı +100 puan
Buna ek 2. Spor alında + 50 puan
3. Spor alındı +50 puan sen 150 eklemişsin galiba ama ilk spora sadece 100 sonrasında 50 şer 50 şer ekleniyor 🤗

08 şubat
Sabah 09:30
1 yumutya 2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Maydanoz nane domates

ara
1 avuç leblebi

15:00
8 mercimek köftesi
Marul, turşu
1 haşhaşlı çörek
1 kurabiye

19:00
1 kar yoğurt
Yarım elma
Tarçın

ara
1 açık avuç çerez
Çiğ fıstık ceviz çiğ badem dut

2,5 lt su
16215 adım
30 dk Leslie bosted walk
15 dk yağ yakma fitnes partnerim
Nikinik Nikinik 1 ve 2 canım
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Corekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır🥰

Kızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedin 😔 onu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur 😢

Nikahta keramet vardır sözü boş değilmiş cidden Cherry Mom Cherry Mom 😂😂😂😂😂😂
Neler kaçırıyorum🤩🤩🤩
Oldu sıraya girmişlerdi zaten :KK42: o bu değil de bir pasta şefi , azcık da yakışıklı olursa hayır diyebileceğimi sanmıyorum :D :D :D
Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin😂😂

Canım bizim alanda osmanlıca olmazsa olmaz gibi bir şey. Ben de gerilemesin diye kendi kendime okuyorum ama daha düzenli olsun diye metin okuma kursuna yazıldım. Ama baya baya zorlayıcı hat yazıları okuduk bu akşam. Ben normalde el yazması okumaya çalışıyorum. Başıma iş aldım valla🥴

Ya hani netfliks te bir başkadır diye bir dizi var ya. Ordaki meryem karakterinin herkes çıldırıken müzik açıp oynaması geldi gözümün önüne😂😂
İzledin mi o sahneyi

Ay pek severim. Gerçekten doyurucu oluyor 😋😋

Ortimin tek rakibi THY 😂
Gözümün önüne bisikletinin üstünde kalın kabanıyla uçarken görüntüsü geliyor. 😂😍 Tempus Tempus

Olur mu canım ne demek. Ellerine sağlık😘

Nikah mı tazelesek :confused: Benim gelinlik duruyor. Deneyeceğim yakında 😂😂

Yaaa delisin sen 😂😂😂
Tarih mi alanın? Ay izlemedim🙈 bı ara izlemeliyim galiba😅

S Suskunhanim canım bu arada geçmiş olsun. Zorlama sakın bileğini. Oturmalı spor yap biraz. 🙏
(oturmalı spor da neyse :confused:)
Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorum😔dizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım😂

Back
X