Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy suskuncummmm yerimm seniii 🤭 artı puanları ben eklerim siz standart spor puanlarını hesaplarsanız benim için çok iyi olur

Ama hesaplama şöyle
Spor programında 1 spor alındı +100 puan
Buna ek 2. Spor alında + 50 puan
3. Spor alındı +50 puan sen 150 eklemişsin galiba ama ilk spora sadece 100 sonrasında 50 şer 50 şer ekleniyor 🤗
Ben o 50'yi ekstradan diye düşündüm, zaten adam yapmış sporu, ikinciye üçüncüye belli bir oranda artırarak vermeli ki puanı teşvik edici olsun😂😂😂
Şahsen ben akşam baya teşvik oldumdu🤪 içimdeki tüm spor aşkı bitti şimdi😂😂

Bide bnece her wc sonrası tartılanlar grubu olmalı :KK53:

Gece tartımı az önce tartıldım sabaha 83ler geliyor inşaAllah :halay:çok heyecanlıyım 79a doğru gidiyorum

79 80 81 82 83:KK55:
yaaaa hoşgeldiin aramızaaa :rolleyes: :KK200: ben de 1 saate tartılırım karrşim :D :KK19:
Corekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır🥰

Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin😂😂

Tarih mi alanın? Ay izlemedim🙈 bı ara izlemeliyim galiba😅

Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorum😔dizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım😂
Oyyyy fantazilerim renklendi sayende valla çifte mutluluk ben ve kaslı hocam kek pasta yiyoruz ahfsahsgahs :D
ayy o şekerli yeme demek yerine benle yese noluuurrr :rolleyes:

kuzuum niye zorladın daha tüh tüh , ağrı iltihap kesici krem sür hemen canım ya da soğuk uygula oy yaa

yaaaa hoşgeldiin aramızaaa :rolleyes: :KK200: ben de 1 saate tartılırım karrşim :D :KK19:

Oyyyy fantazilerim renklendi sayende valla çifte mutluluk ben ve kaslı hocam kek pasta yiyoruz ahfsahsgahs :D

kuzuum niye zorladın daha tüh tüh , ağrı iltihap kesici krem sür hemen canım ya da soğuk uygula oy yaa
Amaniiiiiiiiinnn yetişin komsularr 😂😂😂 yavru ceylanım, adamla şekerli yemek için değil yediklerini yakacak sporlar yapmak için evleneceksin😂😂 spor yanlış anlaşılmasın lütfen😂😂😂

iyi geceler aşkom :KK200:

hahaha :KK70: takım elden gidiyyyeeeaaaa :KK72:
korkma kapticim valla iradeleri güçlendi sayemde :KK70: :KK70: hepsi benim gibi bi çizkeki bile reddediyyeea :KK53:
izinde durdum durdum yedim kaptim işte öyle. Fakirin ekmeği hayaliymiş :KK70: yoksa 300-400 gr verirken de hergün bi kaçamağım oluyodu nerdeyse o yüzden daha sıkı gitmek istiyorum aslında :KK66: 1 hafta daha yaklaşık böyle devam eder sonra normalew dönerim merak etme :KK66: :KK19:

hahahaha :KK70: çok gizemli ve cool ama değil mi :KK70: :KK70:
Gece tartısına katılayım bendeee :) sabahtan akşama +200 bu nedir yaa gittikçe artıyo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hadi neyse bunu gün içinde yemek su vs diye fazla çıktı diyelim sabaha görürüm

Ben de spor öncesi ve sonrası tartilmistim😂 400 fark vardı🤩

Gece tartısına katılayım bendeee :) sabahtan akşama +200 bu nedir yaa gittikçe artıyo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hadi neyse bunu gün içinde yemek su vs diye fazla çıktı diyelim sabaha görürüm
Tuvaletten önce ve sonra tartı grubu olusturabiliriz gibi geliyor yakında😂😂

Amaniiiiiiiiinnn yetişin komsularr 😂😂😂 yavru ceylanım, adamla şekerli yemek için değil yediklerini yakacak sporlar yapmak için evleneceksin😂😂 spor yanlış anlaşılmasın lütfen😂😂😂
ahahahaha :D :D sesli güldümmm :D :D hem yiyelim hem yakalım eheheheh :KK60:
ayyy canımsınnn en az 500 gr gider kuzum sabaha ondan hesapla :rolleyes:

Kahvaltı 2 yk lor ile tek yumurtadan omlet, 2tk bal, 2 dlm tb ekmegi

Ara yok

17de dünden kalan yemekler 2 yk pilav, 2 yk patates tavuk, 1 YK kuru fasulye, 1 kepse tavuk çorbası
19 gibi incir (2 tane) ve çiğ badem(sayısını bilmiyorum🙈ayiklarkwn kiriklardan attım ağzıma.bi çatal pasta

1,5 lt su, 1 yeşilçay (spor sonrasi)

Spor
11000 adım(1 numara) ↔️110+100 puan
1055 zıp(5 numara) 211+150(ikinciye 100+50 veriyorduk değil mi Cherry Mom Cherry Mom ?)
30 dk lesli bosted walk(2 numara ) (90+150)
TOPLAM= 801 PUAN🤩🤩

Mehfam Mehfam hawar hawar @nikinik🙈

canım maşalla akşama kadar spor yaptın sanırı. 1 haftalık puanı aldın yani 1 günde😍😍😍

Pain Killer Pain Killer nerdesiin orti ben tartini görmedim iyi misin ağrı felan da vardı 🙄
Ya canım hiç sorma, aynıydım sabah ama giremedimki buraya. Bütün programlar değişti kimisi iptal oldu filan. Dengesiz bir gün oldu.
Artık bu belirsizlik can sıkmaya başladı cidden. Biran önce bitsin şu virüs ve normale dönelim yaa😭😭😭

Allah Allah , o tadı sökmek için mi acaba :D naneli sakız işe yarar mı?
Bilmem ki, sarımsak yakıyor galiba🙈
Aaa çok ilginç o_O

Benim canım 7/24 tatlı istiyo, şuan bile acıktım karnım gurulduyo ya :110:
Ay benim de ister sürekli😭
canım maşalla akşama kadar spor yaptın sanırı. 1 haftalık puanı aldın yani 1 günde😍😍😍

Ya canım hiç sorma, aynıydım sabah ama giremedimki buraya. Bütün programlar değişti kimisi iptal oldu filan. Dengesiz bir gün oldu.
Artık bu belirsizlik can sıkmaya başladı cidden. Biran önce bitsin şu virüs ve normale dönelim yaa😭😭😭
Aksam 1 saat yaptım,gündüz de 1 saat kadar yurumustum😅

Back
X