- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom @balpamuk
Oo kaptanım tabiki hoşgeldin
Tebrikler canım hedefe az kaldı bravo
Hayırlı cumalar AlmılacımHayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448
Cherry Mom
Hedefim 79.8
Kolaylıklar diliyorum canım bilirim o telaşlarıOo kaptanım tabiki hoşgeldin
İyiyim cuma günü telaşı malumsen nasılsın
![]()
Resim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanim
Canım benim ya bir türlü birbirimizi yakalayamadık ben hep çok geç girdim. Son 1-2 günde hiç giremedim. Belki karşılıklı iletişim halinde olan bir orti olsaydı sen 1 kg bile eksi ile gelebilirdin çünkü güzel motive oluyorsun.Çok iyi ortim bu hafta senin içinde sıkıntılıydı ona rağmen eksi ile gelmen gayet güzel![]()
Tebrik ederim canım çok azmettin
SüperKizlar gunaydin
gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8
Cherry Mom @Tempus
Seninki de çok iyi canım çünkü geçen hafta çok kilo gitmişti bu haftaki normal
Tebrik ederim canımGünaayydııınnn :))
Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85
Cherry Mom
Begonya2
Eki Görüntüle 2781417
Haftaya toparlarsın canımGubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom @balpamuk
Tebrik ederim
Her zamanki gibi süpersin canımHayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448
Cherry Mom
Hedefim 79.8
Özgürlüğe gelmiyor o göbekKolaylıklar diliyorum canım bilirim o telaşlarıiyiyim hamdolsun. Kilo alıp alıp duruyorum
bi bırakayım kendi haline dedim ama olmayacak göbek gidiyor bi de sizinle deneyeyim dedim
![]()
Teşekkür ederim kaptanım, lastik gibi sündürdüm de sündürdüm şu kilo verme sürecini.Tebrikler canım hedefe az kaldı bravo![]()
Misafirm var ortim şimdi tartılıcamBegonya2 ortimm en çok senin sonucu merak ediyorum :)
ahahaha yine yüklememişim yaaa. Bu sonResim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanimCherry Mom
Motivasyon genelde öyle birşey zatenTeşekkür ederim kaptanım, lastik gibi sündürdüm de sündürdüm şu kilo verme sürecini.
ama ben kendimi biliyordum zaten o yüzden başlarda çok acele ediyordum. Havam bi yere kadar yetiyor sonra fıs oluyorum![]()
Misafir mi ye ye börek yeeeee Allah aşkınaMisafirm var ortim şimdi tartılıcam![]()
Bekliyorum ortim
73,8 im canım. Apaya başladım 18 Ocakta ama kilo gitmiyor nedense şubat sonuna kadar devam edip sonra duruma göre bakacağım bakalım.Özgürlüğe gelmiyor o göbekkendi başına buyruk
kaç kilosun güncelde Ankacım
Esra ben bu aradaayy nasıl sevindim bana benden tecrübeli arkadişşş geldi
![]()
Motivasyon genelde öyle birşey zaten
Senin başlarda yakalamış olmanda bir başarı çoğu kişi ha bugün ha yarın derken yıllar geçiyor başlayamıyor bile.. senin uzun vadede motivasonunu kıran etkenler oluyor psikolojik olarak etkilenip bırakıyorsun. Ama tamda bir vazgeçme durumu hiç yok bu şahaneyapacaksın canım merak etme
![]()