Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy yook şuan sen benden incesinnn kemiklisin vallaaaa :rolleyes: bi şöyle kemiklerim çıkamadı oturdum mu pörtlüyor ne zamanki otuurunca bir yerlerim çıkmayacak ozman oldum diyeceğim :-)
Ya oturuncayı karıştırma kaptanım 😂😂
Öyle ebru şallı nın bile göbeği çıkıyor 🤪🤪
Kızlar eşim işten erken çıkmış fena hasta gözüküyor 😔 onunda ilgileneceğim listeyi paylaşmıştım zaten herkesi tebrik ederim ❤️
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim 🙏

Selam kizlar artik unsuz ekmegimi evde yapiyorum. Diyetisyen tarifiyle. Asiri kolay bir tarif. 2 dakika hazirlamasi suruyor.

Malzemeler:
500gr yulaf kepegi
700gr yogurt
1 tatli kasigi karbonat
1 ratli kasigi tuz
1 yemek kasigi oguyulmemis keten tohumu
1 yemek kasigi balkabagi cekirdegi ve aycekirdegi

Yapilisi:
Hepsini karistir. 200 deeece firinda 1 saat pisir.

Cok lezzetli oluyor. Yani ben yulaf seven biriyim. Dusuk glikemik indeksli ekmek aliyordum, artik almiyorum. Biz ailecek yiyoruz, ama ailecek yemeyecek olanlar yarim pirsiyon yaparsa daha iyi olur 😉 afiyet olsun 😋😋

Sagol canim.
Insallah mezun olalim beraber. Hamilelikte aldim baya. Kilolarimiz yakin gerci seninki daha iyi tabiki ama geliyirum arkandayim 😉
aynen çok fark yok canım veririz inşallah Ramazan bayramında hedefteyiz inşallah :5:
Ben bu hafta 2,8 kilo vericem :D spor yapamıyordum başlarsam gider inşallah:-)

Evet aslında plank vakit alanda birşey değil adamdan saymıyoruz kendisini ama çok etkili dediğin gibi unutmazsam yapayım en azından bisiklet sonrası flaan 1 2 set iyi olur 🤗
Doktora gittim dogum sonrasi kontrol icin 1-2 hafta once ne zaman dedi ki karin egzersizi yapabilirsin hemen basladim planklara ve inanilmaz cok kisa surede bile etki ediyor. Hele simdi gunluk yapiyorum, boyle giderse 1 aya gorenler karnin hic hamile kalmamis gibi diyecek 😉 ilk vocuktan sonra da surekli plank yapmistim, ve inan hic dogum yaptigim belli degildi 67-68 kiloykrn bile gobek yoktu. Insallah simdi de hedefim o yaza duz karinla, gobek acik body giyecegim 😉

Ayy görmemişimdir adın da pek iştah açıcıymış beynim algılamak istemedi galiba :KK70:

Hoş buldummm 😍😍😍😍
Hahahaha 😂😂😂 sen de haklısın cnm içinden gelen şeytanın sesi gibi hahaha :D :D
Canım 5.takım kaptanı mıydın? :))
1.sayfadan başladım okumaya biliyo musun bizim takımı😆 kalliste kaptanmış o zaman

Doktora gittim dogum sonrasi kontrol icin 1-2 hafta once ne zaman dedi ki karin egzersizi yapabilirsin hemen basladim planklara ve inanilmaz cok kisa surede bile etki ediyor. Hele simdi gunluk yapiyorum, boyle giderse 1 aya gorenler karnin hic hamile kalmamis gibi diyecek 😉 ilk vocuktan sonra da surekli plank yapmistim, ve inan hic dogum yaptigim belli degildi 67-68 kiloykrn bile gobek yoktu. Insallah simdi de hedefim o yaza duz karinla, gobek acik body giyecegim 😉
Yaaa o kadar etkili demek ki plank cnm :o
Hani hep şöyle bi algı var ya en az 40-45 dk bayağı terleyerek yapmak lazım diye sporu
Hımm ben de kaydettim valla 💗 sağol kuşum paylaştığın için

Başlaman da çok güzel. Onca lezzet arasında karar vermek de kolay değil bence🤤
Eminim annen çeşit çeşit yapıyordur yemekleri.
Listeye girene kadar epeyce yol kat etmiş olacaksın bence. Tabi şimdi olan eksi ile de listeyi şenlendirsen iyiydi ama nasip işte.
Dönüşüm konusunda da ha börek ha ekmek ne farkeder demi😁
Cherry Mom Cherry Mom bu fikri çok beğenir zaten :-)
Sarmayla da bulgur pilavinj eslestiriyorum artik sarmanin kalorisiyle basa cikamadim 🙈🙈😂

Hahahaha 😂😂😂 sen de haklısın cnm içinden gelen şeytanın sesi gibi hahaha :KK70: :KK70:
Canım 5.takım kaptanı mıydın? :))
1.sayfadan başladım okumaya biliyo musun bizim takımı😆 kalliste kaptanmış o zaman
Kendine gel yirmialtıbinikiyüzonüç sayfa okunur mu :D

yok canım ben 2011 de 1. Takımla düştüm buralara sonra ara ara bırakıp tekrar geldim bırakıp tekrar geldim falan 14 takımın hepsinde ara ara bulunmuşumdur sanırım :D en son 12. takım kaptanıydım. 🤗

Daha ne -3 ler cikar bu bedenden. Annem ölü benzi çöktü üstüne demeye basladi. Anneannem gozlerin kuyuya girmis rengin gitmis diyor smdiden basladilar gelde listeyr gir bunlarla 🙈🙈
Yaaa 😂😂😂 benzetmeler de korkunç yaa 😆😆😆 ama alışcaklar elbet cnm merak etme ;) şimdi hızlı veriyosun ya bi de
Sarmayla da bulgur pilavinj eslestiriyorum artik sarmanin kalorisiyle basa cikamadim 🙈🙈😂
Oyy şöyle kuş üzümlü fıstıklı ve salçalı soslu limonlu miss :KK73:

Yaaa 😂😂😂 benzetmeler de korkunç yaa 😆😆😆 ama alışcaklar elbet cnm merak etme :KK66: şimdi hızlı veriyosun ya bi de

Oyy şöyle kuş üzümlü fıstıklı ve salçalı soslu limonlu miss :KK73:
Korku filmi gibi bi 75 falan olayim onu korumaya calisacagim bunlarin yaninda kilo verilmez. Surekli kilo konusuruz artik.

Kontrol ettim kaptanım 🤭
Bizde eksik bildirimler var aksam etiketlerim seni 🥰
Esine de cok geçmiş olsun 😔
Tmm kaptanım ❤️
Çok sağol 😘
Çok geçmiş olsun kaptanım :KK200:

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim 🙏

Çok geçmiş olsun 😕
Sağolun kızlar ☺️ fena nazlı yetişemiyorum 🙈🙈 hayır hasta olunca benim ağzımı bıçak açmaz eşim habire birşey istiyor meyvee ıhlamur çorba 🤣🤣 en son kızılcık suyuna kadar gitti iş hadi bakalım :confused:

Back
X