- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kaptanımKızlar eşim işten erken çıkmış fena hasta gözüküyoronunda ilgileneceğim listeyi paylaşmıştım zaten herkesi tebrik ederim
![]()
Ya oturuncayı karıştırma kaptanımAyy yook şuan sen benden incesinnn kemiklisin vallaaaabi şöyle kemiklerim çıkamadı oturdum mu pörtlüyor ne zamanki otuurunca bir yerlerim çıkmayacak ozman oldum diyeceğim
![]()
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerimKızlar eşim işten erken çıkmış fena hasta gözüküyoronunda ilgileneceğim listeyi paylaşmıştım zaten herkesi tebrik ederim
![]()
aynen çok fark yok canım veririz inşallah Ramazan bayramında hedefteyiz inşallahSagol canim.
Insallah mezun olalim beraber. Hamilelikte aldim baya. Kilolarimiz yakin gerci seninki daha iyi tabiki ama geliyirum arkandayim![]()
Ne kadar çok inşallah demişimaynen çok fark yok canım veririz inşallah Ramazan bayramında hedefteyiz inşallah
Ben bu hafta 2,8 kilo vericemspor yapamıyordum başlarsam gider inşallah
![]()
Çok geçmiş olsunKızlar eşim işten erken çıkmış fena hasta gözüküyoronunda ilgileneceğim listeyi paylaşmıştım zaten herkesi tebrik ederim
![]()
Wuuwuu 2,8 kilo supermis. Benim hedefim 1 kilodan fazla vermek bakalimaynen çok fark yok canım veririz inşallah Ramazan bayramında hedefteyiz inşallah![]()
Ben bu hafta 2,8 kilo vericemspor yapamıyordum başlarsam gider inşallah
![]()
bana hoşbulduk yok muuuÇok geçmiş olsun![]()
Ayy görmemişimdir adın da pek iştah açıcıymış beynim algılamak istemedi galibabana hoşbulduk yok muuu![]()
Doktora gittim dogum sonrasi kontrol icin 1-2 hafta once ne zaman dedi ki karin egzersizi yapabilirsin hemen basladim planklara ve inanilmaz cok kisa surede bile etki ediyor. Hele simdi gunluk yapiyorum, boyle giderse 1 aya gorenler karnin hic hamile kalmamis gibi diyecekEvet aslında plank vakit alanda birşey değil adamdan saymıyoruz kendisini ama çok etkili dediğin gibi unutmazsam yapayım en azından bisiklet sonrası flaan 1 2 set iyi olur![]()
HahahahaAyy görmemişimdir adın da pek iştah açıcıymış beynim algılamak istemedi galiba
Hoş buldummm![]()
Yaaa o kadar etkili demek ki plank cnmDoktora gittim dogum sonrasi kontrol icin 1-2 hafta once ne zaman dedi ki karin egzersizi yapabilirsin hemen basladim planklara ve inanilmaz cok kisa surede bile etki ediyor. Hele simdi gunluk yapiyorum, boyle giderse 1 aya gorenler karnin hic hamile kalmamis gibi diyecekilk vocuktan sonra da surekli plank yapmistim, ve inan hic dogum yaptigim belli degildi 67-68 kiloykrn bile gobek yoktu. Insallah simdi de hedefim o yaza duz karinla, gobek acik body giyecegim
![]()
Daha ne -3 ler cikar bu bedenden. Annem ölü benzi çöktü üstüne demeye basladi. Anneannem gozlerin kuyuya girmis rengin gitmis diyor smdiden basladilar gelde listeyr gir bunlarlaay ama listeye şu -3 le girseydin niye şimdi başladın ki seninsan bi sorar
![]()
Sarmayla da bulgur pilavinj eslestiriyorum artik sarmanin kalorisiyle basa cikamadimBaşlaman da çok güzel. Onca lezzet arasında karar vermek de kolay değil bence
Eminim annen çeşit çeşit yapıyordur yemekleri.
Listeye girene kadar epeyce yol kat etmiş olacaksın bence. Tabi şimdi olan eksi ile de listeyi şenlendirsen iyiydi ama nasip işte.
Dönüşüm konusunda da ha börek ha ekmek ne farkeder demi
Cherry Mom bu fikri çok beğenir zaten
![]()
Kendine gel yirmialtıbinikiyüzonüç sayfa okunur muHahahahasen de haklısın cnm içinden gelen şeytanın sesi gibi hahaha
![]()
Canım 5.takım kaptanı mıydın? :))
1.sayfadan başladım okumaya biliyo musun bizim takımıkalliste kaptanmış o zaman
YaaaDaha ne -3 ler cikar bu bedenden. Annem ölü benzi çöktü üstüne demeye basladi. Anneannem gozlerin kuyuya girmis rengin gitmis diyor smdiden basladilar gelde listeyr gir bunlarla![]()
Oyy şöyle kuş üzümlü fıstıklı ve salçalı soslu limonlu missSarmayla da bulgur pilavinj eslestiriyorum artik sarmanin kalorisiyle basa cikamadim![]()
Korku filmi gibi bi 75 falan olayim onu korumaya calisacagim bunlarin yaninda kilo verilmez. Surekli kilo konusuruz artik.Yaaabenzetmeler de korkunç yaa
ama alışcaklar elbet cnm merak etme
şimdi hızlı veriyosun ya bi de
Oyy şöyle kuş üzümlü fıstıklı ve salçalı soslu limonlu miss![]()
Tmm kaptanımKontrol ettim kaptanım
Bizde eksik bildirimler var aksam etiketlerim seni
Esine de cok geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım![]()
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim![]()
Cherry Mom cok gecmis olsun canim
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun![]()