Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim 🙈🙈

ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 73,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 /2-4-11-12
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelikler ve emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı, fit bir vücut için 🤗🤗

Tmm kaptanım ❤️
Çok sağol 😘

Sağolun kızlar ☺️ fena nazlı yetişemiyorum 🙈🙈 hayır hasta olunca benim ağzımı bıçak açmaz eşim habire birşey istiyor meyvee ıhlamur çorba 🤣🤣 en son kızılcık suyuna kadar gitti iş hadi bakalım :confused:
Oyyy kolay gelsin canım
Çok yiyince vücut sindirimle uğraşmaktan kendini iyileştiremiyormuş az ye de 🙈🙈

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim 🙈🙈

ADINIZ:
Teşekkür ederiz 🤗
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1 🤭,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var 🤣🤣

Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruz :KK70: her gelenin 4 yaş civarı cocuğu var🤭🤭

ADINIZ:

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben nerelere gideeeemmm :kızgın:

Teşekkür ederiz 🤗
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1 🤭,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var 🤣🤣

Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruz :KK70: her gelenin 4 yaş civarı cocuğu var🤭🤭
Ben her yıl kısalıyorum ya 166 idim yıllar önce artık 163 çıkıyor :-)
Çocukta kimseye vermem rekorumu :-)
Allah bağışlasın canım ne güzel aynı yaşlarda çocuklar olması destek oluruz birbirimize 🤗🤗
Ama ben seni neden bekar sanıyordum acaba 🙈🙈🙈aklımda öyle kalmış nedense 🙈🙈

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben nerelere gideeeemmm :kızgın:
Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocuk :KK53:hepsi oluyor merak etme 💕

Eklentiler

• IMG-20210212-WA0022.webp
    IMG-20210212-WA0022.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 16

ADINIZ:
Hoş geldin tekrar canım ❤️
Maşallah 4 çocuk. Ben 36 yılda ancak bir tane yapabildim ve allah isteyene versin moduna geçtim 😂😂
Ama özenmir değilim kardeş olayına 🤗

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
belmayne belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞

Anka Anka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar :KK36:

canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorum :KK200:baban nasıl oldu kuzum?

Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa :rolleyes:

canım tebrikler tekrar :KK66: bu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden :KK66:

canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli :KK70: :KK70: :KK70: 80 kalori yazmana bile gerek yook :KK70: :KK70: :KK70: na işte burda dersin soran olursa :KK70: :KK70: :KK70:

canım tebrikler :KK9: vegan mı devam edeceksin?

tebrikler cnm :KK9:

Tebrikler kuzum :KK200:

Tebrikler cnm :KK9: haftaya ne yapmayı planlıyorsun?

Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir :KK66:

Oooo valla hem de bu kiloda tebrikler :KK9:hiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum :rolleyes: yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela :KK66:

canım harika süper ötesi muhteşemmm :rolleyes: bak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin :KK66: :KK66:

Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyy :rapci: valla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım :KK66:

kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam :KK200:

aynen yaaaa :KK70: :KK70:

oooooo maşallah maşallah cnm :KK200:

canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum :super:
Canim o kadar guldum ki😂😂 reklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan 😄😄
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik😄

Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocuk :KK53:hepsi oluyor merak etme 💕
Aaa 4 yıl mııı :) Bu çok ilginçmiş bak :KK70: doğru düzgün demekki çok güzel başladı ilişkimiz hiç sorun yaşamadık sonra evlendik diye bişi yok sanırım, erkekler oldukları her yerde illa bi arıza yaratıyolar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
belmayne belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞

Hayırlı olsuunn :KK200: İnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun :KK36:

Oh çok şükür canım benim 🥰 senin adına inanılmaz sevindim😘 hemen gitmiyorsun değil mi?

ADINIZ: