- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.321
Başınız sağ olsun
Başınız sağ olsun![]()
Mahvolduk çok yakın bi ablamız kanserden vefat etti . Allah razı olsun Rabbim ahiretini güzel eylesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsun
Başınız sağ olsun![]()
Mahvolduk çok yakın bi ablamız kanserden vefat etti . Allah razı olsun Rabbim ahiretini güzel eylesin
Ah başınız sağolsun canımBugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldıksabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun kuzumBugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldıksabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Allah razı olsunAh başınız sağolsun canım![]()
Çok sagolun. Rabbim varsa günahlarını bağışlar inşAllah.Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun kuzum![]()
amin canım,kanser de olsa vefat beklense de çok sarsıyor değil miÇok sagolun inşAllah Rabbim varsa günahlarını bağışlar
Eve dönemedik yarın defnedilecek eşini bekliyoruz. Çok zor Rabbim geride kalanlara sabır versinamin canım,kanser de olsa vefat beklense de çok sarsıyor değil mi
ama hoşgeldin tekrar :) eve döndünüz mü? çok yorulmuşsundur sen ,güzelce bir dinlen şöyle![]()
Canım bende çok zorlandım acayip belim ağrıdı hareketi doğru yapıyormuyum bilmiyorumhawar paylaştığımız 8 dk lk olanı ben de yaptım bugün.Planklarda dayanamadım
zamanla alışırım insallah
Başınız sağ olsunEve dönemedik yarın defnedilecek eşini bekliyoruz. Çok zor Rabbim geride kalanlara sabır versin. Çok teşekkür ederim
Kaç gün yapacaksın çok uzun süreli değildir umarımFarkettimbenim bi kac gun daha boyle olacak menu sana pek yorumlayacak bisi kalmayacak malesef
![]()
Bugun 2. Gun canim 1 ya da en fazla 2 gun daha yaparimKaç gün yapacaksın çok uzun süreli değildir umarım
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallahBugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldıksabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Yaaa sabahtan beri aklımda bişey var unuttuğum diyodum buymuş meğer yaa tamamen unutmuşum cuma olduğunu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | S Suskunhanim |
![]() |
![]() |
aynen canım çok şükür ya zaten diyet değil artık benimki yaşam tarzı o yüzden devam ama eşya topla taşınma derken giremem edemem bildirim yapamam falan kimsenin hakkına girmeyim inşallahTamam canım sen nasıl istersen
Mezuniyetin bile ne güzel zamana denk geldi ya![]()
Bence bu hafta yetisirsin canim ben 3 gun annemdeyim cunkuYakalamak icin daha cok kilom var desene, daha iyi![]()
Vayyy süperrr valla su tabatayi bende denimcemYariss baslasin O zamanAz once yuruyusu bitirdim, kizim uyudu bugun gunduz tam 45 dakika hizli huzli yurudum buzz gibi havada
ve aksama da 8 dakika tabatam var.
Rica ederim eks ortim asil ben tesekkur ederim
Tebrikler guzelliklerORTAKLAR KAZANANLARI
(5-12 Şubat)
Namaria
Monica_
Nikinik
azaydidem
belmayne
Tempus
yarimuhendis
Hedef60kgolmak
balpamuk
DeryaOnDiet
hawar
S Suskunhanim muhursuzpusula
Begonya2
Eki Görüntüle 2782106
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeylemuhursuzpusula ve
Begonya2 oluyoooooor.
![]()
tebrikler arkadaşlar![]()
Canim cok guzel yazmissin cokda dogru solediklerin ben kendim icin solediklerinden alicagimi aldimyarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında:)
Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan
çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun
Cok sevindim canim faydam olursa bir nebze ne mutlu banaCanim cok guzel yazmissin cokda dogru solediklerin ben kendim icin solediklerinden alicagimi aldiminsallah hersey istedigin gibi olur sen geldiginde 70 altina inmis olurum insallah Allahim cok aminn
Allaha emanet ol canim hayirli geceler cabuk gell![]()