Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amin canım,kanser de olsa vefat beklense de çok sarsıyor değil mi :KK43:
ama hoşgeldin tekrar :) eve döndünüz mü? çok yorulmuşsundur sen ,güzelce bir dinlen şöyle :KK66:
Eve dönemedik yarın defnedilecek eşini bekliyoruz. Çok zor Rabbim geride kalanlara sabır versin :( . Çok teşekkür ederim

:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

13.02.jpg

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:

Tamam canım sen nasıl istersen 💕
Mezuniyetin bile ne güzel zamana denk geldi ya 🤗🤗
aynen canım çok şükür ya zaten diyet değil artık benimki yaşam tarzı o yüzden devam ama eşya topla taşınma derken giremem edemem bildirim yapamam falan kimsenin hakkına girmeyim inşallah :KK19:
düzene koyunca işleri son hedefe odaklanıp koruma mod kaptanım inşallaah :KK200:

Yakalamak icin daha cok kilom var desene, daha iyi 😉
Bence bu hafta yetisirsin canim ben 3 gun annemdeyim cunku🙈 spor yapamayabilirim
Yariss baslasin O zaman 🏁🏁🏁 Az once yuruyusu bitirdim, kizim uyudu bugun gunduz tam 45 dakika hizli huzli yurudum buzz gibi havada 😉 ve aksama da 8 dakika tabatam var.
Vayyy süperrr valla su tabatayi bende denimcem😂
azaydidem azaydidem bu hafta yol arkadaşligi yaptigin icjn tesekkur ederim 🤗🤗
Rica ederim eks ortim asil ben tesekkur ederim🥰
:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
Tebrikler guzellikler🥰
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim bu hafta orti olmusuz hem destek olup hepte yarisicaz cok guzel bi hafta bizi bekliyo :KK68:

yarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah :KK68:
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında :sopa::) Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan:KK19:çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar :KK200:
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun

yarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah :KK68:
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında :sopa::) Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan:KK19:çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar :KK200:
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun
Canim cok guzel yazmissin cokda dogru solediklerin ben kendim icin solediklerinden alicagimi aldim 🥰 insallah hersey istedigin gibi olur sen geldiginde 70 altina inmis olurum insallah Allahim cok aminn🤭
Allaha emanet ol canim hayirli geceler cabuk gell🥰🥰

Canim cok guzel yazmissin cokda dogru solediklerin ben kendim icin solediklerinden alicagimi aldim 🥰 insallah hersey istedigin gibi olur sen geldiginde 70 altina inmis olurum insallah Allahim cok aminn🤭
Allaha emanet ol canim hayirli geceler cabuk gell🥰🥰
Cok sevindim canim faydam olursa bir nebze ne mutlu bana 😍💞 insallah insallah gozum uzerinizde bu gorsele baktikca beni hatirlayin 🙃
SAVE_20210205_220347.webp

Allah razi olsun canim hayirli geceler insallah duzenimi kurup gelecegim en kisa zamanda 🤲🏻🥰

Back
X