Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takimin durumu gayet iyi masallah. Haftasonu rehavetine kapilmayalim hanimlar, ben de yuruyusumu yaptim geldim. Yoksa haftaici hep haftasonunun kacamaklarini toparlamakla geciyor kendimden biliyorum
Yaşaaaaaa
Aynen öylee canım tecrübelisin çok iyi biliyorsuunn

Canıımmmm kimleri görüyorumm denizim yaa hoşgeldin nasılsınnnn
İyiyim canım.. çalışmaya başladım ve biraz yoğun geçiyor günlerim. ama her şey yolunda, kendimi süper hissediyorum falan filan sen nasılsın ? Sağlığın keyfin yerindedir umarım..

İyiyim canım.. çalışmaya başladım ve biraz yoğun geçiyor günlerim. ama her şey yolunda, kendimi süper hissediyorum falan filan sen nasılsın ? Sağlığın keyfin yerindedir umarım..
Maşallah canım ne güzel kolay gelsin
Bende iyiyim, senin aksine çalışmaya başlamadım evdeyim yine Mehmet Emre'yle çıldırmalara devammm ama iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim

Maşallah canım ne güzel kolay gelsin
Bende iyiyim, senin aksine çalışmaya başlamadım evdeyim yine Mehmet Emre'yle çıldırmalara devammm ama iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim
Senin çalışma alanın başka ve bence daha önemli canım benim.. kolay gelsin.. pandemide çocukları evde oyalamak da çok zorlaştı haklı olarak bunalıyorsundur.. ama işte çocuk demek aktivite.. olumlu yanı da belki budur.
bana dışarıda olmak çok iyi geldi.. sadece Türkiye’ye gelememek sıkıyor ama sonuçta herkes yerinde sağlıklı olsun diyorum..

Yaa doğru geliş gidiş sorunu olmuştur sizin içinde dediğin gibi herkes yerinde iyi olsun bu da yeter bize ne yapalım.
Aynen canım çok sıkıldı çocuklar sorma eskiden kış demek bizim için AVMde saatlerce oyun alanlarında vakit geçirmek demekti öyle yorgun düşüyordu ki arabada sızıp kalıyordu şimdi tüm enerji içinde kalıyor yani nereye kadar onunla koşacağım ama olduğu kadar koşup oynuyoruz işte

Aman dikkat et canim. Bir ara git kan testi yaptir. Saglik herseyden onemli. Ihmal etme canim.

Onunla koşmak demek kilo kontrolü demek.. hatırlarsan ben yeğenimle oynayarak güzel kilo vermiştim :)
Şimdi mezun oldun koruma zamanı.. çocuk bakıyoruz kilomuzu koruyoruz gibi bir slogan tam sana göre :)

Geçen hafta 82.7
Bu hafta 81.6
Fark - 1.1
Yüzde 1,330

Haftaya hedef 80.5
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Tebrikler canımmm çok güzel vermişsin dünkü çikolatarı duyunca üzülmüştüm ama zararı dokunmamış gibi :)

şimdi alıyor muyum listeye ? kaçamak konusunda sözümü almıştım sana güveniyorum hiç olmayacak diye birşey zaten yok cuma cumartesi belli limitlerde olabilir tabi
birdeee mutlaka spor eklemeni istiyorum olur mu ? başlangıçta haftada 2 gün leslie 2 mil diyelim 30 dakikacıkk neleree vakitt buluyoruzz çok iyi gelecek sana inan

Onunla koşmak demek kilo kontrolü demek.. hatırlarsan ben yeğenimle oynayarak güzel kilo vermiştim :)
Şimdi mezun oldun koruma zamanı.. çocuk bakıyoruz kilomuzu koruyoruz gibi bir slogan tam sana göre :)
Vallahi öyle deniz yaa şaka maka kilomu yazdan beri koruyorum :))) hiç boşa şikayet etmeyeyim dediğin gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…