- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.001
AA ben :) sirke ile zayıflamıştım değil miO zman ki konuşmalarımızı buldum :))
Olabilir Kaptanım..Tebrikler canım muhtmeelen sabah ödemi vardır :) ama yinede güzel eksii :)
haftaya nick + tarih fotoğraflı olsun tartı olur mu tattlım
Hı iyi bari, korktum bi anKız yok yulaflı birşey
Canıımmmm kimleri görüyorumm denizim yaaAA ben :) sirke ile zayıflamıştım değil mi
Selam kızlar çok uzun zamandır giremiyordum. Bir selam vereyim dedim.. umarım herkes iyidir ve fittir
YaşaaaaaaTakimin durumu gayet iyi masallah.Haftasonu rehavetine kapilmayalim hanimlar, ben de yuruyusumu yaptim geldim. Yoksa haftaici hep haftasonunun kacamaklarini toparlamakla geciyor kendimden biliyorum
-0,850 harika canım tebrikler
İyiyim canım.. çalışmaya başladım ve biraz yoğun geçiyor günlerim. ama her şey yolunda, kendimi süper hissediyorum falan filanCanıımmmm kimleri görüyorumm denizim yaahoşgeldin nasılsınnnn
Maşallah canım ne güzel kolay gelsinİyiyim canım.. çalışmaya başladım ve biraz yoğun geçiyor günlerim. ama her şey yolunda, kendimi süper hissediyorum falan filansen nasılsın ? Sağlığın keyfin yerindedir umarım..
Senin çalışma alanın başka ve bence daha önemli canım benim.. kolay gelsin.. pandemide çocukları evde oyalamak da çok zorlaştı haklı olarak bunalıyorsundur.. ama işte çocuk demek aktivite.. olumlu yanı da belki budur.Maşallah canım ne güzel kolay gelsin
Bende iyiyim, senin aksine çalışmaya başlamadımevdeyim yine Mehmet Emre'yle çıldırmalara devammm ama iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim
Yaa doğru geliş gidiş sorunu olmuştur sizin içindeSenin çalışma alanın başka ve bence daha önemli canım benim.. kolay gelsin.. pandemide çocukları evde oyalamak da çok zorlaştı haklı olarak bunalıyorsundur.. ama işte çocuk demek aktivite.. olumlu yanı da belki budur.
bana dışarıda olmak çok iyi geldi.. sadece Türkiye’ye gelememek sıkıyor ama sonuçta herkes yerinde sağlıklı olsun diyorum..
Yaa çok özür dilerim uyumuşum şimdi hemen yüklüyorum kaptanım
Maşallah canımGeçen hafta 82.7
Bu hafta 81.6
Fark - 1.1
Yüzde 0,909
Haftaya hedef 80.5
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Teşekkür ederim ortimMaşallah canımçok güzel vermişsin
Aman dikkat et canim. Bir ara git kan testi yaptir. Saglik herseyden onemli. Ihmal etme canim.Maalesef pandemi diye gitmek istemeyip erteledikçe erteledim ama muhtemelen kan-demir kalmadı artık vücudumda.Bu dönemde hepimizden çok şey eksildi ama bu tür değişimler de çok yoruyor, tüketiyor insanı. Takviye almaya karar verdim yeniden toparlanacağım inşallah...
Onunla koşmak demek kilo kontrolü demek.. hatırlarsan ben yeğenimle oynayarak güzel kilo vermiştim :)Yaa doğru geliş gidiş sorunu olmuştur sizin içindedediğin gibi herkes yerinde iyi olsun bu da yeter bize ne yapalım.
Aynen canım çok sıkıldı çocuklar sorma eskiden kış demek bizim için AVMde saatlerce oyun alanlarında vakit geçirmek demekti öyle yorgun düşüyordu ki arabada sızıp kalıyordu şimdi tüm enerji içinde kalıyoryani nereye kadar onunla koşacağım ama olduğu kadar koşup oynuyoruz
Tebrikler canımmm çok güzel vermişsin dünkü çikolatarı duyunca üzülmüştüm ama zararı dokunmamış gibi :)Geçen hafta 82.7
Bu hafta 81.6
Fark - 1.1
Yüzde 1,330
Haftaya hedef 80.5
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Vallahi öyle deniz yaa şaka maka kilomu yazdan beri koruyorum :))) hiç boşa şikayet etmeyeyim dediğin gibi :)))Onunla koşmak demek kilo kontrolü demek.. hatırlarsan ben yeğenimle oynayarak güzel kilo vermiştim :)
Şimdi mezun oldun koruma zamanı.. çocuk bakıyoruz kilomuzu koruyoruz gibi bir slogan tam sana göre :)
ben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm7leri görmek için can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?