- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.961
Her hafta ayni istikrarla kilo vermeye devam ediyosun vallahi masallah canim
Bir masallah da buraya harikasinGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 80.6
Bu cuma 79.1
Fark 1.5
Yuzde 1.861
Eki Görüntüle 2785821
Cherry Mom kaptanim 2. mezuniyeti alayim insallah
belmayne kuzum kalbin temizmis gene bak sözüm de vardi sana
Harikasin mezuniyetin hayirli olsunBir mezun da burada
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7
Cherry Mom @Suskunhanim
Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu
Canim emzirirken inisler ckislar normal canini sikma bu hafta cok guzel beslendin sporuda kattin vucut noluyo dedi heralde kendi korumaya aldiGunaydin kizlar,
Cook az gitmis benimki anlamadim neden boyle oldu.
Gecen hafta: 76,65
Bu hafta: 76,50
Fark:150 gr
Yuzde: 0,19 %
Cherry Mom azaydidem
Yaa masallah bu kiloda bu kadr eksi harikasinGünaydınlar olsun herkese ben de kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma : 53.4
Bu cuma : 52.7
Fark : -700
Yüzde : 1.310
Cherry Mom Tempus
Yaa deliricegimm naptin sennnn eks ortim
Super, evt ben de bir orti istiyorumKizlarrr haftaya takimi sahlandiralim ben buradan surekli motivasyon fotolari paylasacagim internetten bulup birde listede degilim deneme surecindeyim biliyorum ama bana bir orti versenizbir ortim olsa keske
Amanin sen ne yaptin boyle, vay canina
Ayy pardon canımYok canım mezuniyet gelmedi 51.8le mezun olacağım ama hiç sıkıntı değil birkaç hafta daha uzadı ama hiç sıkıntı değil
Vuu hızlı giriş yaparım diyorsun yaniGünaydınlaar
Cuma:77.5
Bugün: 76.8
Fark:700gr
Yüzde:0.903
Haftaya hedefim: 76.3 olsun
Cherry Mom 3 hafta izinden sonra paslanmamışım demek
Gözlerim yuvalarından oynadı
Canım tebrik ederimGünaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor
Az önce tartıldım.
geçen hafta:59.1
Bugün: 58.5
Fark: 600
Yüzde: %1.015
Cherry Mom
@Anka
Ortim tebrik ederim. Benim de 200 200 gitti bak bu hafta açıldı
Ayy şükür kuzum. Arada mutlu edecek bir eksi görüyorumGeçmiş olsun canım
Ortiiimmmmdilim tutuldu,bir de az gidiyor artık diyordun bak ne güzel gitmiş tebrik ederim
Çok iyi bı fikir
Balım hasretimden eridin bittintebrik ediyorum çok çok güzel bir sonuç her zamanki gibi
Geçmiş olsun
Tebrik ederim canımTünaydinlar hayirli cumalarrr
Gecen cuma 74
Bugun 73.6
Fark -400
Haftaya hedef 72.9
Cherry Mom @DeryaOnDiet
Teşekkürler canım
Üzülme pamukcum konuştuğumuz gibi ben inanıyorum diyetini bozmadığına artık birbirimizi yıllardır burada tanır olduk :)Merhaba Arkadaşlar,
Çok utanarak ve sıkılarak maalesef +geldiğimi belirtmek istiyorum. Çok üzgünüm ki böyle her ay süren 2 haftalık döngüsel sağlık problemleri beni çok etkiliyor. Bu haftada inanılmaz ödemli ve gerçekten kaçamaksız bir hafta geçirdim ama yine ödemden kurtulamadım. Ben ne olursa olsun diyete devam edeceğim ancak kaptanımızCherry Mom beni alt listeye alırsa sevinirim. Kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum, üzerimdeki sorumluluğu yerine getirememek beni çok üzüyor. Bundan sonra alt listede devam etmem hepimiz için daha olumlu olacak.
Geçen hafta 68.1 olan kilom bu hafta maalesef 68.5.
acemilik ne çabuk unuttunn cumaa tartılamalarıı hey gidi hilalll heyyyyyGunaydin kizlar cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ederim hepinizi. Insallah en kisa zamanda hedeflerinize ulasir ve koruyabilirsiniz.
Cherry Mom bi haftadir 5 gundur tartilmadim heyecanla cumayi bekledim catladim meraktan. Ama bugun tartilmayi unutup kahvaltımi falan yaptim iyi mi.
Tebrikler canım muhtmeelen sabah ödemi vardır :) ama yinede güzel eksii :)Geçen hafta: 72,3
Bugün :71,7 (ama bence daha fazla vermişimdir. Okula gideceğim için sabah 7'de tartıldım)
Fark: 0,6
Eki Görüntüle 2786070
kuzummmm fotoo nerdeeee fotoooo :))Günaydınlar olsun herkese ben de kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma : 53.4
Bu cuma : 52.7
Fark : -700
Yüzde : 1.310
Cherry Mom Tempus
Hemide yıldızlı pekiyiAy kaptanım kız yüklenmemiş mi hiç farkında değilimEki Görüntüle 2786071
aaay kaçırmışım bunu tebrikler canım eksiyi bulmuşsunnnTünaydinlar hayirli cumalarrr
Gecen cuma 74
Bugun 73.6
Fark -400
Haftaya hedef 72.9
Cherry Mom @DeryaOnDiet
Ay ne guzel inceciksin 52 off keske benim olsaAy kaptanım kız yüklenmemiş mi hiç farkında değilimEki Görüntüle 2786071
Olur olur niye olmasınAy ne guzel inceciksin 52 off keske benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?