Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta 82.7
Bu hafta 81.6
Fark - 1.1
Yüzde 1,330

Haftaya hedef 80.5
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Günaydın kızlar

Eki Görüntüle 2785820

71,5/70,2/1,3/1,818

Bir mezun da burada

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7

Cherry Mom @Suskunhanim

@Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu

Gunaydin kizlar,
Cook az gitmis benimki anlamadim neden boyle oldu.
Gecen hafta: 76,65
Bu hafta: 76,50
Fark:150 gr
Yuzde: 0,19 %
Cherry Mom azaydidem

Kizlar gunaydin

Gecen hafta 61.2
Bugun 60.55
Fark 650 gram
Yuzde 1.06

Cherry Mom kaptanim mezun muyum

Geçen hafta: 67,7
Bu hafta 67,1
Fark : 600
Yüzde: 0,886
Haftaya hedef: 66.5
Cherry Mom Nikinik

Günaydınlaar
Cuma:77.5
Bugün: 76.8
Fark:700gr
Yüzde:0.903
Haftaya hedefim: 76.3 olsun
Cherry Mom 3 hafta izinden sonra paslanmamışım demek

Geçen cuma 57.2
Güncel 57
Fark 0.2
belmayne Cherry Mom

Zipzip- kaptanım baktın biliyorum ama yinede etiket yapayım :))

Tünaydinlar hayirli cumalarrr
Gecen cuma 74
Bugun 73.6
Fark -400
Haftaya hedef 72.9
Cherry Mom DeryaOnDiet

Zipzip- bunlarda eksik olanlar :) hepsini almadı alıntıya :/

Kaptanim ayiptir sormasi boyun kac ya ben hedefe 69 yazdim ama 50ler havalarda ucusuyor 69lada mezun olunur mu bilemedim hoc o kilolara inemedigim icin Hafiften yaklasinca acaba 69 cok mu diye dusunmeye basladim Cherry Mom

ben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm
Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı

Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu
Bak bu ben işte.
Canım senin kilonda vermek zor. Aslında korumak bile zor. Sen çok güzel bir şey yapıyorsun burada kalarak. Çünkü bir şekilde kontrol mekanizması oluşuyor. Hiç üzme kendini. Bir şekilde kırılacak o direnç.

Canim benim seni cook iyi anliyorum. Dikkat ettigin halde kilo verememek insani cok kotu etkiliyor. Umarim alt listede stressiz kilo verirrsin. Ben de bir sure verenezsem ben de mecburen cikartilacsgim listeden. Elimizden geleni yapalim. Kacamak yapmayalim hic. Demekki bizim metabolizmalar cok yavas. Eninde sonunda dusecegiz istedigimiz kiloya ama anlasilan biraz zaman alacak.

Muzlu kek tarifi
* 3 muz
* 200gr un (ben 100gr hindistan cevizi unu, 50 gr badem unu, 50 gr kestane unuyla yapiyorum ama basja cesit unlarla da yapilabilir)
* 30 gr eritilmis hindistan cevizi yagi
* 150 ml sut
* 1 tatli kasigi karbonat
Muzlari ez. Herseyi karistir. 185 derecede 40 dakika pisir.
Uzerine:
30gr bitter cikolatayi eritip gezdir. Onun da ustune 30gr blenderdan gecirilmis findik veya cevizle susle.

Hem guzel hem lezzetli oluyor.
Ortim etiketke demistin azaydidem . Bugun bundan bir dilim bile yenedim

Mathilda03 ne yaptin canim sen? Masallah

18 şubat perşembe
Sade kahve
Sabah 1 adet yumurta
Öğlen nesfit
Nescafe sekersiz
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase karbunya
1 litre su
7000 adim 70p
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik @UcurtmaAvcisii
Himm menulerini kontrol ettim da. Aksam harici pek birsey yemenissin 1 avuc leblebi veya 1er yumurta, 1 ceviz. Yani bu kadar iyi kilo vermen cok az kalori almana bagli. Ama cok da az su icmissin. Demekki yetiyor vucuduna.
Iradene hayran kaldim masallah. Tebrikler cok iyi kilo vermissin. Emzirmesem ben de az kalorili denerdim ama emzirince ne cok az kalorili ne de az sulu diyet yapamiyorum ne yazik ki.
Tekrar tebrikler canim

Canim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var
aaay kaçırmışım bunu tebrikler canım eksiyi bulmuşsunnn
Evet kaptanim 3 gundur anca gitti
Supersin canim. 74u de geride biraktin. Masallah
Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim
Insallah ortim ya. Hic degilse 76yi bi geride biraksam super olurdu.
Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkma bende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum
Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim
ben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm
Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr
Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkm bu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…