- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.541
Ben bu diyeti yapsam 3 kilo alirim1 Haftada 6 Kilo Zayıflattığı Söylenen En Lezzetli Diyet: Simit Diyeti - Yemek.comhee hatırladım onu da bi de baharat konuyodu galiba
Spora bayıldımBugunku menum
08:30- 2 haslanmis yumurta, 10 kucuk zeytin, 2 dilim ekmek
12:00- 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 1 kase salata, 3 dilim kavun, 1 avuc kabak cekirdegi, 1 avuc aycekirdegi
17:00- 50gr haslanmus bugday, 100gr balik, yarim mango, 1 avuc fistik, 1 dilim kavun.
Su:3lt
Spor: 15 dk leslie: 22 p
250 squat: 50p
250 yanlar , duz karisik mekik: 25p
Toplam: 97 puan
Cherry Mom S Suskunhanim
Yaz yaz regl oldumEtiket ollmamış bende hedefi neydi bu kızın diye tararken denk geldim
1.1 mi hedefinyazıyorummmnnn yazdıııımmmmmm
Bazı aylar ben de çok sismedigimi hatiiyorum ama bu ay resmen pazardan itibaren tık diye başladı şişlik ve tam sonraki pazar oldum.Sismeye basladigin günü fark ettiysen geleceği günü de yakalarsin belkiSorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm
Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönemşimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile
30 gün fit yaz çıkar canımBende memnun kaldim gidenden yarinki tarti nasil olcak bakalimprogramin ismi ney canim bende bakim bi
Ben normal kısırı nasıl yapıyorsam bunu da öyle yapıyorum. Tek fark çiğden karnabaharı robotta çekip bulgur haline getiryoz. Sonra karnabaharı tencereye koyup yarım çay bardağı suyla kısık ateşte 20 dk kapağı kapalı pişiriyom. Sonrası kendi kısır tarifinizAyy bi ara deneyim haşlanıyor mu Karnabahar canım.
Bal kabağı detoksu ya bakalım Google a vardır belki. Balkabağı çorbası gördüm ama bilemedim şimdi nedir ne değildir
Çorbası çok güzel oluyo ben daha önce yapmıştım, olabilir aslındaŞöyle bir şey buldum orticim. Nasıl olur bilemedim amaYaparsinMinii
2 günde 2 Kg Fazlalıktan Kurtaran Balkabağı Çorbası Tarifi
Üşengeç Şef'den adım adım fotoğraflı anlatımıyla, kilo vermeye yardımcı, kolay Balkabağı Çorbası tarifiusengecsef.com
Tamamdir ortim30 gün fit yaz çıkar canım
Vaayy süpersin canimGünaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
Giden -800 gr arkasından dans ediyorumdur
Cherry Mom Tempus Ortim sen tartildinmi
Haklısın canım valla ama bu yaklaşan regli beni hep böyle etkiliyor malesefortiiim hani temiz sayfa aciyorduk bugun kirletmissin bile
Ortime ceza yarin boooll spor istiyorum yoksa bozusuruz valla
Günaydın canım bende cumartesi +400 düm henüz tartılmadım dışarıda işim var onu halledip geleyim öyle tartılıcam inşallah daha fazla + çıkmamGünaydınlar
+400um ben malesef kaptanim reglim gecikmezse cumaya en kötü sabit gelecegime söz veriyorumCherry Mom
O 100 gramcık hemen gider canım merak etme cumaya güzel bir eksi gelirGunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim70kg I'm hedef 68.5 cumaya yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim
Kendinin en iyi hali ol
Oyyy harikasın kuzum cumaya kadar daha da gider süperGünaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
Giden -800 gr arkasından dans ediyorumdur
Cherry Mom Tempus Ortim sen tartildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?