- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.501
Aynen bende çok severek yiyorum karnabahar kısırınıHiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo
Ben yarınki sporumu buldumGamzecim niki Leslie yerine şu alttakini önermişti bir bak istersen daha tempolu
Ay bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacakBen yarın hurma detoksu yapıp, salı, çarşamba, perşembe kabak detoksu yapsam
Eki Görüntüle 2787785
Cuma hedefime rahat ulaşırım inşallah
Mükemmelsin Ortim21 Şubat Pazar
Sabah sirkeli su
12.30
1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 1 küp tel peynir, beyaz lahana, turp
Ara
2 dilim mandalina
18.00
Yarım tabak fırında bal kabağı(sade), 1 kase ev yoğurdu, 2 sıkım ev yapımı çiğ köfte, salata
Su: 2,5 lt devam
Spor: 1500 adım, 800 zıp
Toplam 175 puan
Cherry Mom @_Reyyan YaparsinMinii
Canım ben çok erken kalkamıyorum bu konuda hem miskinim hemde eşim geç uyuyor bende mecbur geç uyuyorum ama ders zamanları eger çok acıkırsam ara ögünde meyve yiyorum. Açıkçası pizzayı yemeyecektim fakat üşendim kendime yemek yapmaya et tavuk canım istemiyor . Balık çok severim onu da eşim her zaman istemez. Öyle işte canım çocuk gibidir benim eşim çok yemek seçer o yüzden saglıklı yemeklerin yanına hep saglıksız yemekler yapmak zorundayımsupersin, bence gayet iyi bir menu ortim hep 2 ogun yapiyorsun sanirim genelde, ben de boyle istiyorum if gibi ama cok acikiyorum, sabah 7 gibi kalkiyorum.
Orasi ne guzellesir simdi. 1 defa gelme sansim oldu Izmire. burada gecen hafta eksi 10 du butun hafta.
kiz dur ne cikolatasi zaten mahvoldum burada geleli beri, hatirlatma hic. buranin cikolatasini, kruvasanini bagetini yemekten yaglandim zaten.
sen kilonu ver, cikolata kopegin olsun kuzum. koliyle yollariz.
Ayy bi ara deneyim haşlanıyor mu Karnabahar canım.Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo
Bal kabağı detoksu ya bakalım Google a vardır belki. Balkabağı çorbası gördüm ama bilemedim şimdi nedir ne değildirAy bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacakevde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
Ben yarın hurma detoksu yapıp, salı, çarşamba, perşembe kabak detoksu yapsam
Eki Görüntüle 2787785
Cuma hedefime rahat ulaşırım inşallah
Menün çok iyi canım ama bugün sporla kapatalım mı günü. Yarına tartı günü. Bende şu mutfak çekmecelerini dökmüştüm onu yerleştirip spor duş ve uyku yapıcam21 subat pazar,
sabah 10.00
3 kasik menemen 2kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, cay
ogle 14.00
2 mucver, 2 kofte, 1 bardak ayran
ara 16.30
1 avuc kuruyemis
aksam 19.00
1 somon, 1 tane karides
su 1.5 lt kadar
spor 9135 adim 91 puan
Kendinin en iyi hali ol
Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımmTempus hesap kitap peşindeeee
E tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsunSorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm
Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönemşimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile
Hem ne zayıflık hemde ne belaE tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsunşuan biraz fazla yesen ağır geliyor çok geliyor hey gidi Tempus heey zayıflık başa bela
Yediklerin ödem yapar belki ortim suyu bol içseydinBugün menüm
Saat 13:00 1 simit , 2 dilim beyaz peynir, zeytinli salata, siyah çay ,1 kaşık çilek reçeli
Ara 2 avuç leblebi, türk kahvesi
Saat 18:00 ızgara yerli somon ( bayağı yedim), 4 kaşık bulgur pilavı, bol acı turşulu salata ,şalgam suyu
4200 adım
Cherry Mom Begonya2 @_Reyyan
Teşekkür ederim orticimMükemmelsin OrtimÇiğ köfteyi de dozunda bırakmışsın,tebriklerr 2 tanesi de aynı tat 10 tanesi de aynı tat sonuçta dimi
sporlar da yapılmış, ohh miss
2.5 lt oldu cnmYediklerin ödem yapar belki ortim suyu bol içseydin
Canım nasıl yapıyorsun. Bir tarif vardı karnı bahar pilavı diye onun gibi mi acaba. Ben çok severim karnabaharı. Bir denemek istiyorum.Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo
Yaa bizim ev de bal kabağı dolu. Ne yapacağımı şaşırdımAy bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacakevde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
ortim yarın ikimiz de artı gelcez gibiSabah
2.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
Zeytin
2 ince dilim salam
Domates
Siyah çay
Ara
Meyve bar %100 organik mixmey
Ara
1 muz
Akşam
2 tavuk pirzola fırında
3 dilim patates fırında
7 8 yk bezelye
Yarım salatalık turşusu çok az yedim
Ayran
Çeyreğin çeyreği baklava
Su 2 lt
Spor bol koşturmaca misafirim vardı
Cherry Mom Hedef60kgolmak @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?