Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo
Aynen bende çok severek yiyorum karnabahar kısırını

Mükemmelsin Ortim Çiğ köfteyi de dozunda bırakmışsın,tebriklerr 2 tanesi de aynı tat 10 tanesi de aynı tat sonuçta dimi
sporlar da yapılmış, ohh miss

Canım ben çok erken kalkamıyorum bu konuda hem miskinim hemde eşim geç uyuyor bende mecbur geç uyuyorum ama ders zamanları eger çok acıkırsam ara ögünde meyve yiyorum. Açıkçası pizzayı yemeyecektim fakat üşendim kendime yemek yapmaya et tavuk canım istemiyor . Balık çok severim onu da eşim her zaman istemez. Öyle işte canım çocuk gibidir benim eşim çok yemek seçer o yüzden saglıklı yemeklerin yanına hep saglıksız yemekler yapmak zorundayım . Keşke bende öyle erken kalkabilsem.

Ay bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacak evde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
Bal kabağı detoksu ya bakalım Google a vardır belki. Balkabağı çorbası gördüm ama bilemedim şimdi nedir ne değildir

Menün çok iyi canım ama bugün sporla kapatalım mı günü. Yarına tartı günü. Bende şu mutfak çekmecelerini dökmüştüm onu yerleştirip spor duş ve uyku yapıcam

Tempus hesap kitap peşindeeee
Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm

Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönem şimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile

E tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsun şuan biraz fazla yesen ağır geliyor çok geliyor hey gidi Tempus heey zayıflık başa bela

E tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsun şuan biraz fazla yesen ağır geliyor çok geliyor hey gidi Tempus heey zayıflık başa bela
Hem ne zayıflık hemde ne bela

Yediklerin ödem yapar belki ortim suyu bol içseydin

Mükemmelsin Ortim Çiğ köfteyi de dozunda bırakmışsın,tebriklerr 2 tanesi de aynı tat 10 tanesi de aynı tat sonuçta dimi
sporlar da yapılmış, ohh miss
Teşekkür ederim orticim ama çiğ köfteyi tadında bırakmak çok zordu valla neyse ki bitti de kurtuldum
İlk defa zıp yaptım. Çok zorlanmadım ama bakalım yarına hamlamam inşallah

Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo
Canım nasıl yapıyorsun. Bir tarif vardı karnı bahar pilavı diye onun gibi mi acaba. Ben çok severim karnabaharı. Bir denemek istiyorum.
Ay bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacak evde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
Yaa bizim ev de bal kabağı dolu. Ne yapacağımı şaşırdım bir detoks olsa ne güzel olur

ortim yarın ikimiz de artı gelcez gibi ama cumaya kadar vereceğimize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…