Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben Tuğba arkadaşımıza bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum...Benim oyum olumlu yönde geri dönsün eminim bu yaşananlardan sonra paylaşımlarıda dahada artıcaktır..

ben tuğba arkadaşımıza bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum...benim oyum olumlu yönde geri dönsün eminim bu yaşananlardan sonra paylaşımlarıda dahada artıcaktır..

oy için ve yorum için teşekkürler
diğerlerininkinide bekliyorum
herkese iyi akşamlar

ya anlamıyorum benim adım altında başkalarımı yazıyo ne 3 5tane yazmak ben bütün elifin sorduklarına cevabımı verdim geçmişi okursanız ve beni suçlamaktan vazgeçerseniz sevinirim

tamam canım yarın akşam uygunsa olur konuşuruz yaz sen numaranı ararım .

yapma ferihan allah aşkına durduk yere mi gerildim
sanki ben despotmuşum kendi başıma kararlar alıp haksızlık yapıyomuşum gibi bi pozisyona sokmadı mı beni her sözünde gerginlik yaratmaktı çabası
bu takıma onun kadar ben de emek verdim hatırlatmak isterim

begümcüm tuğbanın azimle kalmak istediğini gördüğüm ve önceki paylaşımlarının iyi olduğunu bildiğim için kalması yönünde kullanıyorum oyumu .

tuğba konusunda da kararı çoğunluk vericektir
ama benim kararım bugün yaşadığım stres sebebiyle olumsuz
ben burda babamın hayrına kaptanlık yapmıyorum kızlar
belki de bi çoğunuzdan daha yoğun çalışıyorum sadece iş değil sadece kk değil
hem iş hem ev hem burdaki görevlerim çoğunuz bilmiyosunuz belki ama edi olmak
ciddi mesai isteyen bi iş
hem dışarda içinde olduğum bi kaç sosyal proje sokak hayvanlarının bakımı
sahiplendirilmesi falan fişman derken günde bi sürü parçalara bölünüyorum
buna rağmen takımı ihmal etmediğimi düşünüyorum
ben her işi hakkını veresiye yaptım şimdiye kadar
yapamayacağıma inandığım şeye de karışmadım
ama birileri gelip de benim kaptanlığımı kişiliğimi yagılayacaksa buyursun kendi yapsın
haddinden fazla sorumluluğum zaten var bi eksik bişey kaybettirmez bana

elifcim sevalin tek isteğinin kilo vermek için takımda kalmak isteyen birisine yardım etmek olduğunu biliyorum sadece, sana garezi bir durum olduğunu düşünmüyorum . Keşke gerginlik olmasaydı hepimiz bu takıma emek verdik veriyoruz bu takımın 3 kşiyle ayakta kalmaya çalıştığı zamanlarıda biliyorum ama önemli olan gerilmeden ve birbirimizi kırmadan saygıyla bu takımı yürütmek diye düşünüyorum .

ama bu duruma ben getirmedim malesef
ben bu takıma geldiğimde kapanmak üzereydi takım
4 kişi kalmıştık sonra 5-6 derken her hafta başarı elde eden
etaplarda listeye giren bi takım olduk
bu ayşenin fatmanın başarısı olmadı şimdiye kadar takımın oldu
ben hiç bişeye kişisel gözle bakmıyorum canım inan bana
birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki türlü farklı hayatlarımız var
herkes buraya yazdığı kadarını biliyo
kişisel bi sorunum kimseyle olamaz burda

ben her iki yönde karara hazırım çünkü elifcim beni gerçekten soğutmaya başladınız burdan yapmayın günahımı alırsınız gülsüm burda kaptanken herşey yolundaydı kimse kimseye böyle şeyler söylediğini gitmesini istiyorum yok kalmasın diye sözler hiç geçmedi yazık ne olduki böyle topik topiklikten çıkmış ben gittiktn sonra insana moral verilcene dahada yeyeye şişko ol keyfine bak gibi anlamlar çıkıyo yazık ben seni hiç böyle tanımıyordum elif hayal kırıklığına uğrattın beni begüm sende öyle gerçekten zorla kalıcak değilim burda sizler kaptan ve yardımcı olarak burda bizlere moral vericek olan başlarsınız ama görüyorumki bir kişinin azimle kilo verme hevesini kırmakta üstünüze yok valla ne diyim ii olan kazansın ama çok kırıldım size

ben gidiyorum tatlım o zaman sen keyfini bozma
uğraşamıcam böyle saçma sapan kavgalarla
sen de çağır gülsümü o gelsin takıma olur mu
haydi kızlar kalın sağlıcakla

ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil

muhakkak hepimiz takımın zor zamanlarını gördük hepimiz takıma emek verdik ve başarıya ulaştırdık kimsenin kimseyle bir sorunu olmaz zaten amacımızı unutmayıp kilo vermek için burada olmamız gerektiğine inanıyorum kilo vermek isteyen birini iyi yönde yönlendirip moral vermek için tuğbanın kalmasını destekliyorum eminim sevalde bu düşünce ile yazdı sana gereksiz gelirim yaşandı canım .

ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil

bu fikirde olan biriyle aynı takımda olmamı bekleyemezsin de mi canım
ben takımda yokum artık
buyrun kalsın dediğiniz üye hayrını görün.

ben anlaşmazlık çıkarmadım sen çıkardın baştan beri alttan aldım her soruna cevap verdim tamam dedim daha sık paylaşımda bulunucam artık hergün burdayım dedim tekrar aranızda olucam diye sevinirken azimle didinirken senin yaptıkların bana uymadı böyle bir kaptanla beraber bu takım yürümez gerçekten anlayışsız bir kaptan istemiyoruz yeter ya bende bir insanım yerden yerde vurdun sabahtan beri sana aman dedikçe yaptıkların hiçte hoş değildi yazık ii oldu

arkadaşlar,
sabahtan beri takip ediyorum yazılanları.. maalesef yazılı iletişimin azizliğine uğradığımızı düşünüyorum. ben takıma dahil olduğumda triendy yoktu, önceki paylaşımlarını bilemiyorum. geldiğimden beri ikinci kez ev taşıdığını biliyorum. ama burada olmanın özünün de paylaşım olduğuna ben de katılıyorum. interneti bağlanana kadar izinli olsaydı, bugün bu tartışma yaşanmayacaktı. izinden dönen arkadaşımıza hepimiz hoşgeldin diyecektik. amonranın yaptığını ben yapamam mesela. takımlarda başkanlık yapmak kolay gözükebilir ama işi güç diğer sorumluluklar arasına bir de bunu dahil etmek kolay değil. seval le amonra arasında ikili tartışmaya dönüşmesine de üzüldüm açıkçası. ben takıma geldiğimde elif de izinliydi. sevalle birlikte başladık. çok da hoş ve samimi paylaşımlarda bulunduk. elif de geldiğinde ona karşı da bir yabancılık hissetmedim. aynı samimiyeti onda da buldum. ikisinin de böyle bir nedenle tartışmasını, kırılmasını istemezdim açıkçası.. ama seval tuğba için bir şeyler söylerken tuğba dan arkadaşlar benim için sürtüşmeyin türünden bir şeyler yazıp, tartışma bu noktaya gelmeden sonlandırmasını beklerdim. hatta tartışmaya mahal olmadığını, oylama yapılarak kalıp kalmayacağına karar verilmesi gerektiğini kendisinin teklif etmesini beklerdim.. kötü bir gün geçirdi takımımız.

sonuç olarak tuğbanın bir yandan kilo verme isteği nedeniyle yeniden takıma kabul edilmesini, ancak şayet tartışma devam edecek ve kırgınlık sürüp dirlik bozulacaksa da diskalifiye kararının devam etmesini istiyorum. tuğba da kusuruma bakmasın paylaşım yaptığı zamanları bilmediğim için kendisine iyiydi paylaşırdı kalsın diyemiyorum.. ufacık bir şeyin büyüyüp krize dönüşmesinde katkısı olduğu için gitsin yanım ağır basıyor. açıkçası kararsızım.. çoğunluğun kararına her türlü uyarım..

elifçim geldiğinde nasıldık şimdi nasılız.. nereye gidiyorsun.. hiç kaptan gemiyi ilk önce terk eder mi? aman kuzum sakin ol..

allah rızası için sen yapma taydin bak geçmişte yazdığım yazıya bak yazmadın etmedin diyip durmayın geçmişi okusanız herşeyi görürsünüz ben elimden geleni yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…