- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.581
ben tuğba arkadaşımıza bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum...benim oyum olumlu yönde geri dönsün eminim bu yaşananlardan sonra paylaşımlarıda dahada artıcaktır..
pınarcıım kız sen işten kaçta cıkıyosuuun
benim dipler geldi
kızım öle bi yazmışsın ki korktum sende gidiyosun sandım
tuğbacım,elif biraz haklı neredeyse sabahtan beri burada 1 hafta öncede yine böle koca bir gün seninle alakalı birbirimizle tartıştık ama sen 3 5 tane mesaj yazıp kalmak istiyorum falan dedin.püskütn cevabını okudunmu mesela?buna ne diyosun die sormuştu elif.senin çok daha fazla özverili olman lazım bundan sonra ki arayı kapatasın.
amin canım benimmm inşalllaaah hepimizzzz.
pınarcım bu arada senin su kuaföre ne zmn ugrayabiliriz ya carsamba kınası var arkadaşımın cumartesi de düğünü, kınadan önce hallletsem süper olur
sana cebimi yazııım özelden, senin için de sorun olmazsa mesajlaşalım, ben 6 civarı goptan geccem istersen bgn bile buluşabiliriz işin yoksa
smdi mesaj atıyorum sana
elif çok gerginsin gerek yokki bu sözlere sinirlenmeye vs sen kendin yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam takımda olmayan birinin sözü önemli değil diye bence yanlış bir fikir herkez takımda fikir beyan edebilir daha öncede dışarıdan takip eden ablalarımız arkadaşlarımız vardı bu takımda üstelik sevalin bir sorunu yada sana herhangi bir garezi olduğunu düşünmüyorum çünkü çok uzun zamandır 5. takıma emek vermiş biridir kendisi üstelik kim olursa olsun saçmalıyor gibi sözler söylemende doğru değil bence bu kadar katı olmanın anlamı yok şahsi fikrim .
yapma ferihan allah aşkına durduk yere mi gerildim
sanki ben despotmuşum kendi başıma kararlar alıp haksızlık yapıyomuşum gibi bi pozisyona sokmadı mı beni her sözünde gerginlik yaratmaktı çabası
bu takıma onun kadar ben de emek verdim hatırlatmak isterim
elifcim sevalin tek isteğinin kilo vermek için takımda kalmak isteyen birisine yardım etmek olduğunu biliyorum sadece, sana garezi bir durum olduğunu düşünmüyorum . Keşke gerginlik olmasaydı hepimiz bu takıma emek verdik veriyoruz bu takımın 3 kşiyle ayakta kalmaya çalıştığı zamanlarıda biliyorum ama önemli olan gerilmeden ve birbirimizi kırmadan saygıyla bu takımı yürütmek diye düşünüyorum .
ben her iki yönde karara hazırım çünkü elifcim beni gerçekten soğutmaya başladınız burdan yapmayın günahımı alırsınız gülsüm burda kaptanken herşey yolundaydı kimse kimseye böyle şeyler söylediğini gitmesini istiyorum yok kalmasın diye sözler hiç geçmedi yazık ne olduki böyle topik topiklikten çıkmış ben gittiktn sonra insana moral verilcene dahada yeyeye şişko ol keyfine bak gibi anlamlar çıkıyo yazık ben seni hiç böyle tanımıyordum elif hayal kırıklığına uğrattın beni begüm sende öyle gerçekten zorla kalıcak değilim burda sizler kaptan ve yardımcı olarak burda bizlere moral vericek olan başlarsınız ama görüyorumki bir kişinin azimle kilo verme hevesini kırmakta üstünüze yok valla ne diyim ii olan kazansın ama çok kırıldım size
ama bu duruma ben getirmedim malesef
ben bu takıma geldiğimde kapanmak üzereydi takım
4 kişi kalmıştık sonra 5-6 derken her hafta başarı elde eden
etaplarda listeye giren bi takım olduk
bu ayşenin fatmanın başarısı olmadı şimdiye kadar takımın oldu
ben hiç bişeye kişisel gözle bakmıyorum canım inan bana
birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki türlü farklı hayatlarımız var
herkes buraya yazdığı kadarını biliyo
kişisel bi sorunum kimseyle olamaz burda
ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil
muhakkak hepimiz takımın zor zamanlarını gördük hepimiz takıma emek verdik ve başarıya ulaştırdık kimsenin kimseyle bir sorunu olmaz zaten amacımızı unutmayıp kilo vermek için burada olmamız gerektiğine inanıyorum kilo vermek isteyen birini iyi yönde yönlendirip moral vermek için tuğbanın kalmasını destekliyorum eminim sevalde bu düşünce ile yazdı sana gereksiz gelirim yaşandı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?