Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları

kızlar ben kimseyi eleştirmek için değil, sadece ortamı yatıştırmak istedim..
kimse üzülsün, alınsın , kırılsın istemiyoruum

bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..

kızlar ben kimseyi eleştirmek için değil, sadece ortamı yatıştırmak istedim..
kimse üzülsün, alınsın , kırılsın istemiyoruum

canım boşverelim zaten artık takımda olmayan biri hakkında konuşmak yersiz
yolu açık olsun demekten başka bişey gelmez elimizden
herkesin kendi keyfi ve kahyası olayı
biz kendimize bakalım

ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları

aynen bende anlamadım niye bukadar gerildi ortam hiç bir zaman için burası için kötü beni istemiyorlar gibi bi düşüncem olmadı ben aylardır burdayım hiç aksatmadan hergün burdaydım çok ta güzel gidiyodu kilocuklarda gidiyodu amaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi gittim pir gittim of kaldılar bende çok yavaş ilerliyorum bundan sonra gidicek inşallah hadiiiiii millet koca bir bardak su için bakiiim hep beraber kaldırın popoları alıp gelin suları

bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..

kız banamı dedin ben ona burdada özeldede teşekkür ettim dikkatini çekerim hişşt okadar bencil bir insan değilim

yani de mi
konuya sebep olan kişi ben bütün vaktimi burda harcarım diyo
ama sabahtan beri yazdığı 3 mesaj falan
biz burda didişiyoruz
ben diyorum ki takıma dönmek için gayretin nedir
kurallara uyucan mı kendinden ses yok
ben söyleyince kötü oluyorum ama

tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu

biliyorum bir tek biz değiliz, kimse anasının babasının başında duramıyor. dursan da gözünün içine baksan, elini tutsan da ecel geldi mi, kayıp gidiyor ellerinin arasından, tutamıyorsun maalesef. ananemi de öyle kaybettik. hepimiz başındayken uçup gitti. 18 yıl geçti. hayat devam ediyor.. bizim mutluluğumuz onları da mutlu ediyor sonuçta. napalım mutlu olucaz ki bundan sonrasını onlar da mutlu yaşasınlar..

canım incirli caddesinde bir balıkçı var, oradan sipariş ediyorum, 1 kg mezgit+ salata+1 lt kola= 22 tl. 3 kişi rahat doyuyor. balığına göre artı eksi 5 tl hesap et.. eve söylediğimde de başka bir yerden 3 alabalık+salata+ekmek= 18 tl ye gelmişti. adamlar bir ekmek koymuşlar, 3 kişi 3 gün yedik o ekmekleri. büroya öğlen misafir geldiğinde kebap yerine balık söylüyoruz artık.

cerencim herzaman güzel düşün güzel şeyler olsun canım kendi psikolojiinide kötü etkileme inşallah çok uzun yıllar sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel bir hayat yaşayacaksın birttanem .

kızlar kalmak isterdim ama mesaim bitti, sevgiliyle buluşcazz iş cıkışı, annem burdayken görüşemedik hiç...

yarına bomba gibi istiyorum herkesiiii ona göree

sevgilerrrr

cerencim herzaman güzel düşün güzel şeyler olsun canım kendi psikolojiinide kötü etkileme inşallah çok uzun yıllar sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel bir hayat yaşayacaksın birttanem .

amin canım benimmm inşalllaaah hepimizzzz.
pınarcım bu arada senin su kuaföre ne zmn ugrayabiliriz ya carsamba kınası var arkadaşımın cumartesi de düğünü, kınadan önce hallletsem süper olur

sana cebimi yazııım özelden, senin için de sorun olmazsa mesajlaşalım, ben 6 civarı goptan geccem istersen bgn bile buluşabiliriz işin yoksa

smdi mesaj atıyorum sana

tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu

kaptan bak kızıyorum ama beni istemiyorsan söyle dönmem takıma nasıl cevap vermiyorum sorularına sabahtan beri kaçtane mesaj yazdım ben ya ,,ben sizin yazdıklarınızı dikkatle okuyoru ama lütfedipte benim yazdıklarımı okumayan sensin yapma böyle bütün yazdıklarına cevabımı verdim ben hakkımı yiyorsun ama yazık çok kırıldım

elifcim triendy önceden paylaşımı iyi olan biriiydi son zamanlarda yaşadığı talihsizlik ev taşıma vs gelemedi evet ama öncesi iyiydi paylaşım açısından takım kuralları açısından sorun yoksa benim içinde sorun yoktur diğer arkadaşlarda onay veriyorsa tekrar bizimle kilo vermeye devam etsin derim ben .

kızım öle bi yazmışsın ki korktum sende gidiyosun sandım

tuğbacım,elif biraz haklı neredeyse sabahtan beri burada 1 hafta öncede yine böle koca bir gün seninle alakalı birbirimizle tartıştık ama sen 3 5 tane mesaj yazıp kalmak istiyorum falan dedin.püskütn cevabını okudunmu mesela?buna ne diyosun die sormuştu elif.senin çok daha fazla özverili olman lazım bundan sonra ki arayı kapatasın.

kızlar şimdi bu yazımı özellikle okuyun

tuğbanın (trendy21) diskalifiye olduktan sonra tekrar takıma geri dönmesini oylamaya sunuyorum.

Takım ruhu adına sizleri tekrardan düşünmeye ve ciddi bir karar vermeye davet ediyorum

oylama sonucu yarın öğleden sonra belli olucak

yarın öğleden sonraya kadar ister özelden ister forumdan kararınızı ve nedenini açıklayan bi yazı istiyorum sizden kaptan yardımcısı ve kaptan olarak bu kararı aldık

tüm takım arkadaşlarımın cevaplarını bekliycem.iyi akşamlar

Evet canım zaten hastayım 3.günüm çok acıkıyorum dışarı çıktım biraz yürüdüm spor aletlerinde spor yaptım geldim 18.30 a kadar dayanmaya çalışıcam artık...

Ben çok yeni olduğum için çokta karışmak istemiyorum aslında eski üyeler daha iyi bilirler ama benim gönlüm kalmasından yana bir daha olmucakta diyor...Bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum..Yine son karar sizin..

Bende buna şaşırdım açıkcası

Arkadaşlar bence hepimizin odaklanması gereken tek şey kilo vermek...Burda bulunmamızın amacı motive olmak yoksa alır elimize bir kağıt kalem orayada yazarız ne yedik ne içtik ama ne yapıyoruz yazıyoruz yorum alıyoruz,hırslanıyoruz...

''İşbirliğinde başarılı olan insanlar karşılıklı saygı içindedirler. Birbirlerinin konumlarına, mülklerine, düşüncelerine ve hislerine hürmet ederler. İşbirliği; yardımlaşma, ekip çalışması, grup etkisi, şahs-ı manevi ve kolektif şuur doğurur. İşbirliği yapan insanlar birbirinin güçlü noktalarından yararlanırlar, motivasyonu kırıcı tenkitlerden kaçınırlar. Aralarında sağlıklı ve verimli bir iletişim oluşur''

oylama sonucuna göre son karar verilecek
ve bir daha konusu açılmayacak

hemfikirmiyiz oylamada arkadaşlar
en adili böyle olucak

Ilk oyu ben kullanıyım;

ben bunca olandan sonra tuğbanın takımda kalmasının yararlı olmayacağını düşünerek red cevabı veriyorum

(kırılmaca darılmaca yok,kişisel fikrim)

laf çarpıp ortamı ya da beni germeye çalışma daha fazla olur mu
gerçekten sinirleniyorum sana
ne istiyosun sorunun ne senin?

elif çok gerginsin gerek yokki bu sözlere sinirlenmeye vs sen kendin yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam takımda olmayan birinin sözü önemli değil diye bence yanlış bir fikir herkez takımda fikir beyan edebilir daha öncede dışarıdan takip eden ablalarımız arkadaşlarımız vardı bu takımda üstelik sevalin bir sorunu yada sana herhangi bir garezi olduğunu düşünmüyorum çünkü çok uzun zamandır 5. takıma emek vermiş biridir kendisi üstelik kim olursa olsun saçmalıyor gibi sözler söylemende doğru değil bence bu kadar katı olmanın anlamı yok şahsi fikrim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…