- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.561
ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları
böyle bi insan karşısında fazlasıyla sakindim canım emin ol
zaten o kararını vermiş ve itiraf etmiş takım ruhunun ona göre olmadığını
takım olmak paylaşım işidir gönül işidir bencille bireysel haraket etmek değildir
bunları bildiğimiz için burdayız zaten
kendisine uymamış söylediği gibi yolu açık olsun
kızlar ben kimseyi eleştirmek için değil, sadece ortamı yatıştırmak istedim..
kimse üzülsün, alınsın , kırılsın istemiyoruum
ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları
bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..
bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..
aynen bende anlamadım niye bukadar gerildi ortam hiç bir zaman için burası için kötü beni istemiyorlar gibi bi düşüncem olmadı ben aylardır burdayım hiç aksatmadan hergün burdaydım çok ta güzel gidiyodu kilocuklarda gidiyodu amaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi gittim pir gittim of kaldılar bende çok yavaş ilerliyorum bundan sonra gidicek inşallah hadiiiiii millet koca bir bardak su için bakiiim hep beraber kaldırın popoları alıp gelin suları
aynen öyle tatlım yaaa bende eve gitti mi 3 gün harika herşey, sora ota b.ka tartışıyorum annemle babamla
bikere cıktı mı evden, bidaa hiç eskisi gibi olmuyo... hep uzak da olmaz onlardan ama her zmn beraber olmamız da mümkün değil... bnmde gözlerim doldu şimdi iş yerindeym tutuyorum kendimi... sen en azından aynı sehre gelin gidiyosun.. benim noolcagm bile belli deil.. üzme kendini bebişim, mutlu ol
cnm nerden balık siparişi veriyon öyle ucuza yahu, ben netten en ucuz 15e bulmuştum wakti zamanında..
tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu
yok cnm ya öyle sandıgımdan değil, biliyorum normal olmadıgmı, sanırım fazla düşkünüm onlara, bide yasım kücükken ayrılınca zamanla böyyle birikti bilincaltımda, son 1 senedir cok korkuyorum, etkileniyorum.. dedim ya psikologa bile gitmeyi düşündüm.. ilerlerse daha cok giderim sanırım
teşekkür ederim tatlım, sizlerin desteği azmi olmasa zor werirdim ben bu kiloları, hep beraber, birbirmizi motive ederek basarıcaz insallahh
canım benim, allah rahmet eylesin babacıgna, mekanı cennet olsun inşallah
neler yasadıgnı tahmin edemem, eminim ki su anki bilincinle, olgunlugunla bu sekilde dawranmazdın.. 17 yasın verdiği cahillik ve gözükaralıkla o şekilde davranmışsın.. bir ömür boyu bu vicdan azabıyla yasama bebegim, baban için ettiğin dualarınla yasa, attıgın her adımda babanın mutlu olacagı kararlar vererek yasa ve yasat onu yüreginde..
allah sabır wersin bebeğim, nurlar içinde yatsın babacıgın insallahh
cerencim herzaman güzel düşün güzel şeyler olsun canım kendi psikolojiinide kötü etkileme inşallah çok uzun yıllar sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel bir hayat yaşayacaksın birttanem .
yani de mi
konuya sebep olan kişi ben bütün vaktimi burda harcarım diyo
ama sabahtan beri yazdığı 3 mesaj falan
biz burda didişiyoruz
ben diyorum ki takıma dönmek için gayretin nedir
kurallara uyucan mı kendinden ses yok
ben söyleyince kötü oluyorum ama
tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-279.html
püsküüt cevap vermiş kızlar
ne diyosunuz daha doğrusu triendy ne diyo
takıma fazlasıyla zaman ayıracağına inanıyo mu ya da siz inanıyo musunuz
evet şu haftasonu sınavları bitirene kadar ne diyet yapmaya ne de yapmamaya karar verdim..
Umarım haftasonundan sonra şu ders çalışma belasını da kafamdan atıp tamamen zayıflamaya kanalize oloucam.. Hep buradayım..
Mehmet öz der ki
"bilgisayar oyunu oynayın.. Böylece elirinizi meşgul edip abur cubur yememiş olursunuz."
ben de durup durup buraya yazıp ellerimi meşgul edicem..
Herkes kendince haklı..
Ama 1 ayda 2 ayda kilo vermesem, şutlanmayacağım kendi imparatorluğumda kendimle yarış içerisindeyim..
Kurallara karşıyım.. Kurallı herşeye karşıyım.. Takım bana göre değilmiş.. Test ettim anladım onayladım.. Paylaşımdan yanayım ..gönülden gelene yanayım.. "ne olursan ol gel" den yanayım.. Taş atıp kolum yorulmuyo ki insanları zorlayayım.. Kimseyi de menüme yorum yaz diye zorlayamam kimsenin de menüsüne yorum yazmak zorunda değilim.. Zaten kıymetli de değil gözümde böyle yorumların.. Buraya yazıyorum.. Canı isteyen gelir sohbetime katılır istemeyen katılmaz..
Cerenime listeleri için ve ferihanıma herrrrrşeyyy için; devreme kilo alırken bile gramı gramına aynı kiloyla peşimi bırakmadığı için; cerenimin kankasına elma sirkesi fikri için; begüme herşeye rağmen yapıcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum..
Ve eve gidiyorum
çözülemicek hiçbir şey yoktur sevalcim.. Ama sen kararını vermişsin.. Desteklerin için güzel sohbetin için bende sana teşekkür ederim.. Mailim war sende, dürtersin beni arada
yani de mi
konuya sebep olan kişi ben bütün vaktimi burda harcarım diyo
ama sabahtan beri yazdığı 3 mesaj falan
biz burda didişiyoruz
ben diyorum ki takıma dönmek için gayretin nedir
kurallara uyucan mı kendinden ses yok
ben söyleyince kötü oluyorum ama
kaptan bak kızıyorum ama beni istemiyorsan söyle dönmem takıma nasıl cevap vermiyorum sorularına sabahtan beri kaçtane mesaj yazdım ben ya ,,ben sizin yazdıklarınızı dikkatle okuyoru ama lütfedipte benim yazdıklarımı okumayan sensin yapma böyle bütün yazdıklarına cevabımı verdim ben hakkımı yiyorsun ama yazık çok kırıldım
ayy ne güzelllllımm ımm ımmm
ay tatlım benim gurbet zor tabiii(
ayy benimde canım kolayı çok çekiyor ve bende içiyorum aralarda yaa en azından şekersiz
evet gayet mantıklı banada 8 kaşık ideal demişti doktorum bakliyatlarda
bide şuan hasta olmak üzereysen o yüzden karnın sık acıkıyodur
başın sağolsun tatlım,zor bi durum.üzüldüm okuyunca
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-279.html
püsküüt cevap vermiş kızlar
ne diyosunuz daha doğrusu triendy ne diyo
takıma fazlasıyla zaman ayıracağına inanıyo mu ya da siz inanıyo musunuz
laf çarpıp ortamı ya da beni germeye çalışma daha fazla olur mu
gerçekten sinirleniyorum sana
ne istiyosun sorunun ne senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?