Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Hayirrr ya yapma vsk cok yeme ozellikle aksam, toparlayamayiz sonra. Soyle bir silkelenip devam edelim.
Ben bu hafta ölüm haftası yapacağım akşam kaçta yatarsam yatayım sabah 6-7 arası kalkıp 3 mil Leslie yapacağım. Var mısın dürtelim birbirimizi sabahları
Tamam durtelim ama sabah o saatte yapamsm ben, kalkip okula gidiyoruz oglumla donuste yaparim ben 13.30 gibi. Ama mutlaka evde bir hareket edelim. Boyle gitmez bu is.
Canım eksi eksidir doğru yoldasın demek ki biraz efor harcaman gerek birde kadınız hormonlarımız sürekli kuyumuzu kazıyor.
Canim anlamadim ama olan oldu iste, bu hafta daha bir duzenli gidecegim. Regl haftasina girdi mi daha zor benim.

Pardon tanışıyor muyuz yanlış alıntı oldu galiba tanıyamadım
Tebrik ederim kimi yendiysen bilemedim ama
Hayırdır eksiyi mi kutluyoruz
Yarın ölümüne bi mücadeleye giriyorum

Tamam ben taciz ederim seni her gün zorla yaptırırım o iş bende adını etiketlemesi de zor olacak ama napalım idare edicez

Kızlar şimdi dışarıdan geldim hava mis ama ben pert oldum valla. Scooter peşinde koşturmaktan canım cıktı. Ama güzel spor oldu
Yardımcım da evi temizlemiş yemeği yapmış sağ olsun
Şimdi ben de ayaklarımı uzatıp kahve keyfi yapacağım
(hayalimdeki hayat)
Ne verim ablama elimde güzel isveç var, 4 günde 2 kilo var var da var

Ben de bi "yiyip yiyip kilo almıyorum" diyeti alayım ordan
belmayne tekrar hoşgeldin listeye

@Kendinin en iyi hali ol senin içinde hayırlı olsun canım
Gidemeden geldim.
Hoş bulduk kaptanım. Yeni gelmişim gibi yapayım bari. Bünyem belki yeni başladım sanar
Cherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Yappppmaaaaaa
Gerçi ev yapımı olunca ölçülü de yersen zararı olmaz. Ama ben ev yapımı olunca çiğ köftede ölçüyü kaçırıyorum
Ay kuzum ben dün yazdığını yeni okudum ki sonra listeye gireceksin sandım ama çok iyi oldu sonda girseydin hedef kg iyice düşük olmak zorunda kalacaktı o da sana uymayacaktı iyi oldu böyle
Evet kaptanım bence de iyi oldu. Daha düşük olsun istemiyorum hedef. Ancak 59 a inebilirim gibi geliyor. Gerçi indikçe aşağı çekiyorum hedefi hayırlısı bakalım

Canım çok şeyler istiyor beynim susmuyor iftardan sonra inşaAllah frenlerim kendimi

Şu instagram çok tehlikeli ya öyle böyle değil heryeri pasta börek dolu
Aynanın karşısına geç aklına gelenlerin hala göbeğinde baseninde durduğunu düşün. Yedim yedim noldu sanki orda bekliyorlar hala de. hedefime ulaşınca yerim kaçmıyorlar ya de. Olumlama yap. Sen aynada kendi gözlerine bakarak
Sen çok güçlüsün
Sen çok iradelisin
Her gün adım adım hedefine gidiyorsun
Sen çok güzelsin
Sen çok değerlisin

Kendinle konuş biraz işe yarayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…