- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.421
Aman dikkat canim. Gerci cok yemezsen oranlarini belki sorun olmaz. Bugun cuma daha 1 hafta var.Cherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Hayirrr ya yapma vsk cok yeme ozellikle aksam, toparlayamayiz sonra. Soyle bir silkelenip devam edelim.Cherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Tamam durtelim ama sabah o saatte yapamsm ben, kalkip okula gidiyoruz oglumla donuste yaparim ben 13.30 gibi. Ama mutlaka evde bir hareket edelim. Boyle gitmez bu is.Ben bu hafta ölüm haftası yapacağımakşam kaçta yatarsam yatayım sabah 6-7 arası kalkıp 3 mil Leslie yapacağım. Var mısın dürtelim birbirimizi sabahları
Canim anlamadim ama olan oldu iste, bu hafta daha bir duzenli gidecegim. Regl haftasina girdi mi daha zor benim.Canım eksi eksidir doğru yoldasın demek kibiraz efor harcaman gerek birde kadınız hormonlarımız sürekli kuyumuzu kazıyor.
Valla bana da lazım istanbuldan dönüş için bir programNe verim ablamaelimde güzel isveç var, 4 günde 2 kilo var var da var
Pardon tanışıyor muyuz yanlış alıntı oldu galiba tanıyamadımÜzülerek bu haftanın galibi ben oluyorum o zaman
Aslında senin için üzüldüm ama kazandığım için çok sevindim
Nasıl sevineceğimi de bilemedim
1-0 Oyuna galip başladım. Haftaya umarım yine ben kazanırım
Yarın ölümüne bi mücadeleye giriyorumHayırdır eksiyi mi kutluyoruz
Aynen hepsi ev yapımı benim canım. Dışardan hazır yemem ben bi tek etli ekmek 40 yılda bir o daKarşılıklı menü yarıştırmanıza hahahha
Çiğköfteler tantunileergerçi evde yapılan dışarıda ki gibi zırıl zırıl yağ olmaz
Benim payımı da unutmayalımİnşallah kaptanım yaaaaa uzun süredir alamadığımız bir sonuçtu. Ben de çok mutlu oldum
5 li rakamlara bir insemm daha birsey istemiyorum o zaman hedefide iyice indiririz kaptanim igne iplige donecemOho canım daha çok var ya
74 gün varmış baktımm
5 6 kilo garanti bence 10 kilo gider gibi
Tamam ben taciz ederim seni her günHayirrr ya yapma vsk cok yeme ozellikle aksam, toparlayamayiz sonra. Soyle bir silkelenip devam edelim.
Tamam durtelim ama sabah o saatte yapamsm ben, kalkip okula gidiyoruz oglumla donuste yaparim ben 13.30 gibi. Ama mutlaka evde bir hareket edelim. Boyle gitmez bu is.
Canim anlamadim ama olan oldu iste, bu hafta daha bir duzenli gidecegim. Regl haftasina girdi mi daha zor benim.
Sayende takım şahlandı hahaha Allah aşkına bizim takımdan birine meydan oku bir daha ki sefereBenim payımı da unutmayalım
Benim payımı da unutmayalım
Takıma bişey yapmadım da kaptan şahlanmış maşallahSayende takım şahlandı hahaha Allah aşkına bizim takımdan birine meydan oku bir daha ki sefere
Eğer istikrarlı ilerlersen 10 kilo giderKizlar mayis 11 de dogum gunum sizce otarihe kadar kac kilo olurum
Ne verim ablamaelimde güzel isveç var, 4 günde 2 kilo var var da var
Gidemeden geldim.
YappppmaaaaaaCherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Evet kaptanım bence de iyi oldu. Daha düşük olsun istemiyorum hedef. Ancak 59 a inebilirim gibi geliyor. Gerçi indikçe aşağı çekiyorum hedefiAy kuzum ben dün yazdığını yeni okudum ki sonra listeye gireceksin sandım ama çok iyi oldu sonda girseydin hedef kg iyice düşük olmak zorunda kalacaktı o da sana uymayacaktı iyi oldu böyle
InsallahhEğer istikrarlı ilerlersen 10 kilo gider
Takipten çık o sayfaları ne gerek var diyet sayfalarını takip etCanım çok şeyler istiyor beynim susmuyoriftardan sonra inşaAllah frenlerim kendimi
Şu instagram çok tehlikeli ya öyle böyle değil heryeri pasta börek dolu
Ne guzel bir dilek
Aynanın karşısına geç aklına gelenlerin hala göbeğinde baseninde durduğunu düşün. Yedim yedim noldu sanki orda bekliyorlar hala de. hedefime ulaşınca yerim kaçmıyorlar ya de. Olumlama yap. Sen aynada kendi gözlerine bakarakCanım çok şeyler istiyor beynim susmuyoriftardan sonra inşaAllah frenlerim kendimi
Şu instagram çok tehlikeli ya öyle böyle değil heryeri pasta börek dolu
Ben de enn geç ramazan bayramında 60 olacağım. Uzun zamandır böyle hedefler koyuyorum ama ilk defa kendimden çok eminim :)) ilk defa çok inanıyorumNe guzel bir dilekinsallahh ortimm bakalim yasayip gorelim fazlasini veririz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?