- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.401
Katiliyorum canim aslinda vki lere gore bi listemiz olsa ona gore yarissak daha iyi olur
Rakip olayı da güzel olur kaptanım ben varım. Son 900 gr 10 kilo olmaya bu süreci biraz daha hızlandırabilsem süper olacakOlur isterseniz bu hafta ortak eşleştirmeyeyim rakip eşleştireyim
Kgleri yakın olanları rakip yapmaya çalışırım nasıl herkes için ok mi kızlar
Evet kaptanım al beniaa alayım mı döndün mü bana sen kaçırdım galiba yeniden mi başlıyoruz
Tamam canim, dikkat ederim. SagolCanım bi ara ben korse giymiştim zayıflamaya yardımcı olsun diye o günden sonra 1 hafta vucudum ödem tuttu şiş top gibiydim. Gün içinde rahat kıyafetler giy gece de aynı şekilde yumuş yumuş esnek ve rahat şeylerle uyu
Ay kuzum ben dün yazdığını yeni okudum ki sonra listeye gireceksin sandım ama çok iyi oldu sonda girseydin hedef kg iyice düşük olmak zorunda kalacaktı o da sana uymayacaktı iyi oldu böyleEvet kaptanım al beniBen dün konuşunca kesinleştirdik sandım
Kızlar ilginç bir şekilde 72,7 geliyorum. Nasıl olur yani hayretŞoklardayım resmen
Kuzularım ben motivasonun için herşeye olurumAy evet ya bence bu daha iyi olur kaptanımız onaylarsa yapalım bu listeyiii
Çiğ köfte miCherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
Ayyy kaptanım tamda ben onu yazacaktımÜzülerek bu haftanın galibi ben oluyorum o zaman
Aslında senin için üzüldüm ama kazandığım için çok sevindim
Nasıl sevineceğimi de bilemedim
1-0 Oyuna galip başladım. Haftaya umarım yine ben kazanırım
Hayırdır eksiyi mi kutluyoruzCherry Mom ben bu gün jübile yapıyorum sabah yarım beyaz ekmek yedim öğle çiğ köfte yapacağım evde akşam da tantuni yiyeceğim gelsin 74 yarına
O katya sensinŞimdi dışarıdan geldik hava mis gibi ya ama çok yoruldum yemek yapılacakeve bir Katya şart ben çocukla gezeyim oynayım o da ev işlerini yürütsün
Çiğ köfte mineden aklıma düşürdünnnn
Akşam menümüz aynıymış bende tantuni yapacağım
Karşılıklı menü yarıştırmanıza hahahha
Ayyy kaptanım tamda ben onu yazacaktımsüper eksiiii tebrik ederimmm sizin ekibin ortalaması sendeymiş meğer laydline harikasınız inşallah 1.likde gelir
Anka geçmiş olsun canım :))
Iyi gezmelet canim.Kızlar listemizi paylaştım bence güzel bir ortalamamız var yine herkesin emeğine sağlıkçok iyi gidiyoruz ama daha iyisini yapacağız yaza az kaldı havalar güzelleşiyor montlar kabanlar çıkacak üstümüzden unutmayın
Saat 13 ü geçerken oğlumla dışarı çıkma vaktimiz geldi esen kalın efenimsizleri öpüyorum
Tantuni den vazgeçtim dünden musakka var biraz yanına da Çiğ köfte söylicemKarşılıklı menü yarıştırmanıza hahahha
Çiğköfteler tantunileergerçi evde yapılan dışarıda ki gibi zırıl zırıl yağ olmaz
Oho canım daha çok var yaKizlar mayis 11 de dogum gunum sizce otarihe kadar kac kilo olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?