- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.441
Bende oyle valla cok uzak degil ama hedefimiz cok yakinda guzel degisimler yasayacagiz ins.Ben de enn geç ramazan bayramında 60 olacağım. Uzun zamandır böyle hedefler koyuyorum ama ilk defa kendimden çok eminim :)) ilk defa çok inanıyorum
aynen bende perişan bir halde eve girdim dilim dışarıda sallanacaktı neredeyseKızlar şimdi dışarıdan geldim hava mis ama ben pert oldum valla. Scooter peşinde koşturmaktan canım cıktı. Ama güzel spor oldu
Yardımcım da evi temizlemiş yemeği yapmış sağ olsun
Şimdi ben de ayaklarımı uzatıp kahve keyfi yapacağım
(hayalimdeki hayat)
son diyetime bende öyle başladımBen de enn geç ramazan bayramında 60 olacağım. Uzun zamandır böyle hedefler koyuyorum ama ilk defa kendimden çok eminim :)) ilk defa çok inanıyorum
Canım onu ancak akşam yaparım ben
Ne güzel yazmışsın yapacağım inşaAllahAynanın karşısına geç aklına gelenlerin hala göbeğinde baseninde durduğunu düşün. Yedim yedim noldu sanki orda bekliyorlar hala de. hedefime ulaşınca yerim kaçmıyorlar ya de. Olumlama yap. Sen aynada kendi gözlerine bakarak
Sen çok güçlüsün
Sen çok iradelisin
Her gün adım adım hedefine gidiyorsun
Sen çok güzelsin
Sen çok değerlisin
Kendinle konuş biraz işe yarayacaktır
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9
70.2/68.9/1.3/%1.851
Hedef kilom 68
En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorumergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Cherry Mom fotoyu unutmuşum canım
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom S Suskunhanim
Günaydın
Geçen hafta:67.1
Bu haft:66.9
Fark:-200
Yüzde:0,298
Haftaya hedef: 66,3
Cherry Mom kaptanım üzgünüm 7 dem beri bitmiş şey yemiyorum ama sonuç değişmedi
Kızlar oğlumun da dersi vardı,telefon ondaydi.
Geçen hafta 57
Guncel 56.3
Giden 700
Hiç kaçamak yapmadım ,her gün Spor yapmaya çalıştım 1000 kaloriyi geçmedim,reglim de bitti ama sonuç bu.
Cherry Mom @DeryaOnDiet
Gecen hafta 73.6
Bu hafta 72.6
Fark -1
Deminki kosu olmasaydi -500 anca olucakti wc deki skntimda gitti cunkubu hafta cok inisli ckisli oldu ya daha gzel sonuc olablirdi bunada sükür diyorum Cherry Mom @Tempus
Geçen cuma 65.3 kg bugün 64.9 kg fark -400 gr yüzde %0.6125
Haftaya cuma hedefim 64.0 kg
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2790727
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 81.3
Fark - 300 gr
Yüzde %0,367
Haftaya hedef 80.5
Cherry Mom Hedef60kgolmak
-1 gelsin inşallah haydi bakalım haftaya deneme süresinde bitiyor listeye girişin süper olurBenim haftaya hedefim inş. 67.5 (1 kilo)Cherry Mom Anka
Bu arada kaptanım rakip secsek yarış yapsak kendi aramizda nasıl olur ?
Teşekkür ederim canımcanim bu kiloda 700gr super. Erimissin adeta. Masallah
Kız tüm hafta aç gezdim bı kilo bari olaydı diye beklemiştim ama sağlık olsun napalim,demek ki yağlarım beni çok seviyorDaha ne olacakti acaba yuzdenin farkinda misin canim harikasin
YakisiiirrrrKeşke sakal bıraksaymışım
Ben sabah 15 dk lik tabata yaptımBen bu hafta ölüm haftası yapacağımakşam kaçta yatarsam yatayım sabah 6-7 arası kalkıp 3 mil Leslie yapacağım. Var mısın dürtelim birbirimizi sabahları
Yense de yenilse deÜzülerek bu haftanın galibi ben oluyorum o zaman
Aslında senin için üzüldüm ama kazandığım için çok sevindim
Nasıl sevineceğimi de bilemedim
1-0 Oyuna galip başladım. Haftaya umarım yine ben kazanırım
Etli ekmek yazan ellerini yidigimAynen hepsi ev yapımı benim canım. Dışardan hazır yemem ben bi tek etli ekmek 40 yılda bir o da
Bana bana banaSayende takım şahlandı hahaha Allah aşkına bizim takımdan birine meydan oku bir daha ki sefere
Kuzularım ben motivasonun için herşeye olurumama vki felan hesaplama mı yapcam başıma iş çıkarıyor gibime geliyorsunuz benim daha burda yapılacak bir sürü işim listem kontrolllerim var
Sen sevilmeyecek kadin misinTeşekkür ederim canım
Kız tüm hafta aç gezdim bı kilo bari olaydı diye beklemiştim ama sağlık olsun napalim,demek ki yağlarım beni çok seviyor
Yakisiiirrrr
Ben sabah 15 dk lik tabata yaptımsaat 6.45 mi neydi yaparım dersen her sabah varım ben?
Yense de yenilse deAnka bin askerlerimiz haftaya kesin geçer anka
Tebrik ederim,hoşgeldin takımımıza
Etli ekmek yazan ellerini yidigim
Bana bana banavki daha mantıklı gerçi ama
Canım çok memnun olurumKaptanım istersen bu vki listesini ben hazırlayıp takip edebilirimKafamı meşgul etmem lazım birşeylerle, benim içinde çok iyi olur
Yaa bak şimdi yazın dedin iğne iplik dedin yağlarımı erittinaynen bende perişan bir halde eve girdim dilim dışarıda sallanacaktı neredeysebende bisiklet peşinde koştum gel sarılalım yazın iğne ipliğe döncez biz hazır mısın
Diyene bakkkAynanın karşısına geç aklına gelenlerin hala göbeğinde baseninde durduğunu düşün. Yedim yedim noldu sanki orda bekliyorlar hala de. hedefime ulaşınca yerim kaçmıyorlar ya de. Olumlama yap. Sen aynada kendi gözlerine bakarak
Sen çok güçlüsün
Sen çok iradelisin
Her gün adım adım hedefine gidiyorsun
Sen çok güzelsin
Sen çok değerlisin
Kendinle konuş biraz işe yarayacaktır
Benim kızçelerimin mottosuDiyene bakkk
Evet bende de hep öyle oldu canım ama koruma diye birşey aklımdan hiç geçmedi bile zayıfladım dedim yeter dedim bıraktım hepYaa bak şimdi yazın dedin iğne iplik dedin yağlarımı erittinkoş oğlum koş diyesim geldi
Ya varya şu alma mevzusu benim de başıma bela. Ben de bu sefer almayacağım kararlıyım diyorum. Ve kesinlikle gerçekleşeceğini düşünüyorum çünkü ben hep 69 civarında bırakırdım iyi hissederdim kendimi. Sonra hop geri alırdım ama bu sefer devam
Dün akşam yine eşim 82 ye dönmeyi düşünüyor musun diye sordu. Ya sinirleneceğim ama bir gülme tutuyor sinirlenemiyorum daalışmış adam tabi ayın halleri gibi bir zayıf bir şişko olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?