- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.501
If devam 16/8 yapiyorum. Ama 17 18 saati buluyor aclik cogunlukla. Normale gore cok cok azalttim yemeyi. Zayiflamaya yetiyor mu bilmiyorum tabi. Ilk basladigim zaman ki gibi bi fark goremiyorum kendimde. Gobegim eskisi kadar cikmiyor yemek yiyince belli oluyordu simdi yemek yesemde gobegim cikmiyor. 77 lerde geziyorum buyuk ihtimalle. Ama tarti disarda oldugu icin kiyafetlerle terlikle falan tartiliyorum . Sanirim benn 75 kiloyum ama kendimi tokken 85 acken 65 gibi hissediyorum.Canım sağol ya bende sen görmedin sanıyorum meğer ben görmemişim
Nasıl gidiyor if ? Tartılmadan takip etmeden de zor bu işlerdikkat et bari gelene kadar
Simdi anliyorum neden senin hedef 72. Ee sende 72 bende 65 gibi olurWuu takımın en uzunu benim
Cherry Mom Kaptanım benim bu hafta içi nişanlım bey gelecek evimizi dizicez, takımda çok aktif olmayabilirim bu sebeple beni tek say istersen canım
Aynen canımSimdi anliyorum neden senin hedef 72. Ee sende 72 bende 65 gibi olur
Ayy ne guzel, mutlu kosturmacalarCherry Mom Kaptanım benim bu hafta içi nişanlım bey gelecek evimizi dizicez, takımda çok aktif olmayabilirim bu sebeple beni tek say istersen canım
Çok iyi canım sevindimIf devam 16/8 yapiyorum. Ama 17 18 saati buluyor aclik cogunlukla. Normale gore cok cok azalttim yemeyi. Zayiflamaya yetiyor mu bilmiyorum tabi. Ilk basladigim zaman ki gibi bi fark goremiyorum kendimde. Gobegim eskisi kadar cikmiyor yemek yiyince belli oluyordu simdi yemek yesemde gobegim cikmiyor. 77 lerde geziyorum buyuk ihtimalle. Ama tarti disarda oldugu icin kiyafetlerle terlikle falan tartiliyorum . Sanirim benn 75 kiloyum ama kendimi tokken 85 acken 65 gibi hissediyorum.
Tamm kuzum kolay gelsin
Ayy ne guzel, mutlu kosturmacalarKolay gelsin canim
S Suskunhanim 24.4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| @whitetea 34.5 |
Aynen ozelliklede aksami rahat gecirmek icin iyi bir yontem. Hafif br kahvalti yapiyorum 2 3 arasi ogle yemegi sonra kapatiyorum yemeyi. Atıştırma olayi yok. Burda uygulayabilecegim tek diyet su an.Çok iyi canım sevindim
İf benimde aklıma mantığıma çok yatan bir sistem keyfi yeme içme işini kafadan bitiriyor.
hahaha ayyy hiç alışıkk değilim böyle yorumlara bir garip geldi
3 den sonra akşam yemeği yok ? Sabah kahvaltısını kaçta yapıyorsun canımAynen ozelliklede aksami rahat gecirmek icin iyi bir yontem. Hafif br kahvalti yapiyorum 2 3 arasi ogle yemegi sonra kapatiyorum yemeyi. Atıştırma olayi yok. Burda uygulayabilecegim tek diyet su an.
Doğum günün müü nice mutlu senelere canımBu gün yoğun bir gündü pek okuyamadım kızlar
Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
Cherry Mom kaptanım bu gün dikkat ettim demeyi çok isterdim maalesef diyemiyorum
Ama bu gün sabah kızım kahvaltı hazırlamış bol bol ve yiyene kadar gidip gelip anne lütfen bak senin için diye diye yedirdi bana
akşamada eşim yemek hazırlamış 40 yılda bir yedim artık ardından da doğum günü pastası (almayın dedim ama almışlar kızlarım kendileri yiyecek ya)
Vel hasıl bu günüde kapattım
Oyy oyy oyyRakipleriniz buyrunuz
RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın
-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır
S Suskunhanim 24.4 Hedef60kgolmak 24.1 Mathilda03 25.2 Kendinin en iyi hali ol 25.8 hawar 25.8 Nikinik 26 Arc-en-ciel 27.1 Begonya2 27.5 ummhnisa 28.6 azaydidem 28.7 DeryaOnDiet 29.8 birsevgi 30,1
Bakalim cuma belli olur. Haftaya sonuncu olursak ilk ve son olsun bu rakip isihahaha ayyy hiç alışıkk değilim böyle yorumlara bir garip gelditakımca birbirimize yedirmesek bari
AhahahaMathilda03 ben bu kızla nasıl yarışayım kaptanım hiç bir şey yemiyor leblebiyle gün geçiriyor Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?