Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Şöyle bi kabataslak çok tükettiğin gıdaları bi yazabilir misin müsait olunca

Canim benim bugun tam 3 ay oldu ve toplam giden 14 kilo bi kutlama yapayim dedim Yediklerimi yazmayacaktim da kaptan Cherry Mom eline sopayi alinca gozum korktu
Oo icinden cocuk cikmis resmen ki baya farketmistir kiyafette fln, o zaman hakkindir odul canim benim.
Mortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı

Anka sağolsun aklıma düşürdü
Cok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandim
Teşekkür ederim kaptanım
Dogum gunun kutlu olsun canim, nice guzel yaslara
Simdi yeni geldim ya bilmiyorum, sen de hem is hem cocuk hem tez mi var
Guzelmis, challenge dedigi aslinda rutin olmadi gereken de iste azim ve sabir lazim, su bende pek olmayan sey
Senin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misin
Dün suyumu az içtm hemen tartıya yansımış bu günde orucum iyice su tuttu vucudum inşaAllah cabucak atarım
Mortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugun
Gecmis olsun ne dokundu acaba, her yerinde olmus bir de.

Tünaydınlar herkeseya bu kuzenlerim adamın aklını başından alıyor dün gece dalmışız dedikoduya unutmuşum menümü sporumu bildirmeyiyani pek bildirmesem de olurmuş gibiydi biraz cis coslu menüydü de
Ben seni izinde sanıp, dönünce eklerim diye Menü listesinden silmiştim. Hergün bildirim gidip rahatsız olma diye düşünmüştüm canım hemen ekleyeyim tekrar.

Selam kizlar bugun ust komsum cocuk gormeye gelmek istedi yemege cagirdim. Tatli olarak sekersiz cheesecake yaptim. Denemek isterseniz:
2 yumurta
200gr yogurt
1 yk bal ve/veya 1 avuc kuru meyve
200gr yarim yagli peynir (burda degisik cokelek gibi ama tatsiz peynir var yarim yagli. Ricotta peyniri de kullanilabilir.)
40gr nisasta

Yapilisi:
2 yumurtanin beyaziyla sarisini ayiriyoruz. Beyazini iyice kopuk olsna karistiriyotuz. Sarisinin ustune diger malzemeleri koyup karistiriyoruz. En son tum malzemelerin ustune beyazini koyup yavasca karistirip pisirme kabina koyalim. 185 derecede 45 dakika pisirelum.

Not: benim evde sadece kuru uzun vardi 4 kucuk cocuk olacak sevmezler diye sadece bal kullandim. Daha tatli olsun isterseniz ustune erittiginiz 40gr bitter cikolatayi da dokebilirsinuz. Ben dokmedim gayet de iyi oldu.

Canim cok icli kofte istiyor. En sin kac yil once yedim hatirlamiyirum bile. Burdaki turk restauranina ne zaman gitsek yoktu bakalim bugun icli kofte yapacagim hem bize hem misafirlere. Hayatimda ilk defa yaoacagim insallah iyy olur. Simdi yapip koyacagim. Misafirlerin gelme saatibe yakin pisiririm.

Niyetliyim mortim anca iftar sonrası içebilirim
Allah kabul etsin canim
Ay kafa süper benim bu aralar. Hep pot kırıyorum
Yok anladim sonra hemen, bak izin mizin gaza geldim ana listeye girip bir hafta birinciligi almadan olmaz.
Annem akrep ve oglum. Yaw aklima gelmisti. Canima okuyor oglum, butun ozelliklerini tasiyor, ben de yay burcuyum. Habire evde birbirimize kusuyoruz, ama cok bagliyor akrepler sevdiklerini kendine. Essek sipasi cok da sinirli. Once vuruyor bana sonra hemen oksuyor opuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…