- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.661
Geçmiş olsun canım. Şöyle bi kabataslak çok tükettiğin gıdaları bi yazabilir misin müsait oluncaCildiyeye gideceğim canım sık sık her yerim kuruyor kurumalar yaraya dönüşüyorburnumun içinde bile başlayınca dayanamadım artık dudaklarım botokslu gibi hep şiş elllerim kesik kesik yara vitamin eksikliğide olabilir alerjide olabilir bilmiyorum
Hangimizin değildi kiTünaydınlar herkeseya bu kuzenlerim adamın aklını başından alıyor dün gece dalmışız dedikoduya unutmuşum menümü sporumu bildirmeyi yani pek bildirmesem de olurmuş gibiydi biraz cis coslu menüydü de
Oo icinden cocuk cikmis resmen ki baya farketmistir kiyafette fln, o zaman hakkindir odul canim benim.Canim benim bugun tam 3 ay oldu ve toplam giden 14 kilo bi kutlama yapayim dedimYediklerimi yazmayacaktim da kaptan Cherry Mom eline sopayi alinca gozum korktu
Cok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandimMortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı
Anka sağolsun aklıma düşürdü
Dogum gunun kutlu olsun canim, nice guzel yaslaraTeşekkür ederim kaptanım
Simdi yeni geldim ya bilmiyorum, sen de hem is hem cocuk hem tez mi varKızlar günaydın
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim
Ya ben de mi katılsam ama otuz gün çokmuş yaa
İşte beklediğim etki
Canım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması.
Guzelmis, challenge dedigi aslinda rutin olmadi gereken de iste azim ve sabir lazim, su bende pek olmayan seyCanım 6 madde var
diyete uyum
Sabah akşam 2 kere 45 dakika spor biri açık havada
Her gün foto Çekilecek
Alkol yok ama ben zaten kullanmadığım için bunu geçiyorum
3 litre su
10 sayfa kitap okuma
1 gün birini atlarsan başa dönüyorsun
Senin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misinBenim hayat tarzım bu ya ben devamlı bişeylere başlar bırakırımhiç kafam boş durmaz devamlı yenilik peşindeyim ama başladığım işi bitirmeyince bi anlamı kalmıyor işte mart hedefim ertelemeyi yenmek ve başladığım işi bitirmek
Mortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugunDün suyumu az içtm hemen tartıya yansımış bu günde orucum iyice su tuttu vucudum inşaAllah cabucak atarım
Gecmis olsun ne dokundu acaba, her yerinde olmus bir de.Cildiyeye gideceğim canım sık sık her yerim kuruyor kurumalar yaraya dönüşüyorburnumun içinde bile başlayınca dayanamadım artık dudaklarım botokslu gibi hep şiş elllerim kesik kesik yara vitamin eksikliğide olabilir alerjide olabilir bilmiyorum
.Gunaydin herkese, karnim o kadar sert ve siski sanki boyle hamileyim de arada cocuk hareket ediyor gibi bir seyler oluyir arada tovbe bismillah
Uyanmissin rakibim, gunaydinlar efendim spor mu yapacaksin yoksa
Kaç artısınCok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandim
Ben seni izinde sanıp, dönünce eklerim diye Menü listesinden silmiştim. Hergün bildirim gidip rahatsız olma diye düşünmüştüm canımTünaydınlar herkeseya bu kuzenlerim adamın aklını başından alıyor dün gece dalmışız dedikoduya unutmuşum menümü sporumu bildirmeyi yani pek bildirmesem de olurmuş gibiydi biraz cis coslu menüydü de
Kiz dur daha yeni geldim, ana listede bile degilim ne izni
Niyetliyim mortim anca iftar sonrası içebilirimMortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugun
Akşama yapacam inşaAllahGunaydin herkese, karnim o kadar sert ve siski sanki boyle hamileyim de arada cocuk hareket ediyor gibi bir seyler oluyir arada tovbe bismillah
Uyanmissin rakibim, gunaydinlar efendim spor mu yapacaksin yoksa
Ay kafa süper benim bu aralar. Hep pot kırıyorumKiz dur daha yeni geldim, ana listede bile degilim ne iznidaha kilo bile vermedim, 400 gr verip izne mi ayrilacagim. Yok oyle caydirma politicising, mortimle mi anlastin yoksa
akrepSenin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misin
Ya Bosver eksiyi artiyi azicik ucundan iste, cumaya kesin en az 1 kg eksiyimKaç artısınçok üzüldüm tüh
Bende artıyım ama üzülme suyu az içtim ondan
canım tebrikler inşallah sen daha çok verirsinYarım saat 10000 steps videosu atmistiniz ya onu yaptım310 kalori yakip dusumu alıp kahvaltımı yaptım Hedef60kgolmak bilmem anlatabildim mi
Allah kabul etsin canimNiyetliyim mortim anca iftar sonrası içebilirim
Yok anladim sonra hemen, bak izin mizin gaza geldim ana listeye girip bir hafta birinciligi almadan olmaz.Ay kafa süper benim bu aralar. Hep pot kırıyorum
Annem akrep ve oglum. Yaw aklima gelmisti. Canima okuyor oglum, butun ozelliklerini tasiyor, ben de yay burcuyum. Habire evde birbirimize kusuyoruz, ama cok bagliyor akrepler sevdiklerini kendine. Essek sipasi cok da sinirli. Once vuruyor bana sonra hemen oksuyor opuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?