Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bu

Çok tatlısınrabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla
oo bu video baya zorluyor suskuncumm geçen sene bende yapmıştım bravooo
Güüüüünaydınnnnnnnn kızlar mutlu haftasonları
seda sayan günaydınıııııı :)) nerde görsem tanırımm
teşekkkür ederim tatlım zor değil aslında niye başlamıyorsam :) akşam 18 de bitirsem dediğin gibi daha iyi ama bizim akşam yemeği 18.30 lara sarkabiliyor eşimden dolayı o yüzden 19.00 dedim bakalım
Kızlar günaydın
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim
yökdile eşimde girecek ama 1 ay sonrakine devamlı mı oluyor o :) sen diyince şaşırdım şimdi :)))
kolay gelsin canım sınavında güzel geçer umarım

Ya aslında yapmamız gereken şeyler ama adam başlığa 30 GÜN HARD CHALLENGE yazınca bi korkuyor yani

kuzum bak tıkıncan sonunda demiştim bunun diyet listesini at da sana gün verem

Sabah kahvaltındaki yumurta çok başarılıymış yüzmeyi öğrenmiş demekki protein deposu
Kahvenin yanında lokum adettendir zaten
Özellikle pasta bir efsane çikolatalı olsa daha ağır olurdu hafif atlatmışsın

Menün çok güzel olmuş bence ortim

Ciğeri özellikle sanki yenmemesi gerekiyomuş gibi yazmışsın ama bilemedim diyette olmaması gereken bişey mi ?

Rica ederim canım
E yds diye bir şey var o sık sık oluyor. Ama sadece İstanbul ankara ve İzmir de yapılıyor. Merkeze gidip bilgisayar başında gidiyorsun sınava o mu acaba eşinin gireceği. Bu yıl da iki defa yapılan klasik kalem kağıt ama ertelenmişti pandemi den dolayı. Anca yapabildiler

ya şimdi sınav elinin köründe. Mecbur arabayla gideceğim. Sokağa çıkma yasağı var, yalnız gideceğim. Arabanın anahtarını nereme sokacağım. Maskeyle 3 saat nasıl olacak. Bunlar hep sinir stres

Dogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…