- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.621
oo bu video baya zorluyor suskuncumm geçen sene bende yapmıştım bravoooEvet canım bu
Çok tatlısınrabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla
seda sayan günaydınıııııı :)) nerde görsem tanırımmGüüüüünaydınnnnnnnn kızlar mutlu haftasonları
teşekkkür ederim tatlım zor değil aslında niye başlamıyorsam :) akşam 18 de bitirsem dediğin gibi daha iyi ama bizim akşam yemeği 18.30 lara sarkabiliyor eşimden dolayı o yüzden 19.00 dedim bakalımCanım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması.
yökdile eşimde girecek ama 1 ay sonrakine devamlı mı oluyor o :) sen diyince şaşırdım şimdi :)))Kızlar günaydın
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim
Günaydınn kuzummmmGünaydın
4 çocukla ne işlere girişiyorsun anka75 hard normalde ben 30 a düşürdüm daha da düşmez ama yaa kurtarmaz
Canım 6 madde varBaktım anlamadım
Ya aslında yapmamız gereken şeyler ama adam başlığa 30 GÜN HARD CHALLENGE yazınca bi korkuyor yaniCanım 6 madde var
diyete uyum
Sabah akşam 2 kere 45 dakika spor biri açık havada
Her gün foto Çekilecek
Alkol yok ama ben zaten kullanmadığım için bunu geçiyorum
3 litre su
10 sayfa kitap okuma
1 gün birini atlarsan başa dönüyorsun
75 Hard | The 75-Day Tactical Guide to Winning the War with YourselfYa aslında yapmamız gereken şeyler ama adam başlığa 30 GÜN HARD CHALLENGE yazınca bi korkuyor yani
Benim hayat tarzım bu ya ben devamlı bişeylere başlar bırakırım4 çocukla ne işlere girişiyorsun anka
Çok teşekkür ederimEvet canım bu
Çok tatlısınrabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla
Günaydın
kuzum bak tıkıncan sonunda demiştimBenim hayat tarzım bu ya ben devamlı bişeylere başlar bırakırımhiç kafam boş durmaz devamlı yenilik peşindeyim ama başladığım işi bitirmeyince bi anlamı kalmıyor işte mart hedefim ertelemeyi yenmek ve başladığım işi bitirmek
Sabah kahvaltındaki yumurta çok başarılıymış yüzmeyi öğrenmiş demekki protein deposu26 Şubat cuma
Sabah 11:00
1 yağda yumurta (bayağı yağlı bildiğinin yüzüyordu)
Kaşarlı tost
ara
3-4 tane küçük lokum
Sade Türk kahvesi
Yarım ayva
akşam 18:30
5-6 tane çiğ köfte
Yarım lahmacun
ara
Büyük bir dilim muzlu çikolatalı yaş pasta
1,5 lt su
Bolca şekersiz çay
spor yok ama toplamda 12.150 adım
Cherry Mom yazmayacaktım sen yazın deyince
@_Reyyan @Nikinik ( eminim benim kadar yememişsindir)
26.02.21
13.00
Hindi fümeli omlet
2 dilim süzme peynir
şekersiz çay
17.30
3 parça tavuk bonfile
5 kaşık kadar kuskus pilavı
1 kase yoğurt
yarım ızgara soğan
2 litre su
2 fincan yeşil çay
10 dakika egzersiz
5.000 adım
26.02.2021
Kahvaltı
Yulaf tostu
Domates
1 tk fıstık ezmesi
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle
1 porsiyon ciğer (ofisteki arkadaşıma söz vermiştim cuma yeriz diye, ekmeksiz sadece ciğer ve salata)
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam yok sade soda, yeşil çay
Su 3 lt
Spor yapınca yazıcam
Cherry Mom @_Reyyan
26 şubat cuma
11:30
Yarım ekmek
2 yumurta ile omlet
Peynir
Domates
1 kk tahinHelvası
17:30
2 çiğ köfte dürüm ev yapımı küçük bişey
2 bardak ayran
19:30
Yarım ekmekli tantuni 2 bardak ayran
Cherry Mom
Rica ederim canımoo bu video baya zorluyor suskuncumm geçen sene bende yapmıştım bravooo
seda sayan günaydınıııııı :)) nerde görsem tanırımm
teşekkkür ederim tatlım zor değil aslında niye başlamıyorsam :) akşam 18 de bitirsem dediğin gibi daha iyi ama bizim akşam yemeği 18.30 lara sarkabiliyor eşimden dolayı o yüzden 19.00 dedim bakalım
yökdile eşimde girecek ama 1 ay sonrakine devamlı mı oluyor o :) sen diyince şaşırdım şimdi :)))
kolay gelsin canım sınavında güzel geçer umarım
Bildiğimiz yarım ekmek işte fırından çıkanYine yanlış anlaşılmalı yarım ekmek mi bu
Dogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillaraBu gün yoğun bir gündü pek okuyamadım kızlar
Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
Cherry Mom kaptanım bu gün dikkat ettim demeyi çok isterdim maalesef diyemiyorum
Ama bu gün sabah kızım kahvaltı hazırlamış bol bol ve yiyene kadar gidip gelip anne lütfen bak senin için diye diye yedirdi bana
akşamada eşim yemek hazırlamış 40 yılda bir yedim artık ardından da doğum günü pastası (almayın dedim ama almışlar kızlarım kendileri yiyecek ya)
Vel hasıl bu günüde kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?