Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Erkekleri bi değişik oluyor yaa

Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum
Gözüm korktu senden yarın spora asılmam lazım bu hafta zor olacak onu anladım hadi bakalım cuma görüşürüz
Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelim
Himm 2 haftaya 69u ucundan gormek super olurdu. Kagni hiziyla geliyorum bakalim
Cok gzel olurdu sen kangi mangi birak kosmaya basla Ya o degilde simdi benim 2 tane rakibem var cok calismam lazim cok

Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum

Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelim
Yok canım benim bünye alışık pazartesiye artı çıkıp cumaya eksi çıkmaya. Bu sabah sabittim tartı bu dünkü menüden sonra süper oldu.
Bence de bu rakip işi takım arasında güzel oldu herkes Bi çalışma işinde inşallah cumaya çoook güzel eksiler görürüz canım

Kosmaya calisiyom da olmuyor rakibim yaa. Ne yapayim az az da olsa gitsin bari. Bakalim dun karnim agrisi sanki yumurtlama agrisi gibiydi. Insallah tegli olursam duzene girer belki. Dogumdan beri hala regli olmadim.

canım tebrikler inşallah sen daha çok verirsin ben de 2 mil lesli yapıcam
Ama böyle deyince hevesim kaciyoben daha çok vereceğim falan desene kız
Bugün dunki hedefimi gördüm 55.9 oldu 56ya döndü düne göre -300 de fena sayılmaztabi spor sonrasıöncesinde sabittim

Dün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada
Ben çalışıyorumda noluyo, 7/24 yiyolar önümde
Ben artık canım ne istiyosa yapıyorum çocuklara yediriyorm zorla
Kızıma diyorum ki benim için ye, anlatsana tadı nasıl falan

Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah
2. Sinif
Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah

Allah razı olsun
Aklımızda bulunsun bakalım ihtiyaç olur mutlaka Mathilda03 de vardı sorun ama devam ediyor mu bilmem
Mutlaka deniycem kaptanim tesekkur ederim

Ama böyle deyince hevesim kaciyoben daha çok vereceğim falan desene kız
Bugün dunki hedefimi gördüm 55.9 oldu 56ya döndü düne göre -300 de fena sayılmaztabi spor sonrasıöncesinde sabittim
hevesin kaçmasın o zaman bomba bir diyet buldum onu denicem hepinizi geçecem ahahahaha

Dün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada
Aa canım seni de mi izne çıkardılar Bende 4 aydır izindeyim delirme noktasındayım valla
hevesin kaçmasın o zaman bomba bir diyet buldum onu denicem hepinizi geçecem ahahahaha
Söyle söyle bakalım bomba diyet neymiş bizde yaparız belkiiiiiiii

Ortiliklere ne oldu devam mı tamam mı DeryaOnDiet canım hafta içi okulla resmen saftim kayıyornasılsın?
Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attim altina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak unarim lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…