- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.681
Erkekleri bi değişik oluyor yaaAllah kabul etsin canim
Yok anladim sonra hemen, bak izin mizin gaza geldim ana listeye girip bir hafta birinciligi almadan olmaz.
Annem akrep ve oglum. Yaw aklima gelmisti. Canima okuyor oglum, butun ozelliklerini tasiyor, ben de yay burcuyum. Habire evde birbirimize kusuyoruz, ama cok bagliyor akrepler sevdiklerini kendine. Essek sipasi cok da sinirli. Once vuruyor bana sonra hemen oksuyor opuyor
Hos buldumm :)Herkese günaydıın, yeni bir hayata merhabaa
@whitetea ortimmm hoşgeldiinn :) sen takıma katıldığın sıralar benim kafa buralarda değildi o yüzden biraz geç hoşgeldin diyorum :)
Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum26 şubat
14.00
1dilim tarçınlı kek
2 küçük kurabiye
16.00
Sade Türk kahvesi
18.00
Hamburger
Su: 2lt ye yakın
Spor:3500 adım 35 p
Cherry Mom azaydidem
(bol karbonhidratlı Bi menü oldu inşallah haftasonu daha fazla cozutmam)
Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelimGözüm korktu senden yarın spora asılmam lazım bu hafta zor olacak onu anladım hadi bakalım cuma görüşürüz
Cok gzel olurdu sen kangi mangi birak kosmaya baslaHimm 2 haftaya 69u ucundan gormek super olurdu. Kagni hiziyla geliyorum bakalim
Ben bi dün yedimdi niye öyle dedin ki
Kuzum aklımda öyle kalmış galiba başka biriyle karıştırdımBen bi dün yedimdi niye öyle dedin ki
Yok canım benim bünye alışık pazartesiye artı çıkıp cumaya eksi çıkmaya. Bu sabah sabittim tartı bu dünkü menüden sonra süper oldu.Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum
Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelim
Kosmaya calisiyom da olmuyor rakibim yaa. Ne yapayim az az da olsa gitsin bari. Bakalim dun karnim agrisi sanki yumurtlama agrisi gibiydi. Insallah tegli olursam duzene girer belki. Dogumdan beri hala regli olmadim.Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum
Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelim
Cok gzel olurdu sen kangi mangi birak kosmaya baslaYa o degilde simdi benim 2 tane rakibem var cok calismam lazim cok
Ama böyle deyince hevesim kaciyocanım tebrikler inşallah sen daha çok verirsinben de 2 mil lesli yapıcam
Ben çalışıyorumda noluyo, 7/24 yiyolar önümdeDün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada
2. SinifKaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah
Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah
Mutlaka deniycem kaptanim tesekkur ederimAllah razı olsun
Aklımızda bulunsun bakalım ihtiyaç olur mutlakaMathilda03 de vardı sorun ama devam ediyor mu bilmem
hevesin kaçmasın o zamanAma böyle deyince hevesim kaciyoben daha çok vereceğim falan desene kız
Bugün dunki hedefimi gördüm 55.9 oldu 56ya döndüdüne göre -300 de fena sayılmaz tabi spor sonrası öncesinde sabittim
Valla bu hafta ben cok hirsliyimhevesin kaçmasın o zamanbomba bir diyet buldum onu denicem hepinizi geçecem ahahahaha
Ben de iyice gozu kararttim su diyeti mi yapsam diyorumhevesin kaçmasın o zamanbomba bir diyet buldum onu denicem hepinizi geçecem ahahahaha
Aa canım seni de mi izne çıkardılarDün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada
Söyle söyle bakalım bomba diyet neymiş bizde yaparız belkiiiiiiiihevesin kaçmasın o zamanbomba bir diyet buldum onu denicem hepinizi geçecem ahahahaha
Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attimOrtiliklere ne oldu devam mı tamam mıDeryaOnDiet canım hafta içi okulla resmen saftim kayıyor nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?