Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gun🤣🤣🤣🤣 kilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.

hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pek🤣 baksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum🤣 ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?
benim ben bihterin :D :D amatördiyetçi yim kuzum :D :D Namaria Namaria cım 2. kez mezun oldu tayini çıktı adanaya,düzenini kurunca 60 kg için gelcek :rolleyes:
belmayne belmayne de mezun oldu ama bana ne gitmicem işte diyor :D

kaptancım jel nemlendirici,tek başına aloe jel yağlı ve karma ciltlere öneriliyor aslında :KK66:
mecbur kortizonlu vermiş cnm bayağı kötü çünkü

canım geçmiş olsun :KK66: iyi sonuçlar gelir inşallah
Teşekkür ederim kuzum 😘
biri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gun🤣🤣🤣🤣 kilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.

hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pek🤣 baksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum🤣 ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?
Hoş geldin canım. Gözümüz yollarda kaldı 😍
benim ben bihterin :KK70: :KK70: amatördiyetçi yim kuzum :KK70: :KK70: Namaria Namaria cım 2. kez mezun oldu tayini çıktı adanaya,düzenini kurunca 60 kg için gelcek :rolleyes:
belmayne belmayne de mezun oldu ama bana ne gitmicem işte diyor :KK70:
60 ı görmeden gitmem de gitmem 😂😂😂

27.02.21

12.30
3 parça tavuk
3 kaşık kuskus pilavı
1 kase yoğurt

14.30
şekersiz filtre kahve

17.00
2 tane içi boş pişi
1 ince dilim yaş pasta
(babamın doğum günüydü bunlarla atlatabildim, akşam tekrar yemek yemedim artık)

2 litre su
5.000 adım
15 dakika egzersiz

Sabah akşam yemeği gibi olmuş :) ama akşamı falan yine iyi kapatmışsın canım ;) Birde menüyü paylaşırken Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ve ortini etiketlemeyi unutma canım ;)

28 Şubat pazar

12:30 şekersiz nescafe
13:00 2 dilim salam 2 çatal peynir yarım domates yarım salatalık 3 ad. Y.zeytin 1 s.biber közde 1 haşlanmış yumurta 3 ad. Altınbaşak form biskuvi
17:00 2si birarada şekersiz kahve
19:20 salata 4 nugeet 2 parca tavuk

1 litre su

Cherry Mom Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Menu cok iyi ama suyun baya az olmus canim.
28.02.2021

Sabah 10:00

Kavurmalı yumurta (1,5 yumurta)
1,5 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu

Ara 13:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 17:00
1 tabak patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek

Su: 1,5 lt oldu ama 2 yapıyorum.

Bi bardak sahlep içesim var :bicak:

Spor yok diyete komple yeniden başlıyormuş gibiyim adapte olmakta zorlanıyorum sporuda eklersem düzelecek yavaş yavaş inşallah

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @whitetea
Bence icme canim sahlebi. Yeterince karbonhidrat almissin zaten aksam . Bitki cayi uc rahat da uyursun gece melisa veya papatya.
28 şubat pazar
10.45
1 haşlanmış yumurta,süzme peynir ve salatalık
14.30
1 küçük elma
16.30
2tabe küçük boy kabaktan yapılmıl yağsız tuzsuz sote,3 yk yoğurt ve 2 ceviz
Su : 3.2lt
Spor : 30 dk kardiyo = 150p
3000 adım = 30p total = 180p
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Masallah canim hem menune hem sporuna 🧿 hele ki guncel kilona bskinca gozum kaliyor zaten 😁😁

Menu cok iyi ama suyun baya az olmus canim.

Bence icme canim sahlebi. Yeterince karbonhidrat almissin zaten aksam . Bitki cayi uc rahat da uyursun gece melisa veya papatya.

Masallah canim hem menune hem sporuna 🧿 hele ki guncel kilona bskinca gozum kaliyor zaten 😁😁
Ben kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu oldu😂😂vücudumda bacaklarımın falan şiştiğini hissediyorum ve moralimi bozuyor bu durum ama toparlanacak inşallah😂

Ben kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu oldu😂😂vücudumda bacaklarımın falan şiştiğini hissediyorum ve moralimi bozuyor bu durum ama toparlanacak inşallah😂
Bu menulerle bu sporla toparkarsin bir iki gune canim 🧿

Kaptanım benim içtiğim su kalıyo çıkmıyor 😔 3 gün oruç tuttuğum için mi tutuyor vucudum kaçmakta yapmıyorum yapsam yiyorum kalıyo dicem ama yemediğim halde gitmemesi canımı sıkıyor
İçtiğim suda limonlu Maydonozlu tarcınlı elmalı suydu çok ümitliydim ödemlerim gider diye ama gitmedi içtiğim su kaldı resmen Cherry Mom Cherry Mom

Back
X