- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.921
Babaannem osandım derdiNeden kuzum,hayirdir

Bende osandım(usandım)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaannem osandım derdiNeden kuzum,hayirdir
Simdiden gecmis olsun canim. Kac aylikti oglun? Biz 6 aylikken narkozsuz yaptırdık 1 gunde atlatti diyebilirim.Kızlar bu gün bir iki kere baktım ama yarım kaldı her seferinde
Yarın daha yoğun olacak bebeği Dr götüreceğiz belki sünnet için gün alırız, bir yandan küçükken olsun bitsin diyorum diyet yandan küçük nasıl narkoz alacak, nasıl aç bırakacam diyorum bakalım ne yapacağız
Güzel menü güzel spor canım28 subat pazar
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet, 2 kk beyaz peynir, 2 kk gouda peynir, domates salatalik, 2 kasik kavrulmuş fasulye
Ara 13.00
1 sade kahve 1 avuc kuruyemis
Ara 16.00
3 mercimek koftesi
Aksam 18.30
1 somon
Su 2lt kadar
Spor 35 dk cardio( jillian biggest loser last chance workout)
Begonya2
Cherry Mom
Acıktm ama su içtim acıktkçaGuzel menu, hic acikmadin mi arada, kac gibi yiyorsun aksam yemegini canim?
Ip atlayamiyorum, resmen iskence bana, cardio videolarda ipsiz ziplama var onu yapiyorum ama.
gayet düşük kalorili kapatmışsın canım baklava yesen de yine alkali besin almışsın spor da çok iyiAkşamı saat 5 te salatalarla yaptım,diğerleri sabah yediklerim
10000 steps videosunun 40 dksini yapıp 400 kalori yakip kahvaltıda geri aldımiki gündür şu icemedim yarın duEnw girer umarım.
Gün sonunda 12000 adimim var
Cherry Mom @_Reyyan
Hedef60kgolmak @DeryaOnDiet
11 aylık canımSimdiden gecmis olsun canim. Kac aylikti oglun? Biz 6 aylikken narkozsuz yaptırdık 1 gunde atlatti diyebilirim.
Oyy kiyilir mi kiyilmiyor ama iste el mecbur. ne kadar erken o kadar iyi emin ol. Biran once yapilir insallah sizin de kafaniz rahatlar11 aylık canım
Ben aslında 6 aylıkken yaptıracaktım ev taşıma işi çıktı, taşı yerleş falan derken Kasım oldu gittik Dr acil dışında operasyon yapmıyoruz dedi
Ocak ayında sorduk Mart’ta başlayacağız dedi bakalım hayırlısı ama kıyamıyorum
nasıl olacak hiç fikrim yok
Aynen o da baya yoğun ya ben onun verdiği hissi pek sevmiyorum ama beni ancak o paklar herhaldeCherry Mom bu arada kaptanım ben dudak için neutrogena kullanıyorum ellerime de onun kremini kullanıyordum ama şu son çatlamalarında arko nemin şu klasik yeşil olan yağlı kremini kullandım
![]()
Yaa canım çok üzüldüm o halde odaklanamamışsındır daKızlar selam.
Eve geldim bir şeyler atıştırdım. Anca kendime geldim. Geldim de sayılmaz aslında. Sınav olduğum sınıf o kadar soğuktu ki her yerim tutuldu. Elim kalem tutmaz oldu o kadar yani. Zaten adetim. Bir sancı girdi. Hala daha sancı var. Biraz dinleneyim geçer belki. Mesajları pek bakamadım. Kusuruma bakmayın
Selammm canımmm arada girer yaz yahuuubiri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gunkilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.
hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pekbaksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum
ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?
@whitetea aynen canım menü yazıp kaçma ekip içinde aktif olursan diyete motive olman daha kolay olur senin için@whitetea ortim nerelerdesin![]()
Hemen hemennnnBen kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu olduvücudumda bacaklarımın falan şiştiğini hissediyorum ve moralimi bozuyor bu durum ama toparlanacak inşallah
![]()
Aaaa ne sıkıntısı yahu tatlı telaşlar içinde değil misin sennnPek sayılmaz aslında sıkıntıdan içtim bence, 2 tanesinide komşu çağırdı orda içtim![]()
Canım su kalıyor çıkmıyor derken WC ye mi çıkamıyorsun ?Kaptanım benim içtiğim su kalıyo çıkmıyor3 gün oruç tuttuğum için mi tutuyor vucudum kaçmakta yapmıyorum yapsam yiyorum kalıyo dicem ama yemediğim halde gitmemesi canımı sıkıyor
İçtiğim suda limonlu Maydonozlu tarcınlı elmalı suydu çok ümitliydim ödemlerim gider diye ama gitmedi içtiğim su kaldı resmenCherry Mom
Kaç aylııktı canım lokal yaptırsanız ?Kızlar bu gün bir iki kere baktım ama yarım kaldı her seferinde
Yarın daha yoğun olacak bebeği Dr götüreceğiz belki sünnet için gün alırız, bir yandan küçükken olsun bitsin diyorum diyet yandan küçük nasıl narkoz alacak, nasıl aç bırakacam diyorum bakalım ne yapacağız
Ya biliyor musun şimdi sen diyince görümcemin elleri aklıma geldi onunda hep böyleydi ve aynen dediğin gibi tiroid ben takip edeyim bunuda haklısın canım sağolCherry Mom kaptanım geçmiş olsun
Bir tiroidlerinde baktırsaydın
Benim ellerimde hep yara içinde parmaklarım yarılıyor tiroidlerin çalışmamasının etkisi
İlaçları kullan bir işe yararsa süper yarmazsa bir dahiliyeye falan gidip baktır canım
Umarım kolayca geçer gider canım ilk 2 3 gece biraz zor oluyor onlarıda fitil ağrı kesici atlatıyoruz şükür.11 aylık canım
Ben aslında 6 aylıkken yaptıracaktım ev taşıma işi çıktı, taşı yerleş falan derken Kasım oldu gittik Dr acil dışında operasyon yapmıyoruz dedi
Ocak ayında sorduk Mart’ta başlayacağız dedi bakalım hayırlısı ama kıyamıyorum
nasıl olacak hiç fikrim yok
Hayır wcye çıkıyorum ama tartıda çok az eksilme oluyorCanım su kalıyor çıkmıyor derken WC ye mi çıkamıyorsun ?Yoksa tartıda bir eksilme yok diye mi diyorsun tam anlayamadım
Maydonuz idrar söktürücü etki yapmaz mı nasıl olur ki![]()
Tövbe yavrucum benim mi uykum geldi el atın banaHayır wcye çıkıyorum ama tartıda çok az eksilme oluyor
Mesela bugün 2.5 lt su içtim 1 ltsi çıktı 1.5ltsi vucudum da
Tövbe yavrucum benim mi uykum geldi el atın bana
Nasıl hesaplıyorsun bunu![]()
![]()
![]()
Çıkanı girenitartıdan vücuttaki suyu mu ölçüyorsun tatlım
![]()
Aldım iki rakibi28 şubat
Sabah
2dilim çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
1çk kaymak 1çk bal
Maydanoz
2 çatal omlet
Akşam
1kepçe çorba
4yk erişte
Yoğurt
Aralarda yeşil çay ve kayısı çayı
Su:2lt
Spor:4100 adım 41p
Cherry Mom
azaydidem
28 subat
Sabah
Yarim simit icine peynir koydum ve cemen surdum 1 tatli kasigi kadar
4 zeytin
Limonlu cay
Arada
Sutlu filtre kahve
2 tane hurma
Aksam
1 kepce kiymali sehriye corbasi
1 tabak kiymali bezelyeli patatesli havuclu yemek
2 kasik yogurt
Arada
cay
1 kucuk serbetli tatli ama kucucuk
Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
Spor
41 dk fitness cardio
10 dk leslie
Cherry Mom @_Reyyan
ummhnisa
Sabah
Yumurtasız menemen
1.5 dilim tb ekmek
Çay
Akşam
1 tabak ıspanak kavurma limon sıkıp yedim
1.5 dilim tb ekmek
2.5 lt su
Spor henüz yok yaparsam yazarım sonradan
Cherry Mom @Just a perfect day @_Reyyan
28 subat pazar
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet, 2 kk beyaz peynir, 2 kk gouda peynir, domates salatalik, 2 kasik kavrulmuş fasulye
Ara 13.00
1 sade kahve 1 avuc kuruyemis
Ara 16.00
3 mercimek koftesi
Aksam 18.30
1 somon
Su 2lt kadar
Spor 35 dk cardio( jillian biggest loser last chance workout)
Begonya2
Cherry Mom
Kız yat uyuuu kafayı bozmuşun suyla tartıylaHayır misal verdim
Mesela 500 ml su içiyorum +400 gr geliyor bunun 200 gramını çişliyormdiğer 200 kalıyo
Valla sıkıntıya girdim kaptanımKız yat uyuuu kafayı bozmuşun suyla tartıylatatlım nasıl hesaplar bunlar
![]()
Su içip hemen öyle etkisi tartıda görülür mü o mu takip edilir abooooo![]()
Allah kolaylık versin canımçok haklısınız mesajlara dönücem tek tek. Pek aktif olamadım ev yaptırıyoruz sürekli ordan oraya haldeyim tabii hepimizin işi var da ben unutuyorum galiba
bir de bende bi huy var acaba tek miyim
Yeni çıkan ürünlere acayip zaafım var. Mesela a101de danettenin çikolatası çıkmış belki görmüşsünüzdür. Normalde o tarz ürünler almam ama sırf yeni diye alıp bi de üstüne 2 kaşık yedimsonra hemen arkadaşıma verdim bitirmiyim diye
Yani ne çıksa onu takip edip illa ki alıyorum. Bilmem sizde de var mı ben mi anormalim
Buralardayım :)) bugün hem ayın ilk günü, hem de pazartesi.yeni başlangıç için muhteşem bi gün@whitetea ortim nerelerdesin![]()