Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

unutmadan söyleyeyim takımı 2 ye bölen bi kişinin de artık oylamasına falan gerek yok
bu kadar fazla krediyi tüketti yeter
bu kadar demokrasi fazla ona
gitti ve mümkünse bi daha gelmesin

o zaman tamam tatlım zaten konuşmalarda bu şekildeydi
yine biz adil olup oylama yaptık ve diskalifiye edilen trendy21 in oy çokluğuyla bundan sonraki huzur için takıma tekrar girmesine karar verildi.

5.takım bilgilerinize.

gosterdıgın resım gıbı mı oldu cerencım sacının rengı, merak ettım valla gıt bı köşede fotonu ceksınlerde bız de gorelımmm

walla canikomm foto makinam yanımda ama kablosu yok
bu gece eklerim en geç ama sizde ii alıştınızz heee resme, senle denizden de istiyorum iştee
o renge yakın oldu, ışıkla bakır, ışıksız kumral, normalde başak sarısı gibi oldu
tanıyamıyom kendimi su an bi garip geldi

+1

unutmadan söyleyeyim takımı 2 ye bölen bi kişinin de artık oylamasına falan gerek yok
bu kadar fazla krediyi tüketti yeter
bu kadar demokrasi fazla ona
gitti ve mümkünse bi daha gelmesin

bencede.. oylama sona ersin.. trendye de naşşşş....

dur bi elif yaa, bi süre daha deniyelim bakalım nası olcak oldu mu bebiş

Son düzenleme:

gittim geldim geçmişe.neler olmuş ya hepsini okuyamadım ama.saçma sapan şeyler.
oyum olumsuzdur.

aay ben yıne avatarımda fılan kullanıyorum resim, denız tamamen saklıyo kendıniii, gizemli hatunnn siz miss gıbı kılolar verıyosunuz tabı koyun resımlerı, benım daha gıdecek yolum varr
denize bı baskı yapalım, foto ısteyelım imzalıı
saçında bizi kırmamış işte, bız bakır istemıstık ışıkla bakır oluyomuş sen daha sarı ıstemıstın normalde de o renk oluyomuş, böylece herkesın gonlu olmuş olduuu

Son düzenleme:
o zaman menümü söyleyim dün akşam bişey yemedim
sinirden miğde spazmı yaşadım resmen
bağırsaklarım bozulmuş
wc den çıkamadım wc de bol bol düşünmeye vaktim oldu
anlayın işte naparken
sabah kepekli tost yedim
öğlen yemek henüz yemedim ne yesem düşünüyorum
ve bugün Kick Boks kursuna yazılıcam
iyi kolari yaktırıyomuş
uzun zamandır araştırıyoduk
eşim bulmuş bi yer gidip görücem ortamı beğenirsem
haftaya başlıcam

canım aklına kötü şeyler getirme dua et bol bol
ben de dua edicem
nşallah tutunur annesine bebişin
üzme kendini
aklında burda kalmasın gelemezsen aynı geçeriz seni
sen iyi ol emi

slm canlar
sabah domates salatalıklı sandviç yedim o kadar
dahada bişi yemedim
canım hiçbişi istemiyo

bu arada oylama yapmışsınız ben anlamadım ki kim gitsin diye yaptınız o oylamayı

evet kızlar kaptanlığa aday bekliyorum hadi
herkes yapabilir biriniz çıkın işte

yeminlen önüne 1 tepsi baklava fırlatırım.kaptanlık demek disiplin demek.takım idare etmek laylaylomla olmaz sen doğru olanı yapıyorsun.problemi olan gitmiş zaten aga.sen nereye gidiyosun.
hayırlara vesile işalla

gecikmişm sanırım k.bakmayın dünün yol yorgnluğu fln derken bgn çok geç kalkatk oğlumda ben de fosur fosur uyumuşuz:)

oyum olumszdur,ama btmiş zaten.
neyse zaten doğru olan yapılmış. konunun uzamasna geerek yok.
elifcm bence sen gayet ii bi kaptansn,takımın böle bi disiplinle hizaya sokulması,herkesn üyesi bulunduğu grubn sorumluluğnu taşıması gerekr,tm hayatmz için geçerli olck bi durum bu,kimse takımını zor durumda bırakmamalı. yapamicaksa da o takımı meşgul etmemeli bireysel mi takılck napcksa onu yapmalı işte. neyse herkes gereksz gerildi,,elifcm bence bırakma,yani ben şahsen seni aday gösteriorum kaptanlığa

öpüyorum sizi teşekkür ederim
ama isterim ki bu ulvi görevin hazzını başka dostlarım da tatsın
bi süre daha burdayız begümle ama isteyen herkes kaptan ve yardımcısı olabilir
kızlar çekinmeyin teklif etmeye

hayatım içim gidiyor foto koymaya sorma...... belki bi ara özelden sana ve cerene gönderebilirim ama malesef ortaya paylaşamam. kocişten kesin emir var interneti söker atarım diyor o derece yani.

öğle yemeğimi yiyorum şu an. 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köftesi, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata.....

kahvaltı sade olmş cnm,gzel.
ben de taebo yapıodum bi ara abooooooooooo diyim sana çok çılgınnnn,o da kickboks hareketleriyle fln yapılıo ya,ama aşırı tempolu ya,hatta ilk gn bayılıodm nerdeyse
kolay gelsn şimdiden

slm canlar
sabah domates salatalıklı sandviç yedim o kadar
dahada bişi yemedim
canım hiçbişi istemiyo

bu arada oylama yapmışsınız ben anlamadım ki kim gitsin diye yaptınız o oylamayı

cnm çok geçmiş olsn,inş bebeğin bırakmaz seni sıkıca tutunur.
başka bişi de dert etme ve kendne de ii bak moral çok önemli her konuda olduğu gbi bundada

öğle yemeğimi yiyorum şu an. 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köftesi, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata.....

güzel olmuş öğünün tatlm afiyet olsn..

ben de daha yarım saat önce kahvaltı yaptm:26:

3yk müsli+3yk nesfit+3 kuru kayısı

şimdi 4 bardak fln bi su içiim daha öğlen yimee fln yiyemem

bu arada çok deli ödem var vücudumda yaa,geçen cumadan nerdeyse 3kilo fazlayım öle söliim ama imkansz 3 kilo almam o kadar da abartmadm yani,hayvani ödem var şu an vücudmda çnkü çok karnm ağrıyo adet olcm heralde bi de yoldan geldm ya o çok şişirio beni,anca 3 gnde iner bu şişlik..

kvck 6. hissim ne diyor biliyormusun?
burda bebişine isim koymak için birbirimize giricez diyor
ben listesi hazırladım bile ama şimdi söylemicem 1 buçuk ay sonra söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…