- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.641
ben de 13 martta başladım canım tam olarak. 74.2 ile. 2.5 ay olmuş işte bu sabah 65.4 kiloydum. 8.8 kilo gitmiş
kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah
oh oooohhh gtmişş kilocuklarr 2mizindeee
ben 24 hazirana 62 kilo ile girersem ilk hedefimi gerçekleştirmiş olucaaam
tam 1 ayım var,verilcek 4,5 kilo war... biraz zor ama imkansız değilll
63 de yeter
senib boyun kaç canım kilon baya az da maşallah
1.57 benim boyum. 57 kiloyken başladım rejime.şimdi 52yim.3 ayda anca 5 kg verebildim.artık 100 gram falan veriyorum haftada.temmuz da fln anca 50 olucam gibi gözüküyor
şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar), 1 tane üçgen light peynir, 1 salatalık, limonlu yeşil çay
ara: türk kahvemi içiyorum şu an. 1 tane kuru incir yiyecem öğlene doğru beşibiryerde çayımı içecem. öğlen için karar veremedim daha
24.05.2011 Salı menüüüümmmmmm
Sabah
1,5 dilim uno light denge ekmeği
2 ince dilim salam
Yarım kk dil peyniri
Ara
3 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz yesilcay
Öğlen
2 tane küçük zyaglı dolma
2 yk pilav
3 yk nohut yemegi
Ara
Meyve salatası ( 3 küçük kayısı, 5 tane çilek, 1 küçük nektarin )
Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk nohut yemeği
4 tane acı biber turşusu
evet güzel takımım herkese günaydınnnnn
oylamaları yazıyorum bi aç eksiğimiz var tamamlanınca sonuç belli olucak
burcuozzer :
Seanymph : -
lequim : -
taydin : -
kvrck :
Yasafat :
Ferihan : +
amonra : -
begümd : -
fulias :
Duyuege : +
şimdilik oylar bu kadar neticelerndi.taydin sana ağırlık olarak olumsuz deddiğin için eksi yazdım
eksik kalan oylarda toplandımı sonuç belirlenecek.
üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar
24.05.2011 Salı menüüüümmmmmm
Sabah
1,5 dilim uno light denge ekmeği
2 ince dilim salam
Yarım kk dil peyniri
Ara
3 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz yesilcay
Öğlen
2 tane küçük zyaglı dolma
2 yk pilav
3 yk nohut yemegi
Ara
Meyve salatası ( 3 küçük kayısı, 5 tane çilek, 1 küçük nektarin )
Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk nohut yemeği
4 tane acı biber turşusu
merhaba takımcığım bugün geç geldim işe berbat haldeyim geceyi hastanede geçirdik anneannemiz yine hastalandı astım krizi geçirdi hastanedeydik 11 i geçiyordu direk annemleri eve bırakıp işe geldim uykusuz yorgun ve bitkinim ama izin hakkımı epey doldurduğum için izinde alamadım tam gün işlerimde yoğun malum neyse öyle işte sizler iyisinizdir inşallah ben bugüün diyeti elimde olmayan sebeplerle bozdum sabah çok erken saatte simit yedim çayla sonra iş yerine gelmeden börekçiye girdik annemle 1 porsiyon kıymalı börek yedim . bu akşamı çok hafif geçirmeliyim . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
denizcim.. içimde dolma ağacı cıktı ama kıtlığı bilen kıymet de biliyo, ben bidaha zor bulurum anne yemegni, o yüzden warken yerim böle accık accıık
pınarcım.. canım cok geçmiş olsun, bende de alerji var, alerjik astıma cewirmek üzereyimcokk zor bilirim, gecmiş olsun cnm tekrardaaan.. bu arada ben sarı oldummmmm dün akşaaam
duygucum.. menün cok güzel, kahvaltını porsiyonları küçükterek cesitlendirebilirsin.. mesala 1 kk ezine yicegme ben, 1 küp kaşar 1 küp dil 1 küp krem peynir 1 küp beyaz peynir yapardımhaftasonu yaptım öle zati, herşeyden yedim accık kilocuklar hala gidiyooo
kvrckk cnm allahtan ümit kesilmez, sen dinlenmene bak, bebiş de gelsinn inşallah cnmmm
begümcüm, bence diğer oyları beklemeye gerek yok, bu konuda daha fazla demokratik olamıceemmm
elif... nerdesinnn sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?