Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de :kızgın: hadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar :süslü: ya siz ya sizzzz
Anka Anka = :KK73::KK73::KK73:
Nikinik Nikinik = :KK6::KK6::KK6:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak = :spor::spor:

yarimuhendis yarimuhendis = 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Verdin gazı kaptanım😂😂 inşallah hüsrana uğramayacağım ama şu regl düzenleyici kullanmaya başladım ödem tutuyor bende sporumu falan eksiksiz yaptım ama tartıdan korkuyorum biraz da şiştiğimi hissediyorum bugün dönüş var çarşamba yine yolculuk yol ödemleri geliyor😂😂

Daha fazlası bile olabilir ama aldım 1 in altında değilimdir ama 1lerde de değilimdir😭😭😭
Oyy canım ya olsun veririz kız 😘 ne zmn dönüş beybisu 😘😘
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bana hemen 3 günlük bir detoks arındırıcı bir şeyler ver aşkımsu ya😂
Olur aşkımsu 😂😂😂 lahana çorbası yap bence ender saraçın diyeti var elmayla çorba içiliyo bi de ayran içersin :KK53:
Çete ye bak hele :rolleyes: :KK53: :KK53: :KK53: korktum ben sizden 4 lü oldunuz bi okey dönersiniz artık :rolleyes:
Aynen grup kuruldu kartlar açıldı artık korksun eksi gelenler😜

Aynen kapticim dayanırız sanıyoruz ama bi yerde patlıyoruz 🙈

Ahahaha 😆😆😆 evin içinde de koşu bandıyla gezsek anca gider bence 😂😂😂

2 fincan içildi bilem 😍😍 10 bine de yaklaştım kuzum
Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda🙈
Bence de :kızgın: hadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar :süslü: ya siz ya sizzzz
Anka Anka = :KK73::KK73::KK73:
Nikinik Nikinik = :KK6::KK6::KK6:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak = :spor::spor:

yarimuhendis yarimuhendis = 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanım Cherry Mom Cherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM DeryaOnDiet DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim😡😡😡 rehavet neymiş bı görsünler :KK76: :KK76: :KK71::KK71:

Oyy canım ya olsun veririz kız 😘 ne zmn dönüş beybisu 😘😘

Olur aşkımsu 😂😂😂 lahana çorbası yap bence ender saraçın diyeti var elmayla çorba içiliyo bi de ayran içersin :KK53:

Aynen grup kuruldu kartlar açıldı artık korksun eksi gelenler😜
Bugün dönüyorum tatlım ama çarşamba başka yolculuk var her neyse ama sağlıklı beslenmeye dönüş var yarından itibaren artık bahane yok😂

Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda🙈

Eksi gelwnler kimlerdi kaptanım Cherry Mom Cherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM DeryaOnDiet DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim😡😡😡 rehavet neymiş bı görsünler :KK76: :KK76: :KK71::KK71:
Sabun mu yok ya da peçete? :(

26 ŞUBAT - 02 MART HEDEF TABLOSU

🎯

Zorlu bir hafta bizi bekliyor kızlar
Hedeflere maalesef uzak olanlarımız var
Sporumuzu
Suyumuzu
Yeşil çay ve ödem atıcı çaylarımızı bu hafta ihmal etmeyelim..

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.9​
75.3​
75​
74.7​
65.6​
65.3​
66.9​
66.3​
81.3​
80.5​
68.9​
68​
52.7​
52.5​
76.25​
75.50​
56.3​
55.5​
64.9​
64​
72.6​
??​
66.1​
65.3​
68.5​
67.5​
86.7​
84.6​
72.7​
72​
69.5​
??​
75.15​
75 ?​
95​
93.5​

Eksi gelenler yanlış hatırlamıyorsam
S Suskunhanim
Tempus Tempus
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
@whitetea

Back
X