Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razi olsun canim. Senin de gonlune gire versin insallah

Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 8 yil sevgililik 5 yil evlilik
Biz de 14 yaşında tanıştık okuluydu, işiydi, askerliğiydi derken korona çıktı bir de üstüne hala evlenemedik
Evlenince hep erkekler değişiyor derler ya, doğru mu sence. Uzun ilişki olunca insan tanıdım sanıyo ama aynı ev başkadır tabii

Oyyy masallah size Allah yuvanizi kurmayi da nasip etsin insallah. Yok değişmiyor benimki degismedi en azindan

ayy çok fenasın
ama tamamen unutmanı tercih ederim yoksa yanlış bir tercihe yönelmen söz konusu olabilir Allah korusun
Ben daha önce demiştim 30 yaşındaydım evlendiğimde günümüzde evlilik yaş ortalaması arttı eskiye bakma sen millet okudukça okuyor çalıştıkça calışıyor kimse kafasını kaldıramıyor. hayat arkadaşını bulan bile ekonomik sebepten yine bekliyor.. yok öyle 20 li yaşlar artık onlara çocuk gözüyle bakıyoruz :)
Ben eşimle barışmadan önce tamm dedim evlilik diye bir şey olmayacak hatta o kadar niyeti bozmuştum ki evimiz dubleksdi kendime 5 kapılı gardrop çift kişilik yatak ve köşe koltuk perde merde yaptırmıştım üst katı kendi evim gibi döşemiştim annem demişti anlaşıldı kızım sen evlenmeyeceksin ha şunu bileydiniz demiştim :)))) sonra hepsinin taksiti evlenince bana kaldı kendime kazık :))) kafam çok rahattı sanada öyle yapmanı tavsiye ederim sonrası kader hiç ummadığın anda çıkıyor inan çıkıyor :))

14 yaşında :)))

Umudumu kaybetmemek için bi bakıp rahatlatayım kendimi dedim ya

Evet sırf evlenme isteği ile olmadık bir insana evet demekte baya hayatı mahvetmek anlamına gelir. En az 5-6 ay geçmesi lazım kendimi tamamen iyileştirebilmek için yaşadıklarım gerçekten kolay değildi, şu anlamda kolay değildi çünkü herşey çok iyi giderken tepetaklak oldu mantıksız bir sebeple ve herşeyin düzelebileceği sırada pat diye bitti. Hiç beklemediğim anda beklemediğim şeyler oldu yani. Bazen hani dersin ya bundan sonra kesin sonu kötü olacak belli falan diye ama ciddi anlamda öyle değilken anlamsızca bitti. Artık iyi gördüğüm şeylerde kötü mü bu ya deme noktasına geldim bildiğim şeylerden şüphe duyar haldeyim.

Benim en çok korktuğum şey ise muhtemelen 1-2 ay sonra ablamı istemeye gelecekler ve onların bekleyeceği birşey yok yazın evlenmiş olurlar bir aksilik olmazsa. O dönemde kötü hissedip onlara yansıtmaktan korkuyorum. O yüzden bir an önce toparlamak istiyorum kendimi

Canım sen inançlı bir insansın durup dururken bitti diyorsun belki evliliğiniz yürümeyecek ve kötü şeyler olacaktı Allahta bir şekilde buna mani oldu engel koydu ortaya sen durup dururken oldu zannediyorsun ama belki bu seni koruyan bir mucize. Ne evlilikler var Allah korusun ana baba evine hasret bırakıyor adamı evlilik her zman tek yol iyi yol değil.
Ablan içinde hayırlısı olsun yansıtmamaya çalış diyeceğim ama elbet düşüneceksin ama ozmana kadar bu durumu kabullenmiş olursun belki kafa yapın daha farklı olur

Tabiiki Allah bilir dediğin gibi belki de olmamasında illaki bir hayır vardır şuan göremiyorum sadece :) Rabbim inşallah karşıma öyle birini çıkarır öyle mutlu olurum ki "çok şükür iyiki o olmamış" derim

inşallah canım sen içini ferah tut

Izgara vs söyleyebilirsin mesela canım, genelde dışarda öyle çok sebze yemeği vs olmuyor yani oluyorda çok fazla değil ama ızgara fiks olan birşey Ama baya aç bekletmişsin kendini akşam oldu nerdeyse
Hallettim eve gelip yedim iş bitince. Sabah erkenden çıktığım için yiyemedim. 12 den önce kahvaltı yapmıyorum 2 öğüne uyayım diye

Evet canim ya iyi oldu. Sukur insanlar biraz hava alabilecek. Mayis basinda Turkiye yolcuduyuz biz de

Anladim canim sifa olsun, biraz tabi isin ehli olmali sanirim, buralarda yoktur zaten, ben toksinlerimi kendim atacagim artik
Canim 27de evlendim ben ama hic yoktu evlenmek aklimda. Istemiyordum. Oluyor iste kader sans ne dersen de, o is iyi olmayacakti belli ki senin icin. Tabi soyle evet, evlilik yasi vs. 35 civari oldu artik ams mesela ben cocugu 31 yasinda dogurdum su an 35i geciyorum ve 2.yi dusunuyorum ama zor geliyor zihnen bedenen. Yani benim gibi evlenip 4 yil gezip tozucam dersen boyle oluyor

Selam kizlar alerji testi yaptirdim sunlara alerjim cikti: mısır, çavdar, buğday, glüten, yumurta akı, kaju, yer fistigi, findik, ceviz ve yumurta beyazi. Ee kizimin da her tur sut ve sut urunune alerjisi var. Zor bir diyet olacak ama bakalim. Haftaya pazartesi icin rezervasyon yaptirdim diyetisyene danisacagjm liste versin akerjenler haric.

Kesinlikle iyle artik anne olma yasi 30un ustune cikti. Ki bence cok iyi. Evlenir evlenmez cocugu ben de hicbir zaman istemedim. 5 sene sonra artik anne olmak istiyorum dedim ve sukur cocugunuz oldu. Simdi ikinci cocugumu 35 yasinda dogutdum, hastanede gordugum de ayni geneli ya benle yasit ya da bir iki yas gencler hep. Oyle 20 filan hic gormedim. Hatta ebe bir tanidigim var diyir ki 25 yas alti hamile gelince genc kucuk anne geldi diyorlarmis herseyin bir zamani var, herkesjn hazir hissettigi zamanda olsun hersey. muhursuzpusula

Oyyu yok yok canim ya zorlayacak baya seni. En cok da yumurtaya üzüldüm diyetin bas taci

muhursuzpusula bak tam senin soruna gore bi konu.oku lutfen.

Oyy baya şeye alerjin varmış, diyetisten bunları göz önüne alarak yapar, merak ettim bende diyetisyene gittikten sonra mutlaka haberlerini bekliyorum :)

Eskiden 20-30 arasında yani hep kadınların evlenmek istiyorum kaç yaşına geldim vs gibi cümleleri beni inanılmaz irrite ederdi. Yahu niye böyle diyorlar ne var evlilikte evlilik derdim ama galiba fazla büyük konuştum Hem maddi hemde iş kariyer eğitim anlamında artık kendimi tamamladığımı düşünüyorum hani bundan sonra yaptıklarım ekstralar gibi düşünüyorum. Eğitimimi tamamladım üzerine yüksek lisansa başladım şimdi mesela yada iş hayatında nerdeyse 13 yıldır çalışıyorum şuan çalıştığım yerde 9. yılım doldu yükselme hedefim vardı 2 yıl önce onuda gerçekleştirdim çok şükür binbir çabayla. Maddi olarak düşünürsem şuan maaşımla çok şükür bir evi geçindirebilecek düzeydeyim. Gezme tozma deseniz tüm Türkiye'yi gezdim nerdeyse hatta hayalim yurtdışına da çıkmak gezmekti 15 ülke gezdim. Tabiiki hala yapabilirim gezmenin sonu yok o ayrıda. Galiba benim şuan artık kafama takma sebebim bunlar. Doygunluk seviyesine ulaştım ve gerçekten beni seven ve kafa dengim biriyle artık bunları yapmak istiyorum yada yapmaya çalışmak :) Öyle çok fazla çocuğum olsun gibi bir fikrim yok yani çocuk olsun diye değil bu düşüncelerim. Çevremde arkadaşlarımda dahil olmak üzere inanılmaz verici bir insanım, herhangi birinin doğum günü olsun onun için hep bişiler yapmak isterim, durduk yere hediye aldığım bile olmuştur. Hatta ben olayı abartıp ex nişanlıma geçen sene doğum gününde 1. yaşından o yaşına dek her yıl için o yılına anılarına uygun hediyeler almıştım (kıymet bilmedi tabii o ayrı) Ben safım galiba biraz

Evettt bu konuyu görmüştüm ama detaylı okuyamadım, bakayım

19 yaşında evlendim 24e gircem
Anladim canim sifa olsun, biraz tabi isin ehli olmali sanirim, buralarda yoktur zaten, ben toksinlerimi kendim atacagim artik
Aslında araştırsan vardır mutlaka hangi ülkedesin türküler azmı bulunduğun bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…