- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.281
Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.Ben 32 oldum evlenemedim yaaa diyorum sen gelmiş 19 yaşında evlendim diyon te Allaam yaaa
İşin şakası bir yana Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin sizi inşallah
Kiracı işi zor gerçekten canım Allah kolaylık versin. Bence keşke yapılırken usta vs gelirken sende gitseydin bir bahanesi kalmazdı en azından kullanılabilir sağlam şekilde teslim edildi diyip görmen için. Ankastre içinde eğer ısrarla istiyorsa yarı yarıya alın, yani sana göre ihtiyaç olan birşey değil ama o illa istiyorsa o alsın kiradan düşersiniz yarısını. Bizimde bir kiracı var o da balkonu camlı yapmak istemişti ısrarla çocuğu üşür falan diye, bizde öyle yaptık o yaptırdı yarısını kiradan düştük hesapladık.
Öyle tabiiki belki olmaması daha hayırlı belki zamanı gelmedi bilmiyorum, yine de bugünüme şükürler olsun sağlıklıyım istediğimi yapabiliyorum
Pandemi biterse inşallah yada biraz daha rahatlarsa gitmeyi düşünüyorum şuan İstanbulda maalesef kurslar vs kapalı genelde.
Ya ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisiWaaw tek ogun ve menu de spor da harikaa
Ne guzel bir menu hem cesitli hem saglikli. 15 dakika olsa spor olsaydi iyi olurdu
Gayet doyurucu ve saglikli olmus canim afiyet olsun
Spor cok iyi. Oglen sadece cok karbonhidrat olmus. Hani corba ramam ictin, yanina salata olsaydi mesela daga iyi olurdu. Ama ben de severim corbanin yaninda ekmek o ayriafiyet olsun canim
Adimin supeer
Sabah 3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek ve yumurta olabilirmis.
Ben sadece elma yeyince midem kiyiliyor hep sanki daha cok acikiyorum gibi. Ama anlasilan seni tok tutmus ne guzel
Sporun cok iyi canim. Profiterol tamam 2 kasik cok degil ama nacizane fikrim sifir sekerle diyet yap. Canin tatli isteyince meyve sekerinden al onu taze/kuru meyve ye.
Taktim canim kafaya nirmalde cok rahat verirdim dikkat edince, gitmiyor yahu gram gram gidiyor. Tatil aldik Turkiyeye yaza mayosbasi once otele 1 hafta, sonra ailemin yanina gidecegim. Tatilden once doneyim istiyorum hamilelik oncesi kiloma, bu kiloda girem bile kiyafetlerimjn icine. Girsem de guzel olmaz zatenBugün biraz cıs oldu vallahiama hareket de ettim ya sen baya istikrarlısın gördüğüm kadarıyla
Hosgelmissin canim evine. Yaparsin senjn masallahin var zaten o konudaYa ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisi
Hala hiç birşey düzelmiş değil ama bir şekilde hayata adapte olmamız şart, özellikle eğitim konusunda 1 yıllık bir kayıp mevcut ki toparlanması inanılmaz zor olacaktır. Onun haricinde esnaf içinde inanılmaz büyük kayıplar var onların işi ayrı zorYaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.
Ben 32 oldum evlenemedim yaaa diyorum sen gelmiş 19 yaşında evlendim diyon te Allaam yaaa
İşin şakası bir yana Rabbim bir ömür boyu
Yok kuzm ben değilm daha 8lerdeym benBegonya2 tatlım sen mi sabah 75'i görürum inşallah demişti ?gördün mü sonuç nedir?Ben üç gündür sabit cikiyorum
2 Mart 2021
12.30
1 bardak enginar suyu
17.30
4 kaşık kuru patlıcan
3 kaşık kıymalı enginar
4 kaşık yoğurt
2 minik biber turşusu
2 kaşık profiterol
2 litre su
2 fincan yeşil çay
10.000 adım
10 dakika bölgesel egzersiz
Cherry Mom @_Reyyan
Haklisin canim en cok kucuk isletmeleri etkiledi maddi olarak. Ve tum insanligi manevi olarakHala hiç birşey düzelmiş değil ama bir şekilde hayata adapte olmamız şart, özellikle eğitim konusunda 1 yıllık bir kayıp mevcut ki toparlanması inanılmaz zor olacaktır. Onun haricinde esnaf içinde inanılmaz büyük kayıplar var onların işi ayrı zorAllah kolaylık versin.
Spor ve bedensel aktiviteler kesinlikle online olamaz çok zor bir şey valla onlarda kendince bişiler yapmaya çalışıyo
Benim canim su 75i ucundan da olsa gormek isteyen. Ama ben aralarda tartilmiyorum. Sonra arti cikarsam butun gun moralim bozuluyor.Begonya2 tatlım sen mi sabah 75'i görürum inşallah demişti ?gördün mü sonuç nedir?Ben üç gündür sabit cikiyorum
Tuhh bitti mi sarma02.03.2021
Sabah 11:00
3 kaşık kekikli menemen
1 kk peynir
Domates, salatalık
1 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu, nane
Ara 14:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 17:30
1 tabak sarma (çok şükür bitti)
Salata
4 kaşık yoğurt
Su: 1,5 lt (2 yapıyorum)
Spor yok
Cherry Mom @_Reyyan @whitetea
Sabah kaslanmis yumurta öğlen nesfit şut ile akşam2 köfteli patates yemeği 1 kase çorba salata
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Yaaa sarmaya bi hayır diyemiyorum acayip sevdiğim bir yemek kendisiTuhh bitti mi sarma
Saka bir yana iyi olmus cuma oncesi bitmesi
Simfi anladim senin kilolar neden pitir pitir gidiyor ee metabolizma daha gencAllah razı olsun
Rabbim seninde karşına hayırlı gönlüne göre bir eş çıkarsın inşaAllah
Kim hayir diyebilir ya sarmaya. Mumkun mu hayir demekYaaa sarmaya bi hayır diyemiyorum acayip sevdiğim bir yemek kendisiAnnemde sırf bana yapmış iki günde bitirmiş oldum artık yeter
İlk 3 sene önceki diyetimde her hafta 1 kilo vermiştimSimfi anladim senin kilolar neden pitir pitir gidiyor ee metabolizma daha genc
Ama bir hafta 2,5 mu ne vermistin? Dedim ben onu bir ayda veremedimİlk 3 sene önceki diyetimde her hafta 1 kilo vermiştim
Bunda geçen hafta 300 gr gitti zorla
İnşaAllah su yüzünden di
kız senin karbonhidrat çok mu azBugunku menum
08:30- haslanmis 2 yumurta, 2 dilim ekmek, sakatalik, 1 avuc domates, 2 yk kadar sebze ezmesi.
12:30- 3 yk kadar haslanmis bugday, 130gr firinda tavuk, 1 tabak salata, 1 bardak taze mandalina suyu.
17:00- 1 kase yulaf ustune sicak su, uzerine 2 dilim ananas. 1 kase salata.
Su:3 lt
Spor; 30 dk workout: 75 puan
Cherry Mom @Suskunhanim
Yok canım ya stresten ne iştah kaldı ne bişey, açım ama canım hiçbişey istemiyo suyla bastırıyorumBen sadece elma yeyince midem kiyiliyor hep sanki daha cok acikiyorum gibi. Ama anlasilan seni tok tutmus ne guzel
Ama o ilk haftamdı ödem gittiAma bir hafta 2,5 mu ne vermistin? Dedim ben onu bir ayda veremedim
Az tutmaya caba gosteriyorum canim, degilse gitmiyor bu kilolar. Simdi hele hic ekmek yiyemeyecegim bir suru un cesidi ve glutene alarjim varmis. Bir de onlarsiz deneyeyim artik yulaf filan yerim ne yapayim.kız senin karbonhidrat çok mu az120 filan di mi? benim 100 mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?