Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.

Ya ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisi

Bugün biraz cıs oldu vallahi ama hareket de ettim ya sen baya istikrarlısın gördüğüm kadarıyla
Taktim canim kafaya nirmalde cok rahat verirdim dikkat edince, gitmiyor yahu gram gram gidiyor. Tatil aldik Turkiyeye yaza mayosbasi once otele 1 hafta, sonra ailemin yanina gidecegim. Tatilden once doneyim istiyorum hamilelik oncesi kiloma, bu kiloda girem bile kiyafetlerimjn icine. Girsem de guzel olmaz zaten aynaya baktikca sinirleniyorum adeta. Tahammulum kalmadi gidiiin kilolar. ama bu sefer cook zorluyor beni kilo verme.

Ya ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisi
Hosgelmissin canim evine. Yaparsin senjn masallahin var zaten o konuda

Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.
Hala hiç birşey düzelmiş değil ama bir şekilde hayata adapte olmamız şart, özellikle eğitim konusunda 1 yıllık bir kayıp mevcut ki toparlanması inanılmaz zor olacaktır. Onun haricinde esnaf içinde inanılmaz büyük kayıplar var onların işi ayrı zor Allah kolaylık versin.

Spor ve bedensel aktiviteler kesinlikle online olamaz çok zor bir şey valla onlarda kendince bişiler yapmaya çalışıyo

Canım tek öğün gibi olmuş baya zor olmuyor mu ? Enginar suyu nasıl birşey tadı nasıl ?

Sporla da bence o 2 kaşık profiterol gitmiştir

Haklisin canim en cok kucuk isletmeleri etkiledi maddi olarak. Ve tum insanligi manevi olarak

Tuhh bitti mi sarma
Saka bir yana iyi olmus cuma oncesi bitmesi
Sabah kaslanmis yumurta öğlen nesfit şut ile akşam2 köfteli patates yemeği 1 kase çorba salata
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol

kız senin karbonhidrat çok mu az 120 filan di mi? benim 100 mesela

Son düzenleme:
kız senin karbonhidrat çok mu az 120 filan di mi? benim 100 mesela
Az tutmaya caba gosteriyorum canim, degilse gitmiyor bu kilolar. Simdi hele hic ekmek yiyemeyecegim bir suru un cesidi ve glutene alarjim varmis. Bir de onlarsiz deneyeyim artik yulaf filan yerim ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…