- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.741
sendemı canım bende gezıde kılo aldım ama olsunnnn hıc uzulmuyorum verırım yalnız bu sefer bıraz fazla almısım amannnnn verırız seker enerjı depoladım bol bol bu moralle kılo dayanmaz bıze
ben hersabah tartılıyorum doktorum oyle dedı kılo takıbı kolay oluyor
sagol tatlım 19 mayısıda fırsat bıldım tatıle cıktım bu arada dıyetısyenımede ugradım cok mennun kaldı benden bende ondan moralımı duzelttı gercı aldım bıraz dengem bozuldu ama bugun basladım tekrardan
ıyısallah sımsıkı tutunur hayata bebısın adınıda hayat koyarsınıcımden geldı
supersın canım masallah alkıslıyorum senı
benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda
gecmıs olsun canım ferıhan ya ben hala 2 lı rakamlara ınemedım tam ınecektım reglı oldum gezıye gıttım aldım neyse artık bu yazı bu haftada kalsın avatarımın altında sen ne yaptın verdın mı hazıran sonunda dıyetısyenıme gıtmeden 95 ı gormek ıstıyorum tartıda
ben senı aday olarak gosterıyorum canım
canım ya bı arkadasımında boyle cok dusuk oldu kanını arastırdılar pıhtılasmamı ne varmıs bebek beslenemıyormus neyse onu tedavı ettıler bebek yıne dustu sonra nedenı anlasıldı hem annede hem babada boyle bır sorun varmıs babanın tedavısınden sonra sımdı saglıklı coook guzel bır kızları var ıyısallah senınde saglıklıca tutunur bebısın dınlen bol bol moralını yuksek tut
kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198959 Eki Görüntüle 198958
sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimmgözümün feri bilem kaçmış
Eki Görüntüle 198960
kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198959 Eki Görüntüle 198958
sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimmgözümün feri bilem kaçmış
Eki Görüntüle 198960
Saçların çokk güzel olmuş gerçekten canım bayıldım ışık gelmiş yüzüne süper güle güle kullan
saol bebekiim sayenizde
o saçtan içim bunalmıştı artık, gittim boyattım bi gazla
kaynak yok bebegim ya fön cektirince iice uzun durdu, bi de o son resim şubat ciwarı cekilmişti.. uzadı ablası
saçlar perfekto beybi.güle güle kullan.bende bu rengin çok benzerini kullandım 2 sene.biraz daha açıktı rengi.ben çok severim sanada çok yakışmış
gelelim ben bugün neler yidimm..
sabah
domates peynir ekmek çay klasik kaffaltı
öğle
yarım porsiyon kaşarlı pide
3 e kadar büroya dönemedim, döndüğümde pide vardı onu yidim mecburen..
akşam
bir kase nesfit-müsli karışımı
şimmdi yeşilçay
ama çok süper olmuş ya ne bunun adı çok sıcak bi renk çok beğendim
gelelim ben bugün neler yidimm..
sabah
domates peynir ekmek çay klasik kaffaltı
öğle
yarım porsiyon kaşarlı pide
3 e kadar büroya dönemedim, döndüğümde pide vardı onu yidim mecburen..
akşam
bir kase nesfit-müsli karışımı
şimmdi yeşilçay
saol bebekim, walla bu radikal değişikliği sizlerin gazıyla yaptım
bana çiğ geliyo rengi yaa yıkadıkca acılır mı biraz daha, tecrübe konussun
kızlaaaaarrrrr
hani ben geçen hafta kavitasyon ve pasif jimnastik seanslarına başladım yaaaaa
bugün 2. seansım vardı.
eve geldim ölçtüm kendimi
basen: 1,5 cm
bacağımın üst kısmı: yakşalık 2 cm
dizin hemen üstü: yaklaşık 2 cm incelmiş gözüküyor.. selülitlerimde de gözle görülür iyileşme var.. gözlerime inanamadımm..
daha 8 seansım var.. son seansa ulaştığımdaki halim için sabırsızlanıyorum.. yarın öbür gün tekrar ölçücem biçicem kendimi.. inanamıyorum yaffuuu
haftada bir gidebiliyorum, bir sonraki seansım çarşamba..
saol bebekim, walla bu radikal değişikliği sizlerin gazıyla yaptım
bana çiğ geliyo rengi yaa yıkadıkca acılır mı biraz daha, tecrübe konussun
hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..
cerencimm, renk güzel, sana da yakışmış ama şu fotodaki çocuk halin var ya, bu saçlarınla hiç alakası yok.. bu renk biraz daha büyük göstermiş seni. bir de allık ve göz kalemine en azından kesinlikle ihtiyacın var.. biyenmedim sanma ama ebet eleştirdim amma az makyacla 10 numeroooolcek biliyommm..
Kavitasyon ve 8 seans Lenf Drenaj 1000 TL yerine %94 grupfoni fırsatıyla sadece 69 TL!
bunu ben de mi alsam acaba ya
güzel bi menü olmuş canım
ben de şu neydi ya
pirinçli bi kür var ya
pirinç lapası
onu yapıcam regl döneminde ödem atmak için
bizim ferihan yapmıştı sanırım
yarın ondan detayları alcam
ben yarın için hazırladım bakalım nasıl yicem
o tatsız tuzsuz yemeği
açılıyor hemde açılınca okadar güzel bi renk oluyorki.ilk boyamada tam tutmaz ama 3. de falan akmaya başlayınca süper oluyor.yolda çevirip ne renk bu diye soruyolardı.akmış halini okadar sevmiştimki aylarca sadece diplerini boyattım.çok doğal oluyor.memnun kalıcağına eminim.ama taydinin dediği doğru.makyaj gerektiren bir renk.makyajsız soluk gösterebilir.gerçi fotolarda güzel çıkmış ama o senin güzelliğin
aman ya ne o öle lapa lapa...
teee bu kk da ilk moda olduğu günlerde ben yine grubun birinde yarışıyodum. meraklandım yapayım didim. amma amman amman benden uzak osssun lapa mapa, bi hafta müsli yirim başka bişi yimem daha iyi..
daha renk oturur kuzu
bi kaç yıkamaya ama bu hali bile çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?