- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.741
sendemı canım bende gezıde kılo aldım ama olsunnnn hıc uzulmuyorum verırım yalnız bu sefer bıraz fazla almısım amannnnn verırız seker enerjı depoladım bol bol bu moralle kılo dayanmaz bıze
ben hersabah tartılıyorum doktorum oyle dedı kılo takıbı kolay oluyor
sagol tatlım 19 mayısıda fırsat bıldım tatıle cıktım bu arada dıyetısyenımede ugradım cok mennun kaldı benden bende ondan moralımı duzelttı gercı aldım bıraz dengem bozuldu ama bugun basladım tekrardan
ıyısallah sımsıkı tutunur hayata bebısın adınıda hayat koyarsınıcımden geldı
supersın canım masallah alkıslıyorum senı
benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda
gecmıs olsun canım ferıhan ya ben hala 2 lı rakamlara ınemedım tam ınecektım reglı oldum gezıye gıttım aldım neyse artık bu yazı bu haftada kalsın avatarımın altında sen ne yaptın verdın mı hazıran sonunda dıyetısyenıme gıtmeden 95 ı gormek ıstıyorum tartıda
ben senı aday olarak gosterıyorum canım
canım ya bı arkadasımında boyle cok dusuk oldu kanını arastırdılar pıhtılasmamı ne varmıs bebek beslenemıyormus neyse onu tedavı ettıler bebek yıne dustu sonra nedenı anlasıldı hem annede hem babada boyle bır sorun varmıs babanın tedavısınden sonra sımdı saglıklı coook guzel bır kızları var ıyısallah senınde saglıklıca tutunur bebısın dınlen bol bol moralını yuksek tut
hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..
kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198959 Eki Görüntüle 198958
sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimmgözümün feri bilem kaçmış
Eki Görüntüle 198960
![]()
cerencimm, renk güzel, sana da yakışmış ama şu fotodaki çocuk halin var ya, bu saçlarınla hiç alakası yok.. bu renk biraz daha büyük göstermiş seni. bir de allık ve göz kalemine en azından kesinlikle ihtiyacın var.. biyenmedim sanma ama ebet eleştirdim amma az makyacla 10 numerooo