Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sendemı canım bende gezıde kılo aldım ama olsunnnn hıc uzulmuyorum verırım yalnız bu sefer bıraz fazla almısım amannnnn verırız seker enerjı depoladım bol bol bu moralle kılo dayanmaz bıze:1::52:

ben hersabah tartılıyorum doktorum oyle dedı kılo takıbı kolay oluyor

sagol tatlım 19 mayısıda fırsat bıldım tatıle cıktım bu arada dıyetısyenımede ugradım cok mennun kaldı benden bende ondan moralımı duzelttı gercı aldım bıraz dengem bozuldu ama bugun basladım tekrardan

ıyısallah sımsıkı tutunur hayata bebısın adınıda hayat koyarsın:71:ıcımden geldı

supersın canım masallah alkıslıyorum senı:46::46::nazar:

benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda

gecmıs olsun canım ferıhan ya ben hala 2 lı rakamlara ınemedım tam ınecektım reglı oldum gezıye gıttım aldım neyse artık bu yazı bu haftada kalsın avatarımın altında sen ne yaptın verdın mı hazıran sonunda dıyetısyenıme gıtmeden 95 ı gormek ıstıyorum tartıda

ben senı aday olarak gosterıyorum canım:71:

canım ya bı arkadasımında boyle cok dusuk oldu kanını arastırdılar pıhtılasmamı ne varmıs bebek beslenemıyormus neyse onu tedavı ettıler bebek yıne dustu sonra nedenı anlasıldı hem annede hem babada boyle bır sorun varmıs babanın tedavısınden sonra sımdı saglıklı coook guzel bır kızları var ıyısallah senınde saglıklıca tutunur bebısın dınlen bol bol moralını yuksek tut

hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Eki Görüntüle 198959 Eki Görüntüle 198958

sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimm :52::52: gözümün feri bilem kaçmış :60::60:

Eki Görüntüle 198960

:60::60::60:

cerencimm, renk güzel, sana da yakışmış ama şu fotodaki çocuk halin var ya, bu saçlarınla hiç alakası yok.. bu renk biraz daha büyük göstermiş seni. bir de allık ve göz kalemine en azından kesinlikle ihtiyacın var.. biyenmedim sanma ama ebet eleştirdim amma az makyacla 10 numerooo:nazar: olcek biliyommm..

gelelim ben bugün neler yidimm..

sabah

domates peynir ekmek çay klasik kaffaltı

öğle

yarım porsiyon kaşarlı pide
3 e kadar büroya dönemedim, döndüğümde pide vardı onu yidim mecburen..

akşam

bir kase nesfit-müsli karışımı

şimmdi yeşilçay

saçlar perfekto beybi.güle güle kullan.bende bu rengin çok benzerini kullandım 2 sene.biraz daha açıktı rengi.ben çok severim sanada çok yakışmış :51:

saol bebekim, walla bu radikal değişikliği sizlerin gazıyla yaptım :1:
bana çiğ geliyo rengi yaa yıkadıkca acılır mı biraz daha, tecrübe konussun :1:

sabah

öğle

akşam

şimmdi yeşilçay

güzel bi menü olmuş canım
ben de şu neydi ya
pirinçli bi kür var ya
pirinç lapası
onu yapıcam regl döneminde ödem atmak için
bizim ferihan yapmıştı sanırım
yarın ondan detayları alcam
ben yarın için hazırladım bakalım nasıl yicem
o tatsız tuzsuz yemeği:17:

ama çok süper olmuş ya ne bunun adı çok sıcak bi renk çok beğendim:nazar:

canım walla başak sarısı didiler bende ilk defa duydum:60::60:

sabah

öğle

akşam

şimmdi yeşilçay

akşam dengelemen ii olmuş fıstık yaşasın müsli :1:

kızlaaaaarrrrr

hani ben geçen hafta kavitasyon ve pasif jimnastik seanslarına başladım yaaaaa

bugün 2. seansım vardı.

eve geldim ölçtüm kendimi

basen: 1,5 cm

bacağımın üst kısmı: yakşalık 2 cm

dizin hemen üstü: yaklaşık 2 cm incelmiş gözüküyor.. selülitlerimde de gözle görülür iyileşme var.. gözlerime inanamadımm..

daha 8 seansım var.. son seansa ulaştığımdaki halim için sabırsızlanıyorum.. yarın öbür gün tekrar ölçücem biçicem kendimi.. inanamıyorum yaffuuu

haftada bir gidebiliyorum, bir sonraki seansım çarşamba..:66:

kızlaaaaarrrrr

hani ben geçen hafta kavitasyon ve pasif jimnastik seanslarına başladım yaaaaa

bugün 2. seansım vardı.

eve geldim ölçtüm kendimi

basen: 1,5 cm

bacağımın üst kısmı: yakşalık 2 cm

dizin hemen üstü: yaklaşık 2 cm incelmiş gözüküyor.. selülitlerimde de gözle görülür iyileşme var.. gözlerime inanamadımm..

daha 8 seansım var.. son seansa ulaştığımdaki halim için sabırsızlanıyorum.. yarın öbür gün tekrar ölçücem biçicem kendimi.. inanamıyorum yaffuuu

haftada bir gidebiliyorum, bir sonraki seansım çarşamba..:66:

ben de bugün kampanya fırsatları falan oluyo ya
orda gördüm ama ilgilenmedim bu kadar etkili mi ya
maşallah

saol bebekim, walla bu radikal değişikliği sizlerin gazıyla yaptım :1:
bana çiğ geliyo rengi yaa yıkadıkca acılır mı biraz daha, tecrübe konussun :1:

açılıyor hemde açılınca okadar güzel bi renk oluyorki.ilk boyamada tam tutmaz ama 3. de falan akmaya başlayınca süper oluyor.yolda çevirip ne renk bu diye soruyolardı.akmış halini okadar sevmiştimki aylarca sadece diplerini boyattım.çok doğal oluyor.memnun kalıcağına eminim.ama taydinin dediği doğru.makyaj gerektiren bir renk.makyajsız soluk gösterebilir.gerçi fotolarda güzel çıkmış ama o senin güzelliğin :52:

hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..

cerencimm, renk güzel, sana da yakışmış ama şu fotodaki çocuk halin var ya, bu saçlarınla hiç alakası yok.. bu renk biraz daha büyük göstermiş seni. bir de allık ve göz kalemine en azından kesinlikle ihtiyacın var.. biyenmedim sanma ama ebet eleştirdim amma az makyacla 10 numerooo:nazar: olcek biliyommm..

bebekim zatii benimde bunları duymaya ihtiyacım war :1:
biraz ciddi durması iidir kız, gören cocuk bu demesin, bankacı belli desin :1::1:
göz kalemi hiç kullanmam fıstık, farda ona keza... eyeliner kullanıyorum hep, allık da war yüzümde ama cok belli deeel :1:

o zmn naapıyoruzz daha bronzi bi allık alıyoruuuzz :1:

teşekkürler fıstık hanım :3:

güzel bi menü olmuş canım
ben de şu neydi ya
pirinçli bi kür var ya
pirinç lapası
onu yapıcam regl döneminde ödem atmak için
bizim ferihan yapmıştı sanırım
yarın ondan detayları alcam
ben yarın için hazırladım bakalım nasıl yicem
o tatsız tuzsuz yemeği:17:

aman ya ne o öle lapa lapa...

teee bu kk da ilk moda olduğu günlerde ben yine grubun birinde yarışıyodum. meraklandım yapayım didim. amma amman amman benden uzak osssun lapa mapa, bi hafta müsli yirim başka bişi yimem daha iyi..

açılıyor hemde açılınca okadar güzel bi renk oluyorki.ilk boyamada tam tutmaz ama 3. de falan akmaya başlayınca süper oluyor.yolda çevirip ne renk bu diye soruyolardı.akmış halini okadar sevmiştimki aylarca sadece diplerini boyattım.çok doğal oluyor.memnun kalıcağına eminim.ama taydinin dediği doğru.makyaj gerektiren bir renk.makyajsız soluk gösterebilir.gerçi fotolarda güzel çıkmış ama o senin güzelliğin :52:

ayyy aksın o zmnnnn citiiliyim saçları :1:
şu çiğlikten bi kurtulsam iidir ama normal tabi koyudan döndüm sonucta :6:
yüzümün pembeliiii cıktı kız makyajsızda cok kötü durmuyo çillerim cıktı meydaane :1:
yawaş yawaş makyajın dozajını arttırıvercem o zaman:9:

aman ya ne o öle lapa lapa...

teee bu kk da ilk moda olduğu günlerde ben yine grubun birinde yarışıyodum. meraklandım yapayım didim. amma amman amman benden uzak osssun lapa mapa, bi hafta müsli yirim başka bişi yimem daha iyi..

yaw öyle deme motive etsene la arkadaşını:57:
o kadar fena diyosun he
domatesli falan baharatlı hoş kokuyodu ama ya
tadına bakmadım gerçi ama

Back
X