Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim cnm

Tesekkur ederim kaptanım hedefimize belirteyim 65.3 - 1 kilo ile açılışı yapayım inş fazlası gider

Telefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildim çok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum
Tempus mezun olmuş gidiyorsungitmiyorsun,gitme kiracina da sevindim kaç kaç

DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah
Hedef60kgolmak eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem

Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara

Zaten cuma dışında çekmemen lazım deme öyle şeyler arada eksi görünce çekiyoruz sanacaklar

İnşallah hep böyle gider canım
Bildirim mi o ne ki yeniyor mu onu da yiyim doymadım bu hafta
Amin canim. Verelim su fazlaliklari da hafifleyelim insallah hep beraber.
Canim yaa birsey danisayim. Simdi ben kendimce yeme duzenimi oturttum gibi bu hafta alerjanlari da cikarttim listemden. Boyle iyi gidiyorum gibi. Pazartesi gunune diyetisyen randevum var (ucret odemeden senede 3 kere ozel klinikte hakkim var, bu son hakkim olacak). Diyorum acaba pazartesiyi iptal etsem de takilinca veremeyince mi gitsem. Simdi hazir yeme duzenimi oturtmus kilo verirken devam edeyim boyle. Hic duzenimi bozmayayim. Ne dersin? Senin de ben gibi cok diyetisyen deneyimjn var, merak ediyorum fikrini

Teşekkür ederim kuzum

Ya canım bak görüyor musun azmin sonu işte
Çok çok tebrik ediyorum. Bence diyette asıl önemli olan az gittiğinde ve moralin bozulduğunda da yola devam edebilmek
Kesinlikle haklisin canim. Sukurler olsun. Simdi bir de gaza geldim tabi 1 kilo eksilince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…