- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.801
Sağol canım inşallah bakalımArtılar gitmiş eksiye geçilmiş canım ne güzel
Haftasonunu dikkatli geçirirsen canım önümüzdeki cumaya harika Bi eksiyle gelirsin moral bozmak yok yola devam
Başlangıç 92.65 mi olsun diyorsun canım ? Tabi düzelteyim bende dün geldin zaten bugün tartıldınÖğreneceğim yavaş yavaşaslında geçen hafta 94 tüm ama ben buraya bunu başlangıç koysam olur mu?
Sağol kaptanım çoookk şükürWuhuuuu sonunda istenilen rakam bile aşılmış harikasın canım tebriklerrr
Burada paylaştığın listeyi mi yapacaksın canım ? Takip edelim bizde istersen uyup uymadığını belli bir süre ilk günler zor olur belki sonra alışırsın :)Evet bi salmışlık vardı bu hafta. 3 gündür toparladım listeme tam uyacağım inşallah canım
Teşekkür ederim cnmCanım süpersin.Tebrik ederim
Çok güzel karar canım. Küçük adımlar iyidir.
Vayy süper eksi süper yüzde
tebrik ederim canım
Canım tebrik ederim. Çok güzel. Hoş gelmiş 7 ler
Vuuu o nasıl bir eksi.
Canım tebrik ederim süper ötesi
Canım ne minik eksiler gördü bu gözler.Eksi eskidir deyip yola devam etmek önemli olan
Hiç tıkama kulaklarını
ne güzel eksidesin canımdaha da iyileri olacak inşallah
Tmm canım tebrik ederimGeçen hafta:75.9
Bu hafta :75.5
Fark:400gr
Yüzde:0.527
Haftaya hedefim: 74.9 olsun kaptanım
Cherry Mom azaydidem nerelerdesin canım
her hafta değişecek canım bu gün atacak yeni listeyi.ben de atarım burdan.Burada paylaştığın listeyi mi yapacaksın canım ? Takip edelim bizde istersen uyup uymadığını belli bir süre ilk günler zor olur belki sonra alışırsın :)
Tesekkur ederim kaptanım hedefimize belirteyim 65.3 - 1 kilo ile açılışı yapayım inş fazlası giderOyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsuntebrik ederim çok güzel eksi
A hedef yine gelmedi nerde 5 i bir yerde 55.5 :))
Ama senin kilon için çok güzel eksi canım tebrikler
Eline sağlık kuzummm
Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor
Tebrikler canım harikasın
Çok iyi eksi canım süpersinnnn
E birazcıkkkk gelmiş ama hızlıca gider ooo hiç sorun değil
Süper eksi canım bravo
Wuhuuuu sonunda istenilen rakam bile aşılmış harikasın canım tebriklerrr
Teşekkür ederizhaftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu
Valla bende böyle böyle mezun oldum100 verdiğim haftalarda çok oldu
Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim
Artıları yok edip eksiyi görmen harika burcummm tebrik ederim
Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başlacuma kutlama yapalım
Zaten cuma dışında çekmemen lazım deme öyle şeyler arada eksi görünce çekiyoruz sanacaklarTelefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildimçok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum
Tempus mezun olmuş gidiyorsun gitmiyorsun,gitme kiracina da sevindim kaç kaç
DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah
Hedef60kgolmak eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem
Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara
Amin canim. Verelim su fazlaliklari da hafifleyelim insallah hep beraber.İnşallah hep böyle gider canım
Bildirim mi o ne kiyeniyor mu onu da yiyim doymadım bu hafta
Hosgeldin canim. Onemli olan karar verip baslamak ve iradeli devam etmek. Insallah hedefine ulasacaksinSabah tartı : 102 ,5
Diyetime başladım Cuma gününe kadar kaç kilo gidecek bakalım
Sagol canim, sukur ikimiz de kirdik galiba su seytanin bacaginiSagol canim
Aayy gozun aydin canim nasil sevindim
Kesinlikle haklisin canim. Sukurler olsun. Simdi bir de gaza geldim tabi 1 kilo eksilinceTeşekkür ederim kuzum
Ya canım bak görüyor musun azmin sonu işte
Çok çok tebrik ediyorum. Bence diyette asıl önemli olan az gittiğinde ve moralin bozulduğunda da yola devam edebilmek
Eksi olsun bizim olsun canim, tebrikler
Canim aslinda sen bir SIKi tutsan guzel verirsin.Benden 73,4 maalesef.Bu kadar muhteşem eksilerin arasına artıyla katılmak istemezdim
geçen hafta 72,7
Bu hafta 73,4
Fark +0,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?