- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.821
Harika canımToplam verilen kilo 15.9
Bu ayin 27sinde 4. Ayim bitiyor ve hedefim 20ye tamamlamakhedef 69.1
Waaw supersin canim masallahToplam verilen kilo 15.9
Canim benim cook sagol. Metabolizmamin yavasligi degil ben kazandimOyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsuntebrik ederim çok güzel eksi
A hedef yine gelmedi nerde 5 i bir yerde 55.5 :))
Ama senin kilon için çok güzel eksi canım tebrikler
Eline sağlık kuzummm
Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor
Tebrikler canım harikasın
Çok iyi eksi canım süpersinnnn
E birazcıkkkk gelmiş ama hızlıca gider ooo hiç sorun değil
Süper eksi canım bravo
Wuhuuuu sonunda istenilen rakam bile aşılmış harikasın canım tebriklerrr
Teşekkür ederizhaftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu
Valla bende böyle böyle mezun oldum100 verdiğim haftalarda çok oldu
Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim
Artıları yok edip eksiyi görmen harika burcummm tebrik ederim
Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başlacuma kutlama yapalım
Cook sagol canim ortimTelefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildimçok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum
@Tempus mezun olmuş gidiyorsungitmiyorsun,gitme kiracina da sevindim kaç kaç
DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah
@SanSebastianCheesecake eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem
Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara
Çok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırızHosgeldin canim. Onemli olan karar verip baslamak ve iradeli devam etmek. Insallah hedefine ulasacaksin
Nasil mutlu oldum anlatamam kaptancimmOyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsuntebrik ederim çok güzel eksi
Eline sağlık kuzummm
Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor
Süper eksi canım bravo
Teşekkür ederizhaftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu
Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim
Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başlacuma kutlama yapalım
Insallah canimÇok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız
Biz de 7.30 da canavarcılık oynuyoruz canımTelefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildimçok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum
@Tempus mezun olmuş gidiyorsungitmiyorsun,gitme kiracina da sevindim kaç kaç
DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah
@SanSebastianCheesecake eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem
Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara
Eksiye donmussun canim tebrikler
Masallah canimHarika canım
Bende bu gün tam bir ay oldu başlayalı
5,7 kilo gitti 85,5 ten 79,8e
İşte kızgın kumlardan serin sulara dalan bir ekip üyesi daha
İşte canım 3 gün toparladın hemen gördün eksiyi.Benden 73,4 maalesef.Bu kadar muhteşem eksilerin arasına artıyla katılmak istemezdim
geçen hafta 72,7
Bu hafta 73,4
Fark +0,7
Ama yaşadığını hissettiriyoruz fena mı.Oyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsuntebrik ederim çok güzel eksi
Eline sağlık kuzummm
Süper eksi canım bravo
Çok güzel canım. Tebrik edrimGeçen hafta:75.9
Bu hafta :75.5
Fark:400gr
Yüzde:0.527
Haftaya hedefim: 74.9 olsun kaptanım
Cherry Mom @azaydidem nerelerdesin canım
Hadi Hayırlı olsun taze başlangıcın. Azimle, sabırla kurtulalım inşallah fazlalıklarımızdan.Sabah tartı : 102 ,5
Diyetime başladım Cuma gününe kadar kaç kilo gidecek bakalım
Vuuu maşallah sana kuzu.Toplam verilen kilo 15.9
Kuzu hiç bozma moralini. Göndereceksin onları haftaya2 hafta önce cuma : 52.7
Bu cuma : 53.8
Fark : +1.1
Yüzde : -%2.08
Haftaya hedef : 53.5
Cherry Mom kaptanım her cezaya açığım
Ben hizli vermezsem pes etme ihtimalim cok yuksekİşte kızgın kumlardan serin sulara dalan bir ekip üyesi daha
Tebrikler kuzucum . Eksi eskidir
İşte canım 3 gün toparladın hemen gördün eksiyi.Tam gaz devam inşallah
Ama yaşadığını hissettiriyoruz fena mı.
Ya şaka bir yana da ben de çok sıkıldım bu dalgalanmalardankaçamak yapsam da oluyor yapmasam da. Neyse ki cuma görüyorum eksiyi. Ben de ona odaklanıyorum artık
Çok güzel canım. Tebrik edrim
Hadi Hayırlı olsun taze başlangıcın. Azimle, sabırla kurtulalım inşallah fazlalıklarımızdan.Tekrar hoş geldin
Vuuu maşallah sana kuzu.Baya hızlı verdin. Aynı hızla devam inşallah
Kuzu hiç bozma moralini. Göndereceksin onları haftaya
Aynı benBen hizli vermezsem pes etme ihtimalim cok yukseksabrim hic yok. 70in altina ineyim bi sonrasi yavas gitse de olur
Bende öyle sabrım yokBen hizli vermezsem pes etme ihtimalim cok yukseksabrim hic yok. 70in altina ineyim bi sonrasi yavas gitse de olur
Gurbanneyy gurbaneyyyy2 hafta önce cuma : 52.7
Bu cuma : 53.8
Fark : +1.1
Yüzde : -%2.08
Haftaya hedef : 53.5
Cherry Mom kaptanım her cezaya açığım
Tamamdır kaptanım ben hedefi düşük tutmam bana gelenler ödem de olsa zor gidiyor ondan ama zorlayacağımGurbanneyy gurbaneyyyy
Hiç birşeye kızmamda o hedef neeee hedeff eski kg ye tezzz dönmek
Evet cumadan cumaya tartılırım artık bende normalde pazartesi tartılıyordumBaşlangıç 92.65 mi olsun diyorsun canım ? Tabi düzelteyim bende dün geldin zaten bugün tartıldın
Evet daha sonra ödeme sıkıntısı yaşayacaksan böyle daha mantıklı olur canım. Ama ödemede sıkıntı yaşamam dersen bu süreci uzmanla geçirmen de daha kolay olur gibi geldi bana.Amin canim. Verelim su fazlaliklari da hafifleyelim insallah hep beraber.
Canim yaa birsey danisayim. Simdi ben kendimce yeme duzenimi oturttum gibi bu hafta alerjanlari da cikarttim listemden. Boyle iyi gidiyorum gibi. Pazartesi gunune diyetisyen randevum var (ucret odemeden senede 3 kere ozel klinikte hakkim var, bu son hakkim olacak). Diyorum acaba pazartesiyi iptal etsem de takilinca veremeyince mi gitsem. Simdi hazir yeme duzenimi oturtmus kilo verirken devam edeyim boyle. Hic duzenimi bozmayayim. Ne dersin? Senin de ben gibi cok diyetisyen deneyimjn var, merak ediyorum fikrini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?