Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tunaydinlarr hayirli bereketli cumalsrr
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.5
Fark -100 gr

Arti cikmadigim icin mutlu ama butun hafta bosa gittigi icin mutsuzum
Cherry Mom ummhnisa
Canım senin şu cıss ları göremediğimiz için tam ne yedin bilemedim ama pazartesi - 300 den sonra yine güzel Bi eksi gelir diye düşünmüştüm. Haftaya bol eksiler görelim inşallah
Teşekkür ederim canım çok korktum son dakika yine bnim kalbi attırdınız yemkler yandı yemekler
Yaa tekrar kusura bakma canım niye unuttum anlamdım

Yanlış yere mi yazdın sen
Mulakat tarihi belli oldu 29 mart saat 13.00te mulakatim var kizlar hatime ne zaman basliyoruz
Oo kızımın doğum gününden bir gün sonra ne zaman istersen başlarız
Değil mi kesinlikle çok güzel bı duygutebrik ederim canım benim
Geldim yettim, gorunuyor mu foto, sabah ekledim sanmisim eklenmemis sanirim
Bazen eklesen de görünmüyor canım menü sayfasında öyle olmuştu benim de

Ben şokkkkk 68 kilo ile ayrılmışım izne moralim. Çok bozuldu çok almışım kilo ben yaa

Canim ne mulakati, ogretmenlik mi, yuksek lisans fln mi?
Icisleri bakanligi memur alimi canim
Aynen benim de çocuklar Cumaları hiç durmazdı
Ayy benimki de bugun iligimi sömürdü 3-5 fincam papatya cayi ancak paklar beni bi yatirsaydim
Ayy canim Allah razi olsun gonulden bi dua yeter dualarin gucune cok inanirim kimin duasi kabul olur bilinmez
Anlamıştım polis lojmanı olduğunu bizede 17 yıl sonra doğu görevi geldi ipka verdik bakalım hayırlısı nolacak
Cikti da 1 yil mi ertelediniz canim yoksa cikmasin diye mi ipka verdiniz. Biz de dogudayiz daha ilk sark bu sene bitiyor ama uzatmak icin dilekce verdik
Ay ben bi kac gun dinlenecegim sanirim ya
Oyy canım hadi hayırlı olsun. Görevini de kutlayalım inşallah
Ayy insallah canim yaa ah bi gelsin o gunler
O iş bendeeeeeee herkese görevlerini bildiriyorum hemen
Tabiki o is senden sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…