Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah) bitirince yazarim

Kimin gözü değdi acep

Tebrik ederim canım
Kesin benim gozum degdi gozler de mavi olunca hemen değebilir valla

Mathilda03 tebrikederim canim

Yok ben beklemiyordum 13.takım erkenden paylaşmıştı listeyi orda bi rahatladım senin yüzde ile karşılaştırıp

MaşaAllah canım
Bende dolapta bekleyen kıyafetlerime girmek için sabırsızlanıyorum

Gamzecim güzel sözlerin için teşekkür ederim
Takım ruhu, keyif alarak kilo vermek aynı sorunlarda bir araya gelebilmek gerçekten çok önemli biz burada bir birimizi anlıyoruz dediğin gibi nazar değmesin iyi de anlaşıyoruz
Güzelce yüklerimizi el ele göndereceğiz inşallah
Tabii kiiii haftaya bireysel 1.lik sende
Ben listeye mi girdimvay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim
Kendini strese sokma olur mu önemli olan çok çok kilo vermek değil her hafta düzenli bir şekilde vermek tekrardan hayırlı olsun canım eminim bu sefer mezuniyet gelecek
Mulakat tarihi belli oldu 29 mart saat 13.00te mulakatim var kizlar hatime ne zaman basliyoruz
Aaa hiç birşey kalmamış
Hadi hayırlısı kuzum
Harikasın canım eminim incelmende çok iyi olmuş eski ölçülerin flan var mıydı nerden ne kadar gitti acaba
Geldim yettim, gorunuyor mu foto, sabah ekledim sanmisim eklenmemis sanirim
Aynen bende gözdeen kaçırmışım canım zıpzıp kaptan uyarmasa yine fark etmiyordum valla
Tatlım hiç sorun değil hallettik işte anında sana ulaşabiliyorum neyseki
Kaptancım ben bu hafta ortaklığa devam diyorum çünkü böyle biraz tuhaf oldu. Ortaklı güzeldi yine ortak olalım @Emnis
Bencede canım belmayne nın dediği giib yoldaşlık gidiyor biizm takıma

Telefonum bozuldu 1 haftadir giremedm yeni gordum. Olur tabi 16/8 oluyor zaten saatler sana kalmis kendi yasamina gore ayarlayabilirsin. Kahve bozar mi bilmiyorum sabahlari icmiyorum ben.

Bizim emekliye 4 yıl kaldı 2004de Mardinden döndük biz, ve o yıllarda gelen bütün yaşlı polislere doğu geldi biz gitmek istemediğimiz için ipka verdik çocuklar büyüdü kızımın biri üniversitede küçük kız 12nci, sınıf oğlan 5 nci, sınıf en çok onun okulunu düşünüyorum nasıl olacak

Doğuda neredesiniz biz adana

Oyy masallah biz daha toyuz tabi esim 11 yillik polis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…