Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.001
Kesin benim gozum degdiKızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah) bitirince yazarim
Kimin gözü değdi acep
Tebrik ederim canım
Artı gelenler sanırım listeyi etiketlememek için çıkmak istemiş olabilirler izin hakları yok belliki6. Takima nolmus oyle ayrilan ayrilana
Himmm olabilir kaptanimArtı gelenler sanırım listeyi etiketlememek için çıkmak istemiş olabilirler izin hakları yok belliki
Anaaa başladınız mı ne ettinizzzzYatsı namazına müteakip 60-70 dk lik spora davet ediyorum kızlar kim geliyor@SanSebastianCheesecake Nikinik belmayne @hawar @DeryaOnDiet Anka @Kendinin en iyi hali ol Begonya2 Cherry Mom @Tempus anamm yaz yaz bitmedi iki saat içinde görenlere 20.30 gibi başlayalım mı (deyip ben kaliyormusum )
Yok ben beklemiyordum 13.takım erkenden paylaşmıştı listeyi orda bi rahatladım senin yüzde ile karşılaştırıpCherry Mom ya kaptanım bana rağmen 1.olmuşuz çok mutluyum ve etap sonuncusu olmamışım 400 gramla sonuncu olmuştum bi de bi etiketlenmeyi beklemiyor değildim
Mathilda03 bu arada 1.liğin hayırlı olsun canım tebrik ederim
Aynen ben oraya da bildirim yapıyorum ya orda görünce benim de hiç aklıma gelmedi :))Yok ben beklemiyordum 13.takım erkenden paylaşmıştı listeyi orda bi rahatladım senin yüzde ile karşılaştırıp
Nereye bildiriyorsun ne bildiriyorsun aldatiliyor muyuzAynen ben oraya da bildirim yapıyorum ya orda görünce benim de hiç aklıma gelmedi :))
MaşaAllah canımKızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
GamzecimEşimle büyük bir tartışma yaşadığıma göre artık regl olabilirim... Lütfen gel regl lütfen yoksa evi yakıp yıkacağım
Kızlar bu arada herkese kocaman bir maşallah diyorumçok iyi gidiyorsunuz bugün alt komşumla karşılaştım çok tatlı yeni evli bir kadın beni 2 aydır görmüyordu dedi ki ne yaptın kendine çok güzel zayıflamışsın sadece 3 kilo verdim nasıl bu kadar farkedildi. Spor sen nelere kadirsin bugün biraz daha iyiyim kızlar hala canım acıyor. Ama yarına sporumu tam yapıcam inşAllah nasıl bir gaza geldim. Allah muhabbetimizi bozmasın sizin desteğiniz çok güzel kaptanımız mükemmel ve çok tatlı iyiki üye olmuşum burada olmak bana güç veriyor Türkiye'nin ve dünyanın başka yerlerinde birilerininde benimle beraber kilo problemi yaşadığını bilmek bir sürü sorunla baş edip yine burada birbirimize destek olmaya çalışmak çok güzel iyiki varsınız.
Cherry Mom
Tabii kiiii haftaya bireysel 1.lik sendeBenden sonra
Kendini strese sokma olur mu önemli olan çok çok kilo vermek değil her hafta düzenli bir şekilde vermekBen listeye mi girdimvay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim
Aaa hiç birşey kalmamışMulakat tarihi belli oldu29 mart saat 13.00te mulakatim var kizlar hatime ne zaman basliyoruz
Harikasın canım eminim incelmende çok iyi olmuş eski ölçülerin flan var mıydı nerden ne kadar gitti acabaKızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
Aynen bende gözdeen kaçırmışım canım zıpzıp kaptan uyarmasa yine fark etmiyordum vallaGeldim yettim, gorunuyor mu foto, sabah ekledim sanmisim eklenmemis sanirim
Tatlım hiç sorun değil hallettik işte anında sana ulaşabiliyorum neysekiCanım senin şu cıss ları göremediğimiz için tam ne yedin bilemedim ama pazartesi - 300 den sonra yine güzel Bi eksi gelir diye düşünmüştüm. Haftaya bol eksiler görelim inşallah
Yaa tekrar kusura bakma canım niye unuttum anlamdım
Bencede canımKaptancım ben bu hafta ortaklığa devam diyorum çünkü böyle biraz tuhaf oldu. Ortaklı güzeldi yine ortak olalım@Emnis
Hatun her yerdeNereye bildiriyorsun ne bildiriyorsun aldatiliyor muyuz
Guzel fikir
Aynı şekilde kilo almışız birdeBen de şubat 2020 de 67 küsurmuşum. 77,5 ile 18 ocakta yeniden başladım 2 ileri bi geri gidiyor yavaş yavaş
Telefonum bozuldu 1 haftadir giremedm yeni gordum. Olur tabi 16/8 oluyor zaten saatler sana kalmis kendi yasamina gore ayarlayabilirsin. Kahve bozar mi bilmiyorum sabahlari icmiyorum ben.C Cagrihilal1 şöyle oluyor mu
11.00 kahvaltı
13.00 öğle yemeği
18.00 19.00 akşam yemeği 19.00 kapanış ..
Sorum :)))
Kahvaltıdan önce türk kahvesi içebilirim değil misade şekersiz içemezsem kahvaltıyı öne çekeceğim
Bizim emekliye 4 yıl kaldı 2004de Mardinden döndük biz, ve o yıllarda gelen bütün yaşlı polislere doğu geldi biz gitmek istemediğimiz için ipka verdik çocuklar büyüdü kızımın biri üniversitede küçük kız 12nci, sınıf oğlan 5 nci, sınıf en çok onun okulunu düşünüyorum nasıl olacakIcisleri bakanligi memur alimi canim
Ayy benimki de bugun iligimi sömürdü 3-5 fincam papatya cayi ancak paklar beni bi yatirsaydim
Ayy canim Allah razi olsun gonulden bi dua yeterdualarin gucune cok inanirim kimin duasi kabul olur bilinmez
Cikti da 1 yil mi ertelediniz canim yoksa cikmasin diye mi ipka verdiniz. Biz de dogudayiz daha ilk sark bu sene bitiyor ama uzatmak icin dilekce verdik
Ay ben bi kac gun dinlenecegim sanirim ya
Ayy insallah canim yaa ah bi gelsin o gunler
Tabiki o is senden sorulur
Doğuda neredesiniz biz adanaIcisleri bakanligi memur alimi canim
Ayy benimki de bugun iligimi sömürdü 3-5 fincam papatya cayi ancak paklar beni bi yatirsaydim
Ayy canim Allah razi olsun gonulden bi dua yeterdualarin gucune cok inanirim kimin duasi kabul olur bilinmez
Cikti da 1 yil mi ertelediniz canim yoksa cikmasin diye mi ipka verdiniz. Biz de dogudayiz daha ilk sark bu sene bitiyor ama uzatmak icin dilekce verdik
Ay ben bi kac gun dinlenecegim sanirim ya
Ayy insallah canim yaa ah bi gelsin o gunler
Tabiki o is senden sorulur
Oyy masallah biz daha toyuz tabiBizim emekliye 4 yıl kaldı 2004de Mardinden döndük biz, ve o yıllarda gelen bütün yaşlı polislere doğu geldi biz gitmek istemediğimiz için ipka verdik çocuklar büyüdü kızımın biri üniversitede küçük kız 12nci, sınıf oğlan 5 nci, sınıf en çok onun okulunu düşünüyorum nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?