Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum 😍😍😍
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah 😘😘😘

😆😆😆 yok kuzum ortilik iyi 😆😆😆 benden geçti artık gençler yarışsın 😆😆😆

Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruz 🤗 haftaiçi daha çok yapayım inşallah 💚
Aaa tamam kuzum. Hayirli mutlu huzurlu yaslari olsun babaciginin 🤗

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım işte bunu yaparken incittim kendimi

Ben de cardio ile eslik edebilirim:KK49:

Menu paylasilmis sadece no 1 yapilmis yakisti mi ortime :mad: Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Benimki yalan oldu🤭 yavrular aradılar,geliyorlarmis😅
Aşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum 😍😍😍
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah 😘😘😘

😆😆😆 yok kuzum ortilik iyi 😆😆😆 benden geçti artık gençler yarışsın 😆😆😆

Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruz 🤗 haftaiçi daha çok yapayım inşallah 💚
Tamam balım,babanın da nice güzel yaslari olsun🌷🌷🌷

ummhnisa ummhnisa
Ortim merhabalar bu arada, haftasonu nasil geciyor??
Selam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün

Begonya2 Begonya2 Canim Bu hafta orti olmus hayirli olsun insallah guzel eksiler goruruz bu hafta🥰

ummhnisa ummhnisa canim Ortim ve rakibem destegin icin ve rakipligin icin tesekkur ederim ve tebrik ederim tekrar🥰
Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah

Oy canim benim Allah razı olsun unutmamissin 💞🌺
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillah ☺️💞 yerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah 💞🤲🏻 çok sağol canım benim 💞🥰

Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize 💞🥰

Oyy Allah razı olsun askkuşum 🤲🏻💞 dualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah 🤲🏻🥰
Adanadamısınız bende adanadayım

Bilgisayardan giriyorsan sadece dolduracağınız yeri kopyala yapıştır yap mesaj yazacağın yere sonra soruları cevapla gönder de ben öyle yapabildim ama cepten yapamadım
Oo Deniz ve Kum Deniz ve Kum sen de mi buradasın :KK19:
Sen de 85 i görmüşsün. Ben de gördüm maalesef ama bayaa yol katetmişsin.. Darısı bana..
Ben de geldim kiloma uygun rakip aramaktaydım :KK53: bir de Anka Anka ya bakayım dedimdi.

Ortim S Suskunhanim bebeleri uyutup gelicem İnşallah canım bakamadım bu gün hiç
Naptın canım uyudular mi🥰 masal okurken kızım uyudu,oğluma verdim masalı hadi sen oku diye🤭onunla uyurum ben de inşallah🥰 haydi hayırlı geceler

Back
X