- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.201
Darısı başıma gülümAttım şükür son ödemlerimi de atarsam değme keyfime![]()

Bugün spor yapıyor muyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başıma gülümAttım şükür son ödemlerimi de atarsam değme keyfime![]()
Aaa tamam kuzum. Hayirli mutlu huzurlu yaslari olsun babacigininAşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah
yok kuzum ortilik iyi
benden geçti artık gençler yarışsın
Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruzhaftaiçi daha çok yapayım inşallah
![]()
Allah razı olsun kuşumAaa tamam kuzum. Hayirli mutlu huzurlu yaslari olsun babaciginin![]()
Yapacağım inşallah yapmam da lazım ama bakalık hayırlısıDarısı başıma gülüm![]()
Bugün spor yapıyor muyuz?
Benimki yalan olduBen de cardio ile eslik edebilirim
Menu paylasilmis sadece no 1 yapilmis yakisti mi ortime![]()
Hedef60kgolmak
Tamam balım,babanın da nice güzel yaslari olsunAşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah
yok kuzum ortilik iyi
benden geçti artık gençler yarışsın
Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruzhaftaiçi daha çok yapayım inşallah
![]()
Çok sağol cnmBenimki yalan olduyavrular aradılar,geliyorlarmis
Tamam balım,babanın da nice güzel yaslari olsun![]()
Selam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün
Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah
Adanadamısınız bende adanadayımOy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillahyerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah
çok sağol canım benim
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize
Oyy Allah razı olsun askkuşumdualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah
![]()
Bilgisayardan giriyorsan sadece dolduracağınız yeri kopyala yapıştır yap mesaj yazacağın yere sonra soruları cevapla gönder de ben öyle yapabildim ama cepten yapamadımKatılım formu doldurdum ama tam alıntı yapamadım
Bende OsmaniyeliyimAdanadamısınız bende adanadayım
Canım cepten giriyorum Bende yapamadım Sağolsun Anka yaptı Yavaş yavaş öğreneceğizBilgisayardan giriyorsan sadece dolduracağınız yeri kopyala yapıştır yap mesaj yazacağın yere sonra soruları cevapla gönder de ben öyle yapabildim ama cepten yapamadım
OoBilgisayardan giriyorsan sadece dolduracağınız yeri kopyala yapıştır yap mesaj yazacağın yere sonra soruları cevapla gönder de ben öyle yapabildim ama cepten yapamadım
Kolaylıkla uyut inşallahOrtim S Suskunhanim bebeleri uyutup gelicem İnşallah canım bakamadım bu gün hiç
Boyun çok iyiymiş hemşerim.. Olman gereken kilo aralığına çok yaklaşmışsın.Bende Osmaniyeliyim![]()
Sağlıklı mutlu daha nice güzel yaşları olsun oğluşunun canımBugün oğlumun doğum günüydü paylaşım yapmayayımyarın toparlayacagimmmmmmmmmm
Teşekkür ederim hemşehrimBoyun çok iyiymiş hemşerim.. Olman gereken kilo aralığına çok yaklaşmışsın.
Naptın canım uyudular miOrtim S Suskunhanim bebeleri uyutup gelicem İnşallah canım bakamadım bu gün hiç