Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şunlar canım

Eklentiler

• DDBF05D0-1EAE-4C81-A2F4-BE7557E47838.webp
    DDBF05D0-1EAE-4C81-A2F4-BE7557E47838.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 22
Yarından sonra sıkı dikkat başlıyor :110::110:
bende diyetisyene gittiğim günden beri çok dikkat ediyorum
Bende Osmaniyeliyim 🥰
ooo hemşerim sayılırsın ben aslen kozanlıyım adanada
Oo Deniz ve Kum Deniz ve Kum sen de mi buradasın :KK19:
Sen de 85 i görmüşsün. Ben de gördüm maalesef ama bayaa yol katetmişsin.. Darısı bana..
Ben de geldim kiloma uygun rakip aramaktaydım :KK53: bir de Anka Anka ya bakayım dedimdi.
ooooo kaptanımmm hoşgeldinnn evet geri geldim arkadaşlar çağırınce dedim neden olmasın bir al bir ver derken bende çok aldım bu vermiş halim yazın 84 kiloydum bnede şimdiye çoktan vermemiz lazımdı ama dikkt edemedim
Teşekkür ederim hemşehrim 😍
İnşaAllah az kaldı 72ye 😍😍 sonra 68e
inşallah bende 72leri görürüm

Bugün pikniğe gittik ailecek. O kadar şeyden yemedim ki herkes şaşırdı
Yazmayacak olsam hepsinden tadayım derdim diyette bile olsam. Gerçekten bana çok faydası oluyor :KK200: lokma bile yemedim ki en sevdiğim şeydir:confused:
Supersin canim. Cook iyi yapmissin. Bir lokma iki lokma diye yeyince sonra sislik yapiyir seker karbonhidrat. En iyudi hiic yememek 👍

Canim sikma canini, sen isteyince yemeden kisinca veriyor musun kilo, veriyorsun. E o zaman haftasonu bir gun rahatlaman gayet normal, pzt sabit gelsen cumaya da eksi gelirsin. Asil ben kan tahlili alacagim sanirim burada. 1.5 sene oldu insulin direnci, seker baktirmayali. Bir terslik var gibi geliyor. Su haftada bir bakayim halime once.
çok geçmiş olsun
Aman Allahım:eek:sen akşam sabah mı tartılıyosun :KK57:
ama bende öyleyim
Sabah uyanınca, yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra yatmadan :confused:
bir an ben yazdım sandım
Sabah öğle ikindi akşam gece 🤣🤣🤣
bende aynıyım akşam yemekten sonra kaç kez çıkıyorum tartıya her tuvaletten sonra
Aha benim gibi biri daha :KK53: bu bağımlılığı yaşayan bilir demi 🤣
hiç sorma bende öyleyimm ancak öyle frenliyorum kendimi
Ne zaman gelsem hali hazırda bir sohbet oluyo hiç araya atlamayayım diyorum 😂🙈 aslında bugün bunu düşündüm, biraz daha aktif olup daha da hırslanmayı. Bugün gezdik fotolar falan çekildik. Görüntümden hiç hoşnut değildim. Acilen incelmen gerek sevgi dedim yani 🙄
bende resim çekilemiyorum görüntüyü görünce vazgeçiyorum

bende diyetisyene gittiğim günden beri çok dikkat ediyorum

ooo hemşerim sayılırsın ben aslen kozanlıyım adanada

ooooo kaptanımmm hoşgeldinnn evet geri geldim arkadaşlar çağırınce dedim neden olmasın bir al bir ver derken bende çok aldım bu vermiş halim yazın 84 kiloydum bnede şimdiye çoktan vermemiz lazımdı ama dikkt edemedim

inşallah bende 72leri görürüm
Çok dikkat edemedim bu günde 😔 yarına artı gelecem Sanırm
İnşaAllah canım inşaAllah hepimiz bian önce hedefe ulaşırız

Kızlar hangi şehirdensiniz kaç yaşındasınız napıyorsunuz ne ediyorsunuz 😂😂 azcık tanıyayım sizi :)
Ben eşimin doğu görevi sebebiyle Şırnak'ta yaşıyorum. 26 yaşındayım mayısta 27 ama siz 26 deyin shsjabsba
Çocuğum yok, bir yandan bir memurluk için kpss çalışıyorum ❤️😊
yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,

Yazcam söz 🙈 çenem düşerse rahat bırakmam ama😂😂
sen yeterki yaz burda daha motive olunuyor
32 diyarbakir esimin dogu görevi nedeniyle.benim esim polis canim senin?
Benim 4.5 yasinda 1 oğlum var
Aahh o kpss bilmem miii ben de 2020ye hazirlandim cocukla baya zorlandim. 87.5 puan aldim. Bu ay sonu icisleri alimi icin mulakatim var hayirlisiyla atanmak nasip olur insallah canim sana da bana da
puanın çok güzelmiş
Oyy maşallah baya iyi bir puan almışsın emeklerinin karşılığını alırsın umarım çook iyi geçer mülakatın😍😍
Ben aslında tarih öğretmeniyim ama ona atanmaya çok ümidim yok, katiplik vs birçok şeye başvurup bir yerlerden tutunmayı düşünüyorum.
Evet benim de eşim polis:) arada gezmek için geliyoruz Diyarbakır'a 😍 Çok güzel bir şehir gerçekten. Merkezi tabi😂 ilçelerini çok bilmiyorum
şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldi

Baktım şimdi kaptanım aynen az önce 35 dk stepper yaptım indim üzerinden her gün yapmaya çalışacağım🤩
Oooo stepper çok güzel birşeymiş sen yazınca gördüm bende istiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: sokağa çıkmaya üşeniyorum bari bundan alayım.Bizim ev öyle küçük ki zor sığıyoruz resmen birde annem aman lazım olur diye diye herşeyi saklıyor, üstüne birde çeyiz çeyiz diye evi dolduruyor. Halbuki farkında değil başına kaldım belki de :KK70::KK70: Ama bu stepper kolayca bir yerlere sıkıştırılabilecek birşeye benziyor.

Back
X