Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?

Oo tablo mu🤩🥰 benim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum
aynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazım :D
cnm ben de nikinik gibi yazacağım no 1 artı no 5 şeklinde ;) total puanlar kaptanda olur
Tabi tabi meyveyi ben de çıkaramam 😂😂

Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi ❤️❤️
beni de yaz cnm ;)
Mathilda03 Mathilda03 canım selam. Orti olmuşuz sanırım. ❤️ Ben biraz dağıttım gibi bu hafta sonu. 🥴Bir de uyuşukluk var üzerimde. Hafta içi tam gaz gidelim inşallah 😍

Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaret 😂😂

Ayy obez daha kötüymüş ya 🤭

Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazın😂😂
tamam kuzum ;) şekersizi de istiyo musun birsevgi birsevgi ekliyor 10 gün şekersiz 1 gün ödül olacak büyük ihtimal ;)

birsevgi birsevgi şekersiz 21 gün harika olur 🤩🤩

Daha önce paylaştığın bir özeti vardı onun kuralları gibi onu paylaşırsak katılan - katılmayan belli olur ona göre liste şekillenir 😍

Aa iyiymis. Ben kac haftadir meyve harici birsey yeneyince bugun kendime 1 yk tahin 1 cay kasigi pekmez yaptim. Sonra saldirmayay diye onlem aldim 😁😁

birsevgi birsevgi şekersiz 21 gün harika olur 🤩🤩

Daha önce paylaştığın bir özeti vardı onun kuralları gibi onu paylaşırsak katılan - katılmayan belli olur ona göre liste şekillenir 😍
Hemen paylaşayım kuralları 😍 katılan katılmayan belli olsun sonra liste yapayım o zaman ❤️❤️

IMG_20210307_194102.webp
En sondaki maddeye pekmez de dahil kızlar.

Şimdi katılmak isteyenler beğenebilir mi mesajı❤️
Bir de sizce direk 21 gün uygulayalım mı yoksa 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde mi gitsin sizce?

Eki Görüntüle 2797116

Bir de sizce direk 21 gün uygulayalım mı yoksa 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde mi gitsin sizce?
Bence 21 gun oncesi odul olmasin 😉 ve emzirenlete de 3-4 dilim ekmek hakki yapalim mi?

ummhnisa ummhnisa
sen ne yaptin canim dogum gunu bitti mi?
Bitti canım şükür arkadaşım çok mutlu oldu hiç beklemiyordu. Bayaa minimuma indirmeye çalıştım akşamda yemedim bişey öğlen yedim diye. İnşallah ilerleyen saatlerde bişeyler yemem. Senin günün nasıl geçti canım

aynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazım :KK70:
cnm ben de nikinik gibi yazacağım no 1 artı no 5 şeklinde :KK66: total puanlar kaptanda olur

beni de yaz cnm :KK66:

tamam kuzum :KK66: şekersizi de istiyo musun birsevgi birsevgi ekliyor 10 gün şekersiz 1 gün ödül olacak büyük ihtimal :KK66:
Ben de katilayim diyorum su sekersize ama 69 küsürü gorursem sekersiz falan dinlemem :KK70: o yuzden guvenemiyorum

İyi akşamlar ortim
Ta sabah alıntılandım anca yazabiliyorum kusura bakma ben bu gün temizlik yemek ödevler derken bu saat oldu
Guunaydin kizlar bebis gorme ziyaretimiz vardi giremedim. Gec gitti komsular sonra esimpe hafi dedik kalktik oyuncaklari toola, bulasiklari makineye diz, artan yenekleri kucuk kaplara koyup kaldirma kizima kitap okuma derken uyudum. Menu yazamadim ama hiic de kotu birsey yemedim. 😉
Süper ama ben dünde cozuttum
Eline sağlık canım ♥️
Ohooo bende dün bi ben kaçtım sanıyorum 🙈🙈
belmayne belmayne hawar hawar ummhnisa ummhnisa sizde mii yahuuu 👀 garanti sporcular 🤭
Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Ama mönüm kötüydü kolesterolüm mü yükseldi bilemedim gözümü açamadım akşama doğru bebek uyuyunca bende uyudum
hawar hawar ortim ben spora basliyorum simdi. Sen hangi sporu yapacaksin bugun?
Benim spor su:

Ben daha yapmadım spor bebeği uyuttuktan sonra düşünüyorum bu iyiymiş bebek erken uyursa bende yapayım

Eki Görüntüle 2797116

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
hawar hawar
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
azaydidem azaydidem
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Anka Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
balpamuk balpamuk
Amor-a Amor-a
muhursuzpusula muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii lotuscicegii
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz

5.TAKIMMMMM

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
hawar hawar
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
azaydidem azaydidem
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Anka Anka
S Suskunhanim
Mathilda03 Mathilda03
balpamuk balpamuk
Amor-a Amor-a
@whitetea
Ben katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyim😆😆katılırım ama 26 marta kadar küçük yeğenimim doğum günğ var o gün😂🤗

5.TAKIMMMMM

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
hawar hawar
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
azaydidem azaydidem
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Anka Anka
S Suskunhanim
Mathilda03 Mathilda03
balpamuk balpamuk
Amor-a Amor-a
@whitetea
Kaptanim benim odul gunlerim cok yakin ya simdi sirf onlarin gaziyla yapiyorum diyeti :KK70: 21 gun olmadan 69küsüre inerim ben o yuzden hic katilmayim

İyi akşamlar ortim
Ta sabah alıntılandım anca yazabiliyorum kusura bakma ben bu gün temizlik yemek ödevler derken bu saat oldu

Süper ama ben dünde cozuttum

Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Ama mönüm kötüydü kolesterolüm mü yükseldi bilemedim gözümü açamadım akşama doğru bebek uyuyunca bende uyudum

Ben daha yapmadım spor bebeği uyuttuktan sonra düşünüyorum bu iyiymiş bebek erken uyursa bende yapayım
Insallah erken uyur ortim bebisin. 🍼

Back
X