Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam inşaAllah yapıcam canım
Ama şimdi emziriyorm sütün şekeri gider mi
Kesinlikle daha hizli gider. Gerci sen masal 3kg vermis insansin daha hizli gitse 5 kilo mu gidecek acaba aman nazarim deesin tabi masallah da
Tekrar bi 3 kg daha gitse ahh aslında cumadan itibaren sıkı tutsam gider Allahın izniyle ama işte iş iradeyi tutmakta

Ya bak nasil otokontrol yapiyorsun, aferin ortim supersin. Boyle challenging durumlarda agzini tutabiliyorsan zaten bir seyleri basardin demektir. Ben sekersiz 21 e katiliyorum,ic motivasyon yok bari buranin motivasyonuyla yapayim diyorum.

Umut oldun resmen bana. Evet bizde vucut siki bir korumaya aliyor, baskasinin 1 kg rahat verecegi yerde. Iste ama bu da kisir dongu dedigin gibi. Tamam beraber basaralim bu isi
Ben baslayali 2 aya yakin oluyor canim inan cok uzfum kendimi baslarda gitmiyor diye, diyet listeme uydugum halde gitmedi. Ama sukur 2 ayin sonunda kirdim durgunlugu. Darisi basina canim. Tabiki beraber basaracagiz. Burasi benim icin ucretsiz 24 saat online diyet destek hatti gibi cok motive edici gercekten. Ben de cok uzuldum. Hep ac yattik uykum gelmedi ama sonuc bazen 100,150gr bazen arti bile geldim kucuk oranda. Ama sagolsun herkes cok motive etti de devam ettim. Sen de devam edip o eksi 1 kilolari goreceksin zamanla canim

Canım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden de
canım bugün başladım böyle az yemeye bakalım dayanırsam ve güzel sonuç alırsam devam edicem cnm
cnm ben çok bakımlı hanımlardan çok ilgi göremiyorum mesela, genelde soğuk oluyolar ve çok soru sordurmuyolar fikrini çok duymuyola mesela
Bir kere ben onu yaptim, cok lezzetliydi o yuzden bir aksamda hepsini yedim mesele kafa yapimi degistirmem iste, geliyorum yoksa kendi kendime asla karar veremeyecegim
ayyy züber lokma var ya hiç aldın mı ,2 tane alayım deyip bütün pketi bitirmişliğim var ama ne fark ettim biliyor musun birşey ayrı ayrı paketlenmişse küçük de olsa doyurmasa da 2.yi almıyorum. Sen de top top yapınca güzel bir kağıtla sarmak ister misin?

Sabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Üzülüp üzülüp kabuğuna çekilirsen olmaz zaten bu iş yapma .. 5 günde ne artıları verirsin yeterli istekli ve azimli ol şöyle kendine güven hepimiz vereceğine inanıyoruz

Diyet destek hattı ahahaha

Tamam inşaAllah yapıcam canım
Ama şimdi emziriyorm sütün şekeri gider mi

Tekrar bi 3 kg daha gitse ahh aslında cumadan itibaren sıkı tutsam gider Allahın izniyle ama işte iş iradeyi tutmakta
Aa yani kuzucum benim bebegim daha 3 aylik. Sekeri keseli baya oldu. Sut ayni sut icip duruyor ek gida yok, su yok, mama yok. Bizde sadece anne sutu.
Haa sen aslinda yemezsin de sut tatli olsun diye yiyordun galiba
Canim eger tutsan gidiyorsa tut tut, bak bize 1 kiloyu 2 ay sonunda gordum de havalara uctum

İnşaAllah canım ya sağolun valla moralimi düzelttinz,
Çok stres oluyorum + olduğum zamanlar
Hepimiz oluyoruz canim aslinda biraz da amac o cuma stresi olmasa belki birkac gun daha kacamak yapacaktın ama cuma tartisi bizi frenliyor cok şükür. Iyiki cuma tartisi var yoksa ben kendi adima bu surede bu kilolari veremezdim.

Himm kotuymus o. Beni motive ediyorlar ya. Hele spor hocari ben hep en fitlerin dersine giriyorum izledikce daha cok spor yapasim geliyor

Tamamdır ozaman sıkıntı yok
Bişe dicem hurma yiyeblrmiym

Ya bak nasil otokontrol yapiyorsun, aferin ortim supersin. Boyle challenging durumlarda agzini tutabiliyorsan zaten bir seyleri basardin demektir. Ben sekersiz 21 e katiliyorum,ic motivasyon yok bari buranin motivasyonuyla yapayim diyorum.
Harika canııım. Aslında bende denemek isterim ama kendimi biliyorum bunu yememem gerek dediğim şeyi aklımdan çıkaramıyorum. Devamlı onu yiyeceğim günü düşünüp o gün geldiğinde de patlıyorum resmen

Tutmayın beni çok gaza geldim çok gazladınız
gel tabi ki gözünün önünde bir Nikinik örneği var başka yerde arama
Himm kotuymus o. Beni motive ediyorlar ya. Hele spor hocari ben hep en fitlerin dersine giriyorum izledikce daha cok spor yapasim geliyor
kuzum özel program yapıyosa bi şöyle sor da tepkisine bak bakalım "
hocam 4 yerine 2 gün spor yapsam olur mu çocuğum var
hocam ama ben şekeri bırakamıyorum ,beyaz ekmek de mantı da yemek istiyorum

Off evet ac yatip uyuyamama, mesela bu aksam 18 den sonra bir sey yemedim ya su an yatmazsam buzdolabina kosacagim. Kilo verdigim donemlerde hep erken uyudum yememek icin. Evet burasi cok iyi gercekten, profesyonel destek alir gibi aynen.
Hmm evt mantikli aslinda, cunku benim ki psikolojik, acilan paket yarim birakilmaz meselesi. Deneyecegim bunu
İnşaAllah canım ya sağolun valla moralimi düzelttinz,
Çok stres oluyorum + olduğum zamanlar
Kiz dur bak stres olma, vucudunu germe gevset. Isteyince veriyorsun burasi var biz variz. Bak ben 2 haftadir cabaliyorum birakiyordum neredeyse sizler tutmasaniz.
Yarin milat yap, Emin ol eksi geleceksin cumaya. Hos elinden geleni yapip arti gelsen ne olur. Ders cikarir yola devam edersin, ama gozunu seveyim cok tartilma, en azindan 2 gun fln.

İnşaAllah ya toplanıp yola devam olur böyle şeyler

Ahh ahhh kanayn yaram çok zor 2 gün ben ve tartılmamak

Ya aynisi bende de var iste ilk defa bu mantigi kirmayi deneyecegim, bakalim artik insallah basaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…