- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.661
Kesinlikle daha hizli gider. Gerci sen masal 3kg vermis insansin daha hizli gitse 5 kilo mu gidecek acabaYaparım inşaAllahyarından itibaren şekersiz diyetle daha hızlı gider inşaAllah
Tamam inşaAllah yapıcam canımBizarim diye baslama canim. Ne guzel metabolizman var yas da daha genc. Gel canim ya 10 gun sekersiz yaparsin hem de super olur hatta belki 10 gunden sonra dersin aa oluyormus 21e tamamlayayimsenin haftaici yediklerini goruyorum gercekten vok dikkat ediyirsun onu yapan sekersiz de beslenir 10 gun
Tekrar bi 3 kg daha gitse ahhKesinlikle daha hizli gider. Gerci sen masal 3kg vermis insansin daha hizli gitse 5 kilo mu gidecek acabaaman nazarim deesin tabi masallah da
Ya bak nasil otokontrol yapiyorsun, aferin ortimCanım menün çok güzel sadece seninde benim gibi suyun az olmuş
Vardı vardı da kendimi tuttum canım yoksaaaaa. Geçen haftayı bence kötü kapattım. O yüzden yarın eksi gelirsem harika olacak ve iyice asılacağım
Canım devamlı tartışmak seni kötü etkiliyor. Bende senin gibi günde 10 kere tartılıyorum ama moral bozmuyorum. Eğer artı gelirsem ona göre daha fazla dikkat ediyorum. Cuma ya kadar vaktin var toparlarsın sıkma canını
Ben baslayali 2 aya yakin oluyor canim inan cok uzfum kendimi baslarda gitmiyor diye, diyet listeme uydugum halde gitmedi. Ama sukur 2 ayin sonunda kirdim durgunlugu. Darisi basina canim. Tabiki beraber basaracagiz. Burasi benim icin ucretsiz 24 saat online diyet destek hatti gibiUmut oldun resmen bana. Evet bizde vucut siki bir korumaya aliyor, baskasinin 1 kg rahat verecegi yerde. Iste ama bu da kisir dongu dedigin gibi. Tamam beraber basaralim bu isi
canım bugün başladım böyle az yemeye bakalım dayanırsam ve güzel sonuç alırsam devam edicem cnmCanım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden de
cnm ben çok bakımlı hanımlardan çok ilgi göremiyorum mesela, genelde soğuk oluyolar ve çok soru sordurmuyolar fikrini çok duymuyola meselaOrasi dogru bak. Kasi guzel olmayan, bakimli hos saci basi yapili olmayan kuafore gitmem, yani kendi isi sonucta iyiyse once kendine baksin derim. Ve ayni sekilde biraz fazlaligi olan spor hocasini asla secmem... aslinda bu insanlar islerinde iyi olabilirler ama bana mantiksiz geliyor kendine faydasi olmayan insana gitmek, beni motive etmiyor. Spor salonunda hocayla calisacakdam erkekle kasli olmali, bayansa da bolca squatli popo ve ince narin olmali ki motive olayimyani kisacasi yok ben kilolu diyetisyene gitmem
ayyy züber lokma var ya hiç aldın mı ,2 tane alayım deyip bütün pketi bitirmişliğim varBir kere ben onu yaptim, cok lezzetliydi o yuzden bir aksamda hepsini yedimmesele kafa yapimi degistirmem iste, geliyorum yoksa kendi kendime asla karar veremeyecegim
İnşaAllah canım ya sağolun valla moralimi düzelttinz,Gider gider sporu da ihmal etme bak gor cumaya eksidesin
Üzülüp üzülüp kabuğuna çekilirsen olmaz zaten bu iş yapma .. 5 günde ne artıları verirsin yeterli istekli ve azimli ol şöyle kendine güven hepimiz vereceğine inanıyoruzSabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Diyet destek hattı ahahahaBen baslayali 2 aya yakin oluyor canim inan cok uzfum kendimi baslarda gitmiyor diye, diyet listeme uydugum halde gitmedi. Ama sukur 2 ayin sonunda kirdim durgunlugu. Darisi basina canim. Tabiki beraber basaracagiz. Burasi benim icin ucretsiz 24 saat online diyet destek hatti gibicok motive edici gercekten. Ben de cok uzuldum. Hep ac yattik uykum gelmedi ama sonuc bazen 100,150gr bazen arti bile geldim kucuk oranda. Ama sagolsun herkes cok motive etti de devam ettim. Sen de devam edip o eksi 1 kilolari goreceksin zamanla canim
Aa yani kuzucum benim bebegim daha 3 aylik. Sekeri keseli baya oldu. Sut ayni sut icip duruyor ek gida yok, su yok, mama yok. Bizde sadece anne sutu.Tamam inşaAllah yapıcam canım
Ama şimdi emziriyorm sütün şekeri gider mi
Tekrar bi 3 kg daha gitse ahhaslında cumadan itibaren sıkı tutsam gider Allahın izniyle ama işte iş iradeyi tutmakta
Hepimiz oluyoruz canim aslinda biraz da amac o cuma stresi olmasa belki birkac gun daha kacamak yapacaktın ama cuma tartisi bizi frenliyor cok şükür. Iyiki cuma tartisi varİnşaAllah canım ya sağolun valla moralimi düzelttinz,
Çok stres oluyorum + olduğum zamanlar
Tutmayın beniÜzülüp üzülüp kabuğuna çekilirsen olmaz zaten bu iş yapma .. 5 günde ne artıları verirsin yeterli istekli ve azimli ol şöyle kendine güven hepimiz vereceğine inanıyoruz
Himm kotuymus o. Beni motive ediyorlar ya. Hele spor hocari ben hep en fitlerin dersine giriyorum izledikce daha cok spor yapasim geliyorcanım bugün başladım böyle az yemeye bakalım dayanırsam ve güzel sonuç alırsam devam edicem cnm
cnm ben çok bakımlı hanımlardan çok ilgi göremiyorum mesela, genelde soğuk oluyolar ve çok soru sordurmuyolar fikrini çok duymuyola mesela
ayyy züber lokma var ya hiç aldın mı ,2 tane alayım deyip bütün pketi bitirmişliğim varama ne fark ettim biliyor musun birşey ayrı ayrı paketlenmişse küçük de olsa doyurmasa da 2.yi almıyorum. Sen de top top yapınca güzel bir kağıtla sarmak ister misin?
Aa yani kuzucum benim bebegim daha 3 aylik. Sekeri keseli baya oldu. Sut ayni sut icip duruyor ek gida yok, su yok, mama yok. Bizde sadece anne sutu.
Haa sen aslinda yemezsin de sut tatli olsun diye yiyordun galiba
Canim eger tutsan gidiyorsa tut tut, bak bize 1 kiloyu 2 ay sonunda gordum de havalara uctum
Harika canııım. Aslında bende denemek isterim ama kendimi biliyorum bunu yememem gerek dediğim şeyi aklımdan çıkaramıyorum. Devamlı onu yiyeceğim günü düşünüp o gün geldiğinde de patlıyorum resmenYa bak nasil otokontrol yapiyorsun, aferin ortimsupersin. Boyle challenging durumlarda agzini tutabiliyorsan zaten bir seyleri basardin demektir. Ben sekersiz 21 e katiliyorum,ic motivasyon yok bari buranin motivasyonuyla yapayim diyorum.
gel tabi kiTutmayın beniçok gaza geldim çok gazladınız
kuzum özel program yapıyosa bi şöyle sor da tepkisine bak bakalımHimm kotuymus o. Beni motive ediyorlar ya. Hele spor hocari ben hep en fitlerin dersine giriyorum izledikce daha cok spor yapasim geliyor
Off evet ac yatip uyuyamama, mesela bu aksam 18 den sonra bir sey yemedim ya su an yatmazsam buzdolabina kosacagim. Kilo verdigim donemlerde hep erken uyudum yememek icin. Evet burasi cok iyi gercekten, profesyonel destek alir gibi aynen.Ben baslayali 2 aya yakin oluyor canim inan cok uzfum kendimi baslarda gitmiyor diye, diyet listeme uydugum halde gitmedi. Ama sukur 2 ayin sonunda kirdim durgunlugu. Darisi basina canim. Tabiki beraber basaracagiz. Burasi benim icin ucretsiz 24 saat online diyet destek hatti gibicok motive edici gercekten. Ben de cok uzuldum. Hep ac yattik uykum gelmedi ama sonuc bazen 100,150gr bazen arti bile geldim kucuk oranda. Ama sagolsun herkes cok motive etti de devam ettim. Sen de devam edip o eksi 1 kilolari goreceksin zamanla canim
Hmm evt mantikli aslinda, cunku benim ki psikolojik, acilan paket yarim birakilmaz meselesi. Deneyecegim bunucanım bugün başladım böyle az yemeye bakalım dayanırsam ve güzel sonuç alırsam devam edicem cnm
cnm ben çok bakımlı hanımlardan çok ilgi göremiyorum mesela, genelde soğuk oluyolar ve çok soru sordurmuyolar fikrini çok duymuyola mesela
ayyy züber lokma var ya hiç aldın mı ,2 tane alayım deyip bütün pketi bitirmişliğim varama ne fark ettim biliyor musun birşey ayrı ayrı paketlenmişse küçük de olsa doyurmasa da 2.yi almıyorum. Sen de top top yapınca güzel bir kağıtla sarmak ister misin?
Kiz dur bak stres olma, vucudunu germe gevset. Isteyince veriyorsun burasi var biz variz. Bak ben 2 haftadir cabaliyorum birakiyordum neredeyse sizler tutmasaniz.İnşaAllah canım ya sağolun valla moralimi düzelttinz,
Çok stres oluyorum + olduğum zamanlar
İnşaAllah ya toplanıp yola devamOff evet ac yatip uyuyamama, mesela bu aksam 18 den sonra bir sey yemedim ya su an yatmazsam buzdolabina kosacagim. Kilo verdigim donemlerde hep erken uyudum yememek icin. Evet burasi cok iyi gercekten, profesyonel destek alir gibi aynen.
Hmm evt mantikli aslinda, cunku benim ki psikolojik, acilan paket yarim birakilmaz meselesi. Deneyecegim bunu
Kiz dur bak stres olma, vucudunu germe gevset. Isteyince veriyorsun burasi var biz variz. Bak ben 2 haftadir cabaliyorum birakiyordum neredeyse sizler tutmasaniz.
Yarin milat yap, Emin ol eksi geleceksin cumaya. Hos elinden geleni yapip arti gelsen ne olur. Ders cikarir yola devam edersin, ama gozunu seveyim cok tartilma, en azindan 2 gun fln.
Ya aynisi bende de var iste ilk defa bu mantigi kirmayi deneyecegim, bakalim artik insallah basaririmHarika canııım. Aslında bende denemek isterim ama kendimi biliyorum bunu yememem gerek dediğim şeyi aklımdan çıkaramıyorum. Devamlı onu yiyeceğim günü düşünüp o gün geldiğinde de patlıyorum resmen
Aynen cnm sağlıklı diye atıştırıyoruz ama toplayınca bayağı kalori ediyorHmm evt mantikli aslinda, cunku benim ki psikolojik, acilan paket yarim birakilmaz meselesi. Deneyecegim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?