- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.701
Dolapta cikolata ve dondurma mi varBak sen böyle konuşunca aklıma dolaptaki dondurma ve çikolata geldi hshshshahaha yapmaaaaa gel katıl bize
Nasil kirdin peki, spor saglikli beslenme mi sadece? Insallah iyi cikar, kilo verdikce de duzene giriyor zaten.İnşallah canım deneyimlemiş olursun. Benimde insülin direncim vardı ocakta diyetisyene gittiğimde çok şaşırdı bu kadar kısa sürede kırmıştım direnci. Hatta ne yaptıysan böyle devam et falan da dedi. Geçen hafta küçük Bi atak geldi. Nisan da yine tahlil vericem bakalım değişen bişeyler var mı
Katıldım şekersizeBuyuksunaynen yola devam.
Tamam tartil poncik tartil kiyamam bakma oyle uzgunama ilk 2 gun istedigin gibi gitmezse karalar baglamak yok, isin sekli cars pers belli olur. Sekersize katildin mi, ben katildim ama spor yarisinda gunluk 10.000 imkani yok, burasi full yagmur.
Hahahha benim eşim götürüyor Valla önümdeDolapta cikolata ve dondurma mi vareve soksam ben onlari zaten aninda gider biter. Yazik esim de yiyemiyor bir sey, alirsa artik gizler muhtemelen, ay dusununce ne kotu boyle cocuk gibiyim.
Geldim bile canimama simdilik burnumun dibine de sokmayayim cikolata fln, o kadar challenging olmasin. Mazallah uykumda kalkip yerim fln
Nasil kirdin peki, spor saglikli beslenme mi sadece? Insallah iyi cikar, kilo verdikce de duzene giriyor zaten.
Sevgiciiiimmm...Uzun süre motive olamadım şu demir eksikliğinden sonra. Bir kere dağılınca toparlanıp düzene girene kadar uzun zaman geçiyor. Şu an ısındım sayılır yeniden!Ben de balpamukcum nasılsın nerelerdesin napıyosun yahuuu
Ayy daha dün Mardin'deydikbak Şırnak'ın idil ilçesinin en güzel yanı Mardin'e yakın olması. Biz bunaldıkça kaçarız
Evet canım tamamen beslenme ile düzeldi inş böyle devam eder. Seninde umarım düzene girer en yakın zamanda.Dolapta cikolata ve dondurma mi vareve soksam ben onlari zaten aninda gider biter. Yazik esim de yiyemiyor bir sey, alirsa artik gizler muhtemelen, ay dusununce ne kotu boyle cocuk gibiyim.
Geldim bile canimama simdilik burnumun dibine de sokmayayim cikolata fln, o kadar challenging olmasin. Mazallah uykumda kalkip yerim fln
Nasil kirdin peki, spor saglikli beslenme mi sadece? Insallah iyi cikar, kilo verdikce de duzene giriyor zaten.
ooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
çok gülme bebeğim korkuyorumCherry Mom
ayyy Ramazanda daha fenagünde 10a çıkıyor ahfsgafsgah
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))
ben tablo yapacağım kaptimmayda 1 hafta mesela yapsak süper olur Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu
DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi balpamuk @karabiber01 harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam
5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
belmayne
ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Evett sayın seyircilerrrÇok heyecanlıyım ben bu challenge a katılmayı kabul ettiysem iyice kafayı kırmışım demektir! Benden beklenmedik tarihi atak!
Hadi buna da katılıyorumCherry Mom ! Kafayı yedi diyeceksiniz!
Orticigim yarin seni takipteyim ona goreeeYok canım salmak yok
Ama biraz iradesizleştim yaaa. Ben çok kolay elimi eteğimi çekerdim yemeden ama şimdi kendime kırk defa talimat veriyorum.
Yarın tam gaz başlayalım inşallah
7 mart pazar
Sabah sirkeli su
12.00
Yarım dilim siyez ekmeği, 1 küp beyaz peynir, 5 zeytin, 1 yumurtadan melemen, 2 ceviz, yeşillik
17.30
Ev yapımı çiğ köfte(biraz fazla kaçtı sanırım), yeşillik
Su:2 lt devam
Gece yeşil çay
Spor: off gün
Cherry Mom @_Reyyan Mathilda03
Aynenn oncesi sonrasi fotolara bak ve tlc agir yasamlari izleOo maşallah ortim. Ben de yarından cumaya tek öğün yapacağım inşallah
Ayy tam öyle oldu
Ahahahaa. Öyle bir hocaya bu lafları söylersen devreleri yanar bencegel tabi kigözünün önünde bir Nikinik örneği var başka yerde arama
kuzum özel program yapıyosa bi şöyle sor da tepkisine bak bakalım"
hocam 4 yerine 2 gün spor yapsam olur mu çocuğum var
hocam ama ben şekeri bırakamıyorum ,beyaz ekmek de mantı da yemek istiyorum
Takipte olalım orticiğim.Orticigim yarin seni takipteyim ona goreee
Aynenn oncesi sonrasi fotolara bak ve tlc agir yasamlari izle
Ayy çılgın yaDeryaOnDiet kuzum 12 şubatta kaydetmişim,1 ay sonra hatırlat dümdüz bir karınla foto atayım plank yapıyorum demişsin
hemen ölç hemen koşAhahahaa. Öyle bir hocaya bu lafları söylersen devreleri yanar bence
Takipte olalım orticiğim.
Ya benim hafta içi falso olmaz allahın izniyle de hafta sonu illa bir kaçak oluyor son zamanlarda. Ona sinir oluyorum.
Ayy çılgın yakaydetmiş
Ben de yapıyorum deryanın sporundan. Dört hafta sonunda ölçüm yapacaktım bu hafta 4. Hafta olacak ama alt karını ölçmeyi unutmuşum
Içişleri bakanligi memur alimi canimNe mulakati canim?
Seni cok iyi anliyorum canim suan bende ablamdayim evden disarda diyet cok gercekten bende zorlaniyorum ama elimden geleni yapiyorumSabah
2 tk yulaf
2 yk meyveli gevrek
1 hurma
Süte katıp yedm
Ara çeyrek ekmek sucuklu tost
1 kurabiye
Akşam
1 porsiyon bulgurlu kabak yemeği
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote
Ara çay yanına 1 kurabiye
Bitti bu sefer gerçekten kaçamaklar sondu bu gün, evden dışarıda olmak bana yaramıyor
azaydidem Cherry Mom
Harika menü harika spor canm7 mart
Sabah
Haslanmis yumurta salatasi
Yarim krep
Az az domates salatalik
1 parca peynir
4 siyah 2 yesil zeytin
1 catal bal
1 catal helva
Cay
Arada
Yarim elma
Ceyrek muz
Aksam
1.5 kepce mercimek corbasi
3 servis ksigi kiymali bezelye yemegi
3 kasik yogurt
Arada
Sutlu nescafe
2 kucuk kare bitter
Su 2lt
Gun icinde 1 yesil cay
2 form cay
Spor
21 dk fitness cardio
20 dk leslie
Cherry Mom Begonya2 @_Reyyan
Planlar harika da uygulayan adım dünWuuwuu plankar harika canim
Katılmak isterim ama neler var neler yok ayrıntılı yazabilir misiniz5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
belmayne
ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?