Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak sen böyle konuşunca aklıma dolaptaki dondurma ve çikolata geldi hshshshahaha yapmaaaaa gel katıl bize
Dolapta cikolata ve dondurma mi var eve soksam ben onlari zaten aninda gider biter. Yazik esim de yiyemiyor bir sey, alirsa artik gizler muhtemelen, ay dusununce ne kotu boyle cocuk gibiyim.
Geldim bile canim ama simdilik burnumun dibine de sokmayayim cikolata fln, o kadar challenging olmasin. Mazallah uykumda kalkip yerim fln
Nasil kirdin peki, spor saglikli beslenme mi sadece? Insallah iyi cikar, kilo verdikce de duzene giriyor zaten.

Katıldım şekersize
Zaten pasta börek abur cubur yemeyi kesmek istiyodm buda bahanesi olacak onun dışında şekerlim yok

Çok isterdim 10 bin adıma ama yürümeye hasretim bnde katılamam spora

Hahahha benim eşim götürüyor Valla önümde dedim artık git nerede yiyorsan ye öyle gel eve

Ben de balpamukcum nasılsın nerelerdesin napıyosun yahuuu

Ayy daha dün Mardin'deydik bak Şırnak'ın idil ilçesinin en güzel yanı Mardin'e yakın olması. Biz bunaldıkça kaçarız
Sevgiciiiimmm...Uzun süre motive olamadım şu demir eksikliğinden sonra. Bir kere dağılınca toparlanıp düzene girene kadar uzun zaman geçiyor. Şu an ısındım sayılır yeniden! daha azimle başladım spor da yapmaya başladıysam bu iş olacak galiba Sevgi

Evet canım tamamen beslenme ile düzeldi inş böyle devam eder. Seninde umarım düzene girer en yakın zamanda.

Çok heyecanlıyım ben bu challenge a katılmayı kabul ettiysem iyice kafayı kırmışım demektir! Benden beklenmedik tarihi atak!

Hadi buna da katılıyorum Cherry Mom ! Kafayı yedi diyeceksiniz!

Çok heyecanlıyım ben bu challenge a katılmayı kabul ettiysem iyice kafayı kırmışım demektir! Benden beklenmedik tarihi atak!

Hadi buna da katılıyorum Cherry Mom ! Kafayı yedi diyeceksiniz!
Evett sayın seyircilerrr balpamuk tarihi bir atak yapıyorr ve 2 yarışa da katıldığını söylüyorr bakalım bizi nasıl günler bekliyorrrr

Yok canım salmak yok
Ama biraz iradesizleştim yaaa. Ben çok kolay elimi eteğimi çekerdim yemeden ama şimdi kendime kırk defa talimat veriyorum.
Yarın tam gaz başlayalım inşallah
Orticigim yarin seni takipteyim ona goreee

Oo maşallah ortim. Ben de yarından cumaya tek öğün yapacağım inşallah

Ayy tam öyle oldu
Aynenn oncesi sonrasi fotolara bak ve tlc agir yasamlari izle

Kızlar çocuklarla uğraşıyorum çok bakamıyorum. Şekersize başlıyoruz sanırım ben de katılırım size. Zaten düşünüyordum. Çok doğru bir günde başlıyoruz. Aya göre bırakmak istediğimiz şeyleri bu günlerde bırakırsak daha istikrarlı oluyormuşuz. 8 Mart saat 18:00 e kadar hayatımızdan ne çıkarmak istiyorsak niyet edip ilk adımı atmamız gerekiyormuş. Sağlam niyet edelim. Ve çetele tutalım inşallah. Çetelenin başına da niyetimizi yazalım. Yazmak çok önemli gerçekten. Yazıya dökünce beyin daha çok inanıyor

Ahahahaa. Öyle bir hocaya bu lafları söylersen devreleri yanar bence
Orticigim yarin seni takipteyim ona goreee

Aynenn oncesi sonrasi fotolara bak ve tlc agir yasamlari izle
Takipte olalım orticiğim.
Ya benim hafta içi falso olmaz allahın izniyle de hafta sonu illa bir kaçak oluyor son zamanlarda. Ona sinir oluyorum.
DeryaOnDiet kuzum 12 şubatta kaydetmişim,1 ay sonra hatırlat dümdüz bir karınla foto atayım plank yapıyorum demişsin
Ayy çılgın ya kaydetmiş
Ben de yapıyorum deryanın sporundan. Dört hafta sonunda ölçüm yapacaktım bu hafta 4. Hafta olacak ama alt karını ölçmeyi unutmuşum

hemen ölç hemen koş aynen sert oluyolar işte ispatı

Seni cok iyi anliyorum canim suan bende ablamdayim evden disarda diyet cok gercekten bende zorlaniyorum ama elimden geleni yapiyorum bence sende bitti diyosun madem yarina temiz bir diyet ve sporla gel canim hep destek tam destek

Harika menü harika spor canm

Wuuwuu plankar harika canim
Planlar harika da uygulayan adım dünçocukları uyutmadan yapacağım artık napalim
Katılmak isterim ama neler var neler yok ayrıntılı yazabilir misiniz birsevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…