Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhteşem canımmm yine 400 kalori civarı olmuş yani bozmadınnn helalll spor da yakıyiiiiiiiii

Ayyy canımmm nasılll mutlu oldum senin adınaaa harikasın harikaaaa
Alahımm tüm boğumlar gitmişşş sırt yağlarından eser yokk
Tesekkur ederim kaptanim 75in altina inince birden degisti vücudum cok farketti. Sanirim ust sinirim 75 benim

Cherry Mom kaptancım rafine şekersiz 21 gün mü acaba yoksa
Meyveninde olmadığı bir şekersiz beslenmeden mi bahsediyoruz
Derya dönmüş meyve var canım
Sadece paketli şeker çikolata hamur işi yemiyoruz
Günde 2 dilim ekmek bunlar yenmezse kepekli makarna vs de yenebilir

Ayy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonunda aslinda evde hic bulundurmuyoruz tatli bir sey de yapmasam bu hafta zaten ben de insulin direnci var, ilk yememem gereken sey paket gida, neyin hesabini yapiyorsam.
Canim benim temizlik yemek oyun gecti oyle, biraz da ders notlarina baktim, gozumden uyku akiyor.
Cok acikirsan bi tarcinli sut fln icersin olmadi.
Yalniz cikolata yenince basa sariyormus ya beynim direk yemeye odakli, tuh keske bugun bir bitter fln yeseydim diye dusundum bir an. Sanki vedalasmam lazim, hep bahane. Yasak sey daha cekici iste Allah kahretsin
Henuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Onden hali de mezun olduktan sonra
Vay be sirt yaglari ne kadar fark ediyor, aferin sana kuzum

dur ben de bakim 12 yaş oğlun yediği nanelere
ama seni örnek alıyorum şu an kuzum inşallah benim de sana faydam dokunur bir gün
Ay öldürdün beni surekli arkamda biri varmis gibi hissedecegim artik gecen okumustum konuyu sonucu merak ettim ogretmenle falan konusulmus ogretmenin tavsiyelerini falan okudum. Ee bizim de oglumuz var birgun o da ergen olacak el altinda dursun bilgi
Sagolasin canim

Ahahaha ya resmin çok tatlış bakayım dedim bunu görünce de merak ettim artık 8-9 yaşında başlanıyor bilgi edinilmeye gerçi aile içi iletişim gerçekten çok önemli

Gel canim gel. Bende de vardi insulin direnci. Emzirirken doktorum ilacini kullanma dedi. Sekeri, paket gidayi, beyaz unu kes. 3-4 saatte nir ye aralarda birsey atistirma insulin direnci kalmaz defi. Saka gibi son kan testimde insulin direnci mirenci kalmamis. Dedim demek benimki homili girtlaktanmis

Yahu dogum gunu deyince ben de dusundum yas pasta ,cips, kola fln olacak da ondan uzuldun. Yani su an yemeden yatarsan kilo bile verdirir bu menu bence.

canım çikolatanı evde yaparsın ,kakao, hindistancevizi ,sıvı olarak süt olabilir ve hurma ya da bal
katıl katılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…