- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.621
muhteşem canımmm yine 400 kalori civarı olmuş yani bozmadınnn helalllPazar
12.00
3 catal sucuklu yumurta
2 kasik lor peyniri
4 zeytin
1 domates
2 adet tambugdayli yaprak galeta
Ara
Madensulu kayisili form
17.30
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
Yarim tabak yesillik salatasi
Su 3lt
spor 40dk cardio-1 saat leslie boosted walk
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak
Yok ortim bozar miyim sadece bugun tek ogun yapamadim. Spor candirmuhteşem canımmm yine 400 kalori civarı olmuş yani bozmadınnn helalllspor da yakıyiiiiiiiii
şey gibi oldu pazarda patlıcan alırsın ya 1 kg,satıcı abla kabak da süper vereyim mi der e hadi ondan da versin
Ayyy canımmm nasılll mutlu oldum senin adınaaa harikasın harikaaaaHenuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Onden hali de mezun olduktan sonra
yok kuzum kaloriyi de karbonhidratı da bozmamışsın itiraf et diyetisyen misin sen yoksaYok ortim bozar miyim sadece bugun tek ogun yapamadim. Spor candir
Tesekkur ederim kaptanimAyyy canımmm nasılll mutlu oldum senin adınaaa harikasın harikaaaa
Alahımm tüm boğumlar gitmişşş sırt yağlarından eser yokk
10 gün 10Ortim ben onu iyi bi düşüneyim yarına kadar
Yillarin diyet tecrübesi diyelimyok kuzum kaloriyi de karbonhidratı da bozmamışsın itiraf et diyetisyen misin sen yoksa
Ben gelirdimYillarin diyet tecrübesi diyelimdiyetisyen olsaydim kimse gelmezdi bana cok biliyorsa once kendi zayiflasin diye
Derya dönmüş meyve var canımCherry Mom kaptancım rafine şekersiz 21 gün mü acaba yoksa
Meyveninde olmadığı bir şekersiz beslenmeden mi bahsediyoruz
Ayy kusum sana her zaman kapim acikBen gelirdimkoşa koşa hemi de
Meyvesiz ben de yasayamam canim aynenBen meyve ve kuruyemiş olmadan pek yaşayamazdım canım
dur ben de bakim 12 yaş oğlun yediği nanelereAyy kusum sana her zaman kapim acik
Ayy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonundaEki Görüntüle 2797116
En sondaki maddeye pekmez de dahil kızlar.
Şimdi katılmak isteyenler beğenebilir mi mesajı
Bir de sizce direk 21 gün uygulayalım mı yoksa 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde mi gitsin sizce?
Canim benim temizlik yemek oyun gecti oyle, biraz da ders notlarina baktim, gozumden uyku akiyor.Bitti canım şükür arkadaşım çok mutlu oldu hiç beklemiyordu. Bayaa minimuma indirmeye çalıştım akşamda yemedim bişey öğlen yedim diye. İnşallah ilerleyen saatlerde bişeyler yemem. Senin günün nasıl geçti canım
Yalniz cikolata yenince basa sariyormus ya beynim direk yemeye odakli, tuh keske bugun bir bitter fln yeseydim diye dusundum bir an. Sanki vedalasmam lazim, hep bahane. Yasak sey daha cekici iste Allah kahretsin5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT @birsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
@L O L
@azaydidem
Arc-en-ciel
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Vay be sirt yaglari ne kadar fark ediyor, aferin sana kuzumHenuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Waaw super degisim canimHenuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Ay öldürdün beni surekli arkamda biri varmis gibi hissedecegim artikdur ben de bakim 12 yaş oğlun yediği nanelere
ama seni örnek alıyorum şu an kuzum inşallah benim de sana faydam dokunur bir gün
Sagolasin canimAyy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonundaaslinda evde hic bulundurmuyoruz tatli bir sey de yapmasam bu hafta zaten ben de insulin direnci var, ilk yememem gereken sey paket gida, neyin hesabini yapiyorsam.
Canim benim temizlik yemek oyun gecti oyle, biraz da ders notlarina baktim, gozumden uyku akiyor.
Cok acikirsan bi tarcinli sut fln icersin olmadi.
Yalniz cikolata yenince basa sariyormus ya beynim direk yemeye odakli, tuh keske bugun bir bitter fln yeseydim diye dusundum bir an. Sanki vedalasmam lazim, hep bahane. Yasak sey daha cekici iste Allah kahretsin
Vay be sirt yaglari ne kadar fark ediyor, aferin sana kuzum
AhahahaAy öldürdün beni surekli arkamda biri varmis gibi hissedecegim artikgecen okumustum konuyu sonucu merak ettim ogretmenle falan konusulmus ogretmenin tavsiyelerini falan okudum. Ee bizim de oglumuz var birgun o da ergen olacak el altinda dursun bilgi
Sagolasin canim
Gel canim gel. Bende de vardi insulin direnci. Emzirirken doktorum ilacini kullanma dedi. Sekeri, paket gidayi, beyaz unu kes. 3-4 saatte nir ye aralarda birsey atistirma insulin direnci kalmaz defi. Saka gibi son kan testimde insulin direnci mirenci kalmamis. Dedim demek benimki homili girtlaktanmisAyy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonundaaslinda evde hic bulundurmuyoruz tatli bir sey de yapmasam bu hafta zaten ben de insulin direnci var, ilk yememem gereken sey paket gida, neyin hesabini yapiyorsam.
Canim benim temizlik yemek oyun gecti oyle, biraz da ders notlarina baktim, gozumden uyku akiyor.
Yalniz cikolata yenince basa sariyormus ya beynim direk yemeye odakli, tuh keske bugun bir bitter fln yeseydim diye dusundum bir an. Sanki vedalasmam lazim, hep bahane. Yasak sey daha cekici iste Allah kahretsin
Yahu dogum gunu deyince ben de dusundum yas pasta ,cips, kola fln olacak da ondan uzuldun. Yani su an yemeden yatarsan kilo bile verdirir bu menu bence.7 mart
10.30
2 dlm tahıllı ekmek
1kk süzme peynir
Domates maydanoz
1çk tereyağ
1 çatal sucuklu yumurta
15.00
2kk mozaik pasta
2 lor kurabiye
Mor Lahana salatası
17.00
Sade Türk kahvesi
Soda
5 6 çikolatalı kuru üzüm
Su: 1lt
Spor:4200 adım 42p
Cherry Mom Arc-en-ciel
canım çikolatanı evde yaparsın ,kakao, hindistancevizi ,sıvı olarak süt olabilir ve hurma ya da balAyy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonundaaslinda evde hic bulundurmuyoruz tatli bir sey de yapmasam bu hafta zaten ben de insulin direnci var, ilk yememem gereken sey paket gida, neyin hesabini yapiyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?