Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok iyi gidiyorsun özellikle suyun ve sporun şahane
Canım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden de
Henuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Onden hali de mezun olduktan sonra
Yaa şahanesin canııım. Keşke de bende başlayınca foto çekseydim güzel Motive olurdu

Ahahaha ya resmin çok tatlış bakayım dedim bunu görünce de merak ettim artık 8-9 yaşında başlanıyor bilgi edinilmeye gerçi aile içi iletişim gerçekten çok önemli
Aynen oyle canim her yasin kendine gore zorlugu oluyor oyle oyle buyuyor cocuklar. Bu ara bizimki kucuk bi ergenlik geçiriyor cok inat her istedigi olsun hersey istedigi gibi olsun hic soz dinleme falan yok hergun kavga ediyoruz.sinirlerim yiprandi bugun o yatinca agladim biraz rahatladim. Annem senede 1 de olsa gelip 1-2 ay kaliyordu meger ne iyi geliyormus o bana basimi alip gidesim var evden

Yillarin diyet tecrübesi diyelim diyetisyen olsaydim kimse gelmezdi bana cok biliyorsa once kendi zayiflasin diye
Orasi dogru bak. Kasi guzel olmayan, bakimli hos saci basi yapili olmayan kuafore gitmem, yani kendi isi sonucta iyiyse once kendine baksin derim. Ve ayni sekilde biraz fazlaligi olan spor hocasini asla secmem... aslinda bu insanlar islerinde iyi olabilirler ama bana mantiksiz geliyor kendine faydasi olmayan insana gitmek, beni motive etmiyor. Spor salonunda hocayla calisacakdam erkekle kasli olmali, bayansa da bolca squatli popo ve ince narin olmali ki motive olayim yani kisacasi yok ben kilolu diyetisyene gitmem

Sabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Canim benim yarin sen de basla sekersiz diyetine. Zaten haftaici cok SIki tutuyorsun metabolizman da saat gibi masallah tikir tikir isliyor. Cumaya kadar cok dikkat eder verirsin. Benim sana guvenim tam

Waaw super degisim canim
Sagol canim
Bu benim baslangicim da degil bi ara 85lerde gaza gelip foto cekip diyete baslamistim gerisini hatirlamiyorum 89da gozlerimi actim
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Canim gecen pazartesi 1.7 fazla geldim cuma 1.8 eksi geldim. Sen iste ve azmet emin ol cumaya eksi gelirsin

Aa ciddi misin? Ben de ilac kullanmiyorum zaten, ne oldu onu da bilmiyorum ama dusmedigi kesin. Ya zaten aralikli oruc tarzi beslenme, spor direkt dostumuz. Ben de kurtulmak istiyorum artik biktim elimin ayagimin bosalmasindan azicik saglikli beslenince. Donguyu kirmak lazim.

Geliyorum o zaman, zaten bu sefer de olmazsa, hala cuma 200 gr vermis olursam, kafama huniyi takar elime de bir baton cikolatayi alirim

sagol canim

Canim benim yarin sen de basla sekersiz diyetine. Zaten haftaici cok SIki tutuyorsun metabolizman da saat gibi masallah tikir tikir isliyor. Cumaya kadar cok dikkat eder verirsin. Benim sana guvenim tam
Bilmiyorm yapabilir miyim deneyim bi inşaAllah canım ama yapamazsam bozarım tamam mı?

Sen o huniye de cikolataya da dokunma. Insulin direnciyle daha az gidiyor yapacak birsey yok. Ama gecer duzenli besleeyle canim. Ben inan 2 aya yakin hep 100, 150, 200gr verdim ilk hafta gecen hafta 1 kilo gitti. Pes etseydim o 2 ay icinde ne bu insulin sorunundan kurtulabilirdum ne de su 1 kilo giderdi. Herkesin bunyesi bir degil. Demekki bizde daha uzun zamsn aliyor. Vucudun diyete alismasi kilo vermesi. Ama devam ettigin surece eninde sonunda vereceksin o oilolari verecegiz

canım çikolatanı evde yaparsın ,kakao, hindistancevizi ,sıvı olarak süt olabilir ve hurma ya da bal
katıl katılll
Bir kere ben onu yaptim, cok lezzetliydi o yuzden bir aksamda hepsini yedim mesele kafa yapimi degistirmem iste, geliyorum yoksa kendi kendime asla karar veremeyecegim

Canım menün çok güzel sadece seninde benim gibi suyun az olmuş
Yahu dogum gunu deyince ben de dusundum yas pasta ,cips, kola fln olacak da ondan uzuldun. Yani su an yemeden yatarsan kilo bile verdirir bu menu bence.
Vardı vardı da kendimi tuttum canım yoksaaaaa. Geçen haftayı bence kötü kapattım. O yüzden yarın eksi gelirsem harika olacak ve iyice asılacağım
Canım devamlı tartışmak seni kötü etkiliyor. Bende senin gibi günde 10 kere tartılıyorum ama moral bozmuyorum. Eğer artı gelirsem ona göre daha fazla dikkat ediyorum. Cuma ya kadar vaktin var toparlarsın sıkma canını

Önemli olan bu günü bu günde bırakıp yarın full motive yeni haftaya başlamak. Hafta sonları oluyor böyle şeyler. Hem kilo verince vücut da bi şaşırıyor noluyor diyip bi kriz gönderiyor. Bazen çok güzel atlatıyoruz bazen yeniliyoruz. Geçti gitti artık.
bir de ben şimdi bi kitap okuyorum. Yediklerimizin kalorisinden fazla ona yüklediğimiz anlamlar kilo aldırıyor diyor. Eğer sen yedikten sonra tüh vah kilo alacağım dersen o kilo yapıyor diyor. The secret kitabında da aynısı yazar. yiyip yiyip kilo almayanların sırrı yediklerinden pişmanlık duymamaları der.
Derinnnnn bir nefes alıyoruz ve yarın hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz

Bilmiyorm yapabilir miyim deneyim bi inşaAllah canım ama yapamazsam bozarım tamam mı?
Bizarim diye baslama canim. Ne guzel metabolizman var yas da daha genc. Gel canim ya 10 gun sekersiz yaparsin hem de super olur hatta belki 10 gunden sonra dersin aa oluyormus 21e tamamlayayim senin haftaici yediklerini goruyorum gercekten vok dikkat ediyirsun onu yapan sekersiz de beslenir 10 gun

Umut oldun resmen bana. Evet bizde vucut siki bir korumaya aliyor, baskasinin 1 kg rahat verecegi yerde. Iste ama bu da kisir dongu dedigin gibi. Tamam beraber basaralim bu isi

Muhteşem motive yazısı olmuş çok sağol canım ne güzel yazmışsın çok iyi geldi
Strese hayır yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…