- 29 Nisan 2016
- 2.864
- 11.210
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.641
Canım çok iyi gidiyorsun özellikle suyun ve sporun şahaneBugunku menum
Sabah: 1 kase soganli mantar, bolca yesil biber, 10 zeytin, 3 dilim balkabagi ustune pekmez ve tahin.
Ogle: 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 5 kasik kadar pilav, 100hr kirmizi et, 1 kase sebze.
Aksam- 16:00- 1 tabak sebzeli tavuk, 3 dilim kavun.
Sen:4 lt
Spor: 45 dk workout: 113p
100mekuk: 10p
Toplam: 123 puan
Cherry Mom @hawar
Canım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden deBugün menüm
tek öğün 14 te yedim
hindi göğüslü salata, maydanozlu ayran ,2 dilim kepekli ekmek
2 fincan türk kahvesi,2 fincan yeşil çay
3 lt su
10.000 adım,2 mil leslie
Nikinik Cherry Mom @_Reyyan
Yaa şahanesin canııım. Keşke de bende başlayınca foto çekseydim güzel Motive olurduHenuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Onden hali de mezun olduktan sonra
Aynen oyle canim her yasin kendine gore zorlugu oluyor oyle oyle buyuyor cocuklar. Bu ara bizimki kucuk bi ergenlik geçiriyor cok inat her istedigi olsun hersey istedigi gibi olsun hic soz dinleme falan yok hergun kavga ediyoruz.sinirlerim yiprandi bugun o yatinca agladim biraz rahatladim. Annem senede 1 de olsa gelip 1-2 ay kaliyordu meger ne iyi geliyormus o bana basimi alip gidesim var evdenAhahahaya resmin çok tatlış bakayım dedim bunu görünce de merak ettim artık 8-9 yaşında başlanıyor bilgi edinilmeye gerçi aile içi iletişim gerçekten çok önemli
Orasi dogru bak. Kasi guzel olmayan, bakimli hos saci basi yapili olmayan kuafore gitmem, yani kendi isi sonucta iyiyse once kendine baksin derim. Ve ayni sekilde biraz fazlaligi olan spor hocasini asla secmem... aslinda bu insanlar islerinde iyi olabilirler ama bana mantiksiz geliyor kendine faydasi olmayan insana gitmek, beni motive etmiyor. Spor salonunda hocayla calisacakdam erkekle kasli olmali, bayansa da bolca squatli popo ve ince narin olmali ki motive olayimYillarin diyet tecrübesi diyelimdiyetisyen olsaydim kimse gelmezdi bana cok biliyorsa once kendi zayiflasin diye
Canim benim yarin sen de basla sekersiz diyetine. Zaten haftaici cok SIki tutuyorsun metabolizman da saat gibi masallah tikir tikir isliyor. Cumaya kadar cok dikkat eder verirsin. Benim sana guvenim tamSabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Sagol canimWaaw super degisim canim
Bu benim baslangicim da degil bi ara 85lerde gaza gelip foto cekip diyete baslamistim gerisini hatirlamiyorum 89da gozlerimi actimCanım çok iyi gidiyorsun özellikle suyun ve sporun şahane
Canım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden de
Yaa şahanesin canııım. Keşke de bende başlayınca foto çekseydim güzel Motive olurdu
Canim gecen pazartesi 1.7 fazla geldim cuma 1.8 eksi geldim. Sen iste ve azmet emin ol cumaya eksi gelirsinSabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Birileri böyle şeyler olabilir üzülme verirsin diye beni teselli edebilirimi buna ihtiyacım var
Aa ciddi misin? Ben de ilac kullanmiyorum zaten, ne oldu onu da bilmiyorum ama dusmedigi kesin. Ya zaten aralikli oruc tarzi beslenme, spor direkt dostumuz. Ben de kurtulmak istiyorum artik biktim elimin ayagimin bosalmasindan azicik saglikli beslenince. Donguyu kirmak lazim.Gel canim gel. Bende de vardi insulin direnci. Emzirirken doktorum ilacini kullanma dedi. Sekeri, paket gidayi, beyaz unu kes. 3-4 saatte nir ye aralarda birsey atistirma insulin direnci kalmaz defi. Saka gibi son kan testimde insulin direnci mirenci kalmamis. Dedim demek benimki homili girtlaktanmis
sagol canimCanım çok iyi gidiyorsun özellikle suyun ve sporun şahane
Canım bu şekilde iyi dayanıyorsun çok az olmuş yediklerin. Yarına güzel Bi eksi gelir senden de
Yaa şahanesin canııım. Keşke de bende başlayınca foto çekseydim güzel Motive olurdu
Bilmiyorm yapabilir miyimCanim benim yarin sen de basla sekersiz diyetine. Zaten haftaici cok SIki tutuyorsun metabolizman da saat gibi masallah tikir tikir isliyor. Cumaya kadar cok dikkat eder verirsin. Benim sana guvenim tam
Ay inşaAllah canım yaCanim gecen pazartesi 1.7 fazla geldim cuma 1.8 eksi geldim. Sen iste ve azmet emin ol cumaya eksi gelirsin
Yeni alinan cok hizli gider zaten. 2 gunde onu halletsen 2 gunde de eksiye donersinAy inşaAllah canım yatahminen +1 civarı gelecem inşaAllah çabucak veririm
Sen o huniye de cikolataya da dokunma. Insulin direnciyle daha az gidiyor yapacak birsey yok. Ama gecer duzenli besleeyle canim. Ben inan 2 aya yakin hep 100, 150, 200gr verdim ilk hafta gecen hafta 1 kilo gitti. Pes etseydim o 2 ay icinde ne bu insulin sorunundan kurtulabilirdum ne de su 1 kilo giderdi. Herkesin bunyesi bir degil. Demekki bizde daha uzun zamsn aliyor. Vucudun diyete alismasi kilo vermesi. Ama devam ettigin surece eninde sonunda vereceksin o oilolari verecegizAa ciddi misin? Ben de ilac kullanmiyorum zaten, ne oldu onu da bilmiyorum ama dusmedigi kesin. Ya zaten aralikli oruc tarzi beslenme, spor direkt dostumuz. Ben de kurtulmak istiyorum artik biktim elimin ayagimin bosalmasindan azicik saglikli beslenince. Donguyu kirmak lazim.
Geliyorum o zaman, zaten bu sefer de olmazsa, hala cuma 200 gr vermis olursam, kafama huniyi takar elime de bir baton cikolatayi alirim
Bir kere ben onu yaptim, cok lezzetliydi o yuzden bir aksamda hepsini yedimcanım çikolatanı evde yaparsın ,kakao, hindistancevizi ,sıvı olarak süt olabilir ve hurma ya da bal
katıl katılll
Canım menün çok güzel sadece seninde benim gibi suyun az olmuş7 mart pazar
Sabah 10.00
2 yemek kasigi kadar menemen
1 kasik mantar kavurma
2kk mozerella peynir
3 ceviz
1 bardak greyfurt portakal suyu
Ara 15.00
1 tarcinli sutlu turk kahvesi
1 avuc tuzsuz kuruyemis
Aksam 18.00
1 kucuk dilim somon, 3 catal salata
Su 1.5 lt kadar
Spor yok
ummhnisa
Cherry Mom
@_Reyyan
Vardı vardı da kendimi tuttum canım yoksaaaaa. Geçen haftayı bence kötü kapattım. O yüzden yarın eksi gelirsem harika olacak ve iyice asılacağımYahu dogum gunu deyince ben de dusundum yas pasta ,cips, kola fln olacak da ondan uzuldun. Yani su an yemeden yatarsan kilo bile verdirir bu menu bence.
Canım devamlı tartışmak seni kötü etkiliyor. Bende senin gibi günde 10 kere tartılıyorum ama moral bozmuyorum. Eğer artı gelirsem ona göre daha fazla dikkat ediyorum. Cuma ya kadar vaktin var toparlarsın sıkma canınıSabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Önemli olan bu günü bu günde bırakıp yarın full motive yeni haftaya başlamak. Hafta sonları oluyor böyle şeyler. Hem kilo verince vücut da bi şaşırıyor noluyor diyip bi kriz gönderiyor. Bazen çok güzel atlatıyoruz bazen yeniliyoruz. Geçti gitti artık.Sabah + geleceğim ve bu beni strese sokuyor...
Yaparım inşaAllahYeni alinan cok hizli gider zaten. 2 gunde onu halletsen 2 gunde de eksiye donersin
Bizarim diye baslama canim. Ne guzel metabolizman var yas da daha genc. Gel canim ya 10 gun sekersiz yaparsin hem de super olur hatta belki 10 gunden sonra dersin aa oluyormus 21e tamamlayayimBilmiyorm yapabilir miyimdeneyim bi inşaAllah canım ama yapamazsam bozarım tamam mı?
Gider gider sporu da ihmal etme bak gor cumaya eksidesinYaparım inşaAllahyarından itibaren şekersiz diyetle daha hızlı gider inşaAllah
Umut oldun resmen bana. Evet bizde vucut siki bir korumaya aliyor, baskasinin 1 kg rahat verecegi yerde. Iste ama bu da kisir dongu dedigin gibi. Tamam beraber basaralim bu isiSen o huniye de cikolataya da dokunma. Insulin direnciyle daha az gidiyor yapacak birsey yok. Ama gecer duzenli besleeyle canim. Ben inan 2 aya yakin hep 100, 150, 200gr verdim ilk hafta gecen hafta 1 kilo gitti. Pes etseydim o 2 ay icinde ne bu insulin sorunundan kurtulabilirdum ne de su 1 kilo giderdi. Herkesin bunyesi bir degil. Demekki bizde daha uzun zamsn aliyor. Vucudun diyete alismasi kilo vermesi. Ama devam ettigin surece eninde sonunda vereceksin o oilolari verecegiz
Muhteşem motive yazısı olmuş çok sağol canım ne güzel yazmışsın çok iyi geldiÖnemli olan bu günü bu günde bırakıp yarın full motive yeni haftaya başlamak. Hafta sonları oluyor böyle şeyler. Hem kilo verince vücut da bi şaşırıyor noluyor diyip bi kriz gönderiyor. Bazen çok güzel atlatıyoruz bazen yeniliyoruz. Geçti gitti artık.
bir de ben şimdi bi kitap okuyorum. Yediklerimizin kalorisinden fazla ona yüklediğimiz anlamlar kilo aldırıyor diyor. Eğer sen yedikten sonra tüh vah kilo alacağım dersen o kilo yapıyor diyor. The secret kitabında da aynısı yazar. yiyip yiyip kilo almayanların sırrı yediklerinden pişmanlık duymamaları der.
Derinnnnn bir nefes alıyoruz ve yarın hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?