Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
canım pijaman da çok güzel ;) evet karnın çok şiş durmuyor :KK200: ama ölçüm alsaydın daha iyi anlardık farkı bebekim :KK36:
ilk hali,ölçümü bilmediğimiz için ;) bence bugünden al ölçülerini ;) 1 ay sonra tekrar karşılaştırırız cnm ;)

canım pijaman da çok güzel ;) evet karnın çok şiş durmuyor :KK200: ama ölçüm alsaydın daha iyi anlardık farkı bebekim :KK36:
ilk hali,ölçümü bilmediğimiz için ;) bence bugünden al ölçülerini ;) 1 ay sonra tekrar karşılaştırırız cnm ;)
Haklisin canim. Olcum alsam aradaki farki daha iyi siz de ben de gorebilirdik. Ciplak karin da cektim de cok ciplak oldu diye atmadim 🤪

Bugunku menum
Sabah: 1 kase soganli mantar, bolca yesil biber, 10 zeytin, 3 dilim balkabagi ustune pekmez ve tahin.
Ogle: 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 5 kasik kadar pilav, 100hr kirmizi et, 1 kase sebze.
Aksam- 16:00- 1 tabak sebzeli tavuk, 3 dilim kavun.

Sen:4 lt
Spor: 45 dk workout: 113p
100mekuk: 10p
Toplam: 123 puan
Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar
Emin güzel canım biraz şeker fazla olmuş
Yani hem kabak hem kavun sağlıklı şeker aslında ama bir tanesi ola daha iyi olurdu
Ortim menun guzel olmus aslibda. Ama su kek bir dilim bile olsa olmasaymis da yerine mesela 1 tabak yogurt/ayran ve 1 findik olabilirdi. Hem daha saglikli olurdu hem sislik yapmazdi. Adimlarin cok iyi. Senin bebisin de pek uykusu yok anlasilan. Benimki butun gun en uzun uyudugu 15-20 dk. Ama sukur gece cok kotu degil. Duzenli 2-3 saatte bir uyaniyir emip uyuyor genrlde 5e kadar. Senin bebis kac aylik?
Haklısın canım çocukların beslenmesi için hazırladım anne ilahi kahve yapalım dediler dibek kahvesi yaptık içerken bende yanında bir tane götürdüm
Bak onunyazmayıda unutmuşum bir fincanda dibek kahvesi içtim

benim ki 15 gün sonra 1 yaşına girecek
Ama uykusu çok yok doğduğunda biraz daha iyiydi en azında 2-3 saat kesintisiz uyuyordu geceleri
Şimdi gündüzleri 45 dk 1 saat uyuyor 2 kere bir sabah bir öğleden sonra
Gece çok kalkıyor nerde ise saaat başı hatta bir önceki gece çok huysuzdu diş herhalde diyorum ama bu bebe aylardır böyle zaten
Sanada kolaylıklar dilerim canım seninki daha küçük birde

ben dün spor yapamadım oğlanınıyutunca uyudum bir halsizlik bir titreme göğsümde ağrıyordu süt kaldı sanırım biraz sağdım sonra uyudum
Gece uyku sersemlik ile hep aynı tartı emzirmişim sanırım😅

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak dün cocuklaei uyutup da yapayım sporu rahatça demiştim ki ben uyumuşum😔
Cherry Mom Cherry Mom niyetliyim bugün, bildirimi iftar öncesi yaparım insallah
Tmm canım ✌️
Bugunki tartı 76.3 geldi kızlar çok, mutlu oldum şimdi bir evi toparlama lazım kahvaltımı yaptım öğlen bilgisayardan girer geçmişi okurum
-700 harika 🤩🤩
muhursuzpusula muhursuzpusula 👀
birsevgi birsevgi ortağın 3 gündür menü yazmıyor haberin var mı 🤭
Günaydınn :KK200:
Cuma kilom 92.2
Bugün : 91.3

Cumaya keşke 80lere insem :KK51:
Harikasınnn canım 🤩
Günaydın arkadaşlar

Perşembe : 102,5
Bu gün : 100,2
Fark ;2,300
Wuu kızlar süpersiniz 😍😍
Gunaydi n kızlar hafta sonunun ödemi hala üstünde 66.6 +300 gr.
Hafta bugün yada yarına atmış olursun bu artıyı canım su miktarına dikkat et ama ☺️
Gunaydin hanimlar kurs oncesi tartildim once 69 geldim sonra 68.8 tabi ki daha dusuk olani kabul ediyorum :KK53:
Cuma 69.3
Pzt 68.8
Harikasınnnn cumaya kadar üstüne katıyoruz rehavet olmasın olur mu 🤩🤩
Cuma:75.5
Pazartesi:75.2
-300 haftaya süper başladım
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day
Ooo doğum günü yaramış 🤭🤭😍😍 ama menünde çok iyiydi canım benim gönülden tebrik ederim seni 😘😘
Canlar cuma kilom 64.8 kg bugün 64.9 kg
Fark +100 gr Cherry Mom Cherry Mom naber :KK53: :ıslık:
Nikinik Nikinik
Oo bu hafta bizim haftamız mııı doktorcummmm 😎😎😎😎
Gunaydin kizlar. Anlamadim yine neden artiyim. Ama sorun degil cumaya o dkdi gelecek. Bugunku kilom 75,50 Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi
Önemli bir artı değil canım atarsın üstünden 🤩

Emin güzel canım biraz şeker fazla olmuş
Yani hem kabak hem kavun sağlıklı şeker aslında ama bir tanesi ola daha iyi olurdu

Haklısın canım çocukların beslenmesi için hazırladım anne ilahi kahve yapalım dediler dibek kahvesi yaptık içerken bende yanında bir tane götürdüm
Bak onunyazmayıda unutmuşum bir fincanda dibek kahvesi içtim

benim ki 15 gün sonra 1 yaşına girecek
Ama uykusu çok yok doğduğunda biraz daha iyiydi en azında 2-3 saat kesintisiz uyuyordu geceleri
Şimdi gündüzleri 45 dk 1 saat uyuyor 2 kere bir sabah bir öğleden sonra
Gece çok kalkıyor nerde ise saaat başı hatta bir önceki gece çok huysuzdu diş herhalde diyorum ama bu bebe aylardır böyle zaten
Sanada kolaylıklar dilerim canım seninki daha küçük birde

ben dün spor yapamadım oğlanınıyutunca uyudum bir halsizlik bir titreme göğsümde ağrıyordu süt kaldı sanırım biraz sağdım sonra uyudum
Gece uyku sersemlik ile hep aynı tartı emzirmişim sanırım😅
Haklisin meyve cok oldu ortim.
Uykusyzluk cok zor tabii canim. Insallah gece uykusu duzelir. Hic degilse 2-3 saatte bir kalksa biraz uyursun

Tmm canım ✌️

-700 harika 🤩🤩

muhursuzpusula muhursuzpusula 👀
birsevgi birsevgi ortağın 3 gündür menü yazmıyor haberin var mı 🤭

Harikasınnn canım 🤩

Wuu kızlar süpersiniz 😍😍

Hafta bugün yada yarına atmış olursun bu artıyı canım su miktarına dikkat et ama ☺️

Harikasınnnn cumaya kadar üstüne katıyoruz rehavet olmasın olur mu 🤩🤩

Ooo doğum günü yaramış 🤭🤭😍😍 ama menünde çok iyiydi canım benim gönülden tebrik ederim seni 😘😘

Oo bu hafta bizim haftamız mııı doktorcummmm 😎😎😎😎

Önemli bir artı değil canım atarsın üstünden 🤩
Haklisin kaptancim atarim. Dun gece uykum gelmedi sabah da erken uyandim belki ondandir.

Back
X