Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu günkü menü tamam spor biraz artırabiliriz Menümü yazayım
Seninle ben ortağız bir birimize menülerde yorum yapmalıydı bu hafta aslında sende benim gibi bu hafta sayfada yenisin bende bu hafta geldim ama daha önceleri gruplar katılmıştım sen ilk defamı katılıyorsun

Seninle ben ortağız bir birimize menülerde yorum yapmalıydı bu hafta aslında sende benim gibi bu hafta sayfada yenisin bende bu hafta geldim ama daha önceleri gruplar katılmıştım sen ilk defamı katılıyorsun
Bende daha önce uzun süre 10 takımdaydım Orada 20 kilo verip ayrıldım Sonra başka takımdada çok kısa kaldım ayrıldım Sizi çok önceden beri tanıyor ve takip etmiştim

Yaaa var ya normalde bünyem nasıl alışkındı hiç zorlanmazdım ama tüm sün sp den sonra akşam 20.00 civarı bir midem bulandı ama zor tuttum kendimi ay çok kötü oldum sonra düşündüm muhtemelen vitamin de aldığım için. Demir ilacı ve B12 alıyorum muhtemelen bunların etkisiyle hassaslaştı iyice midem ve dayanamadım 1 avuç leblebi ile kuru üzüm yedim. Midemi bastırdı, iyi geldi. Sp olmasa da sebze+ günü çok ideal bence. O bile iyi. Karbonhidrat sıfırlanıyor sonuçta.

Bence de super performans canim kac gundur adim tamamlamak uykumdan feragat ediyorum, cok az olan uykumdan . Ama hergun daha iyi hissediyorum. Hele saatte 10000 adimi tamamlayinca favai fisekler oluyor ki super
Yaa kesinlikle katılıyorum enerji enerjiyi getiriyor. Sabah kalkıp dışarıda yürümeyi düşünüyorum yarın. Gerçi İstanbul’da hava buzzz gibiydi bugün ama bakalım.
Dünkü kundalini yogadan sonra bugün hareket edemedim bile... yatın yine devam.... biraz mahçubum size bugün için ama 1 gün atladım diye demoralize olmak istemiyorum. Yarın kaldığım yerden devam....

Yarınki listemiz herkesten fotoğraflı / tarihli ve üye isimli bildirimler beklerim kızlar

***5.Takım 717. Etap ***

hawar (65.8/
nikinik (73.2/
Yarimuhendis (53,8/
Suskunhanim(55.8/
DeryaOnDiet(75.15/
azaydidem(72.5/
Ummhnisa (75,5/
L O L (79,8/
SanSebastianCheesecake(64.8/

Kendinin en iyi hali ol (65,4/
Belmayne (65/
Mathilda03(66,3/)
Anka ( 73.4 /
Just a perfect day (69.3/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
balpamuk(71.2/
Amor-a (54 / mezun üye.
muhursuzpusula( 86.2/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (76,55/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Whitetea (92,2/ yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
karabiber01 (77 / ) 603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii (92,65 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 92,65 ,hedef kg 60
KumsalveDeniz (102,5) yeni üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57

Cherry Mom bu gunluk kac adim sayiliyor. Ben calismaya baslayinca okulda hareketliyimdir. En az gunluk 5000 adim oluyor ama 7000 -8000 olunca en az buraya yaziyorum. Aslinda okul tam gun olsa 10 binden fazla olur. Hic oturmam genelde.
Anlamadım canım tam olarak ne sorduğunu
Uykum geldiği içinde olabilir affet
Bu günlük kaç adım sayılıyor ?

Bende daha önce uzun süre 10 takımdaydım Orada 20 kilo verip ayrıldım Sonra başka takımdada çok kısa kaldım ayrıldım Sizi çok önceden beri tanıyor ve takip etmiştim
Canım asıl listede hiç yarışmış mıydın ? Ben ismini göremedim yeni üye olarak yazdım ama ? Yarışma kayıtlarında bulamadım yani başka nick flan mı vardı acaba

Bu hafta yine bir sarki yazdim kendime
Derya her gece ac yattiii,
Uyumadi oturmadi spor yapti

Gece gece guldurdun beni Allahta yarin sabah seni tartida guldursun canim
iyi yapmissin sagliktan onemli degil hem dedigin gibi gunu iyi gecirdik bence super oldu

Aaa çok sevindim diyet sayfalarındamıydım yoksa başka sayfalardan acaba, bu arada çok güzel kilo vermişsin sende inşallah yine veririz

Ben de yoğun olunca çok giremedim zaten sorun olmadı,ben de ankayi yalnız bırakmamış oldum menülerde değil de sporda sıkıntı oldu bu hafta, vakit bulamadım bı türlü yolculuğunu bile sonradan gördüm iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…