- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.341
Seninle ben ortağız bir birimize menülerde yorum yapmalıydı bu hafta aslında sende benim gibi bu hafta sayfada yenisin bende bu hafta geldim ama daha önceleri gruplar katılmıştım sen ilk defamı katılıyorsunBu günkü menü tamam spor biraz artırabiliriz Menümü yazayım
Teşekkür ederim EdacımKumsalve denizle biz ortağı aslında yorumlamam gerekirdi ortağımı bu hafta daha dikkat ederim
Bizde yarın dikkat ederiz yeni ortağımlaTeşekkür ederim Edacımgerçi ortaklar yarın yine değişecek
Bende daha önce uzun süre 10 takımdaydım Orada 20 kilo verip ayrıldım Sonra başka takımdada çok kısa kaldım ayrıldım Sizi çok önceden beri tanıyor ve takip etmiştimSeninle ben ortağız bir birimize menülerde yorum yapmalıydı bu hafta aslında sende benim gibi bu hafta sayfada yenisin bende bu hafta geldim ama daha önceleri gruplar katılmıştım sen ilk defamı katılıyorsun
Yaaa var ya normalde bünyem nasıl alışkındı hiç zorlanmazdım ama tüm sün sp den sonra akşam 20.00 civarı bir midem bulandı ama zor tuttum kendimi ay çok kötü oldum sonra düşündüm muhtemelen vitamin de aldığım için. Demir ilacı ve B12 alıyorum muhtemelen bunların etkisiyle hassaslaştı iyice midem ve dayanamadım 1 avuç leblebi ile kuru üzüm yedim. Midemi bastırdı, iyi geldi. Sp olmasa da sebze+ günü çok ideal bence. O bile iyi. Karbonhidrat sıfırlanıyor sonuçta.Emzirdigini bilmiyodum canim 6. Aydan sonra icile biliyo sanirim yada dktra danis istersen
Nescafeyi normal sutle yapiyorum canim bazen nescafe bazen turk kahvesi bazende filtre yapiyorum suan 1 haftadir ablamdayim burda nescafe vardi onu ictimsut tozunun iyi olmadigini duydum bude 2si bir aradalar fln varya onlarin iyi olmadigini duydum bende sadece granul aliyorum sut tozlu cok kullanmamaya calisiyorum bilemedim
Yaa supersinama ben malesef ablamdayim1 haftadir bugunde burdayim yarin tartilamicam 2 gundur sebzeprotein yaptim bugun sebzeprotein olarak basladim sabah kahvaltida kalabalikta yapamadim safprotein evde tek basima bile zorlaniyorum artik burda daha zor olur diye yapamadim ama aksama belli olmaz proteinle kapatirim belki
Yaa kesinlikle katılıyorum enerji enerjiyi getiriyor. Sabah kalkıp dışarıda yürümeyi düşünüyorum yarın. Gerçi İstanbul’da hava buzzz gibiydi bugün ama bakalım.Bence de super performans canimkac gundur adim tamamlamak uykumdan feragat ediyorum, cok az olan uykumdan . Ama hergun daha iyi hissediyorum. Hele saatte 10000 adimi tamamlayinca favai fisekler oluyor ki super
Anlamadım canım tam olarak ne sorduğunuCherry Mom bu gunluk kac adim sayiliyor. Ben calismaya baslayinca okulda hareketliyimdir. En az gunluk 5000 adim oluyor ama 7000 -8000 olunca en az buraya yaziyorum. Aslinda okul tam gun olsa 10 binden fazla olur. Hic oturmam genelde.
Canım asıl listede hiç yarışmış mıydın ? Ben ismini göremedim yeni üye olarak yazdım ama ? Yarışma kayıtlarında bulamadım yani başka nick flan mı vardı acabaBende daha önce uzun süre 10 takımdaydım Orada 20 kilo verip ayrıldım Sonra başka takımdada çok kısa kaldım ayrıldım Sizi çok önceden beri tanıyor ve takip etmiştim
Gece gece guldurdun beni Allahta yarin sabah seni tartida guldursun canimBu hafta yine bir sarki yazdim kendime
Derya her gece ac yattiii,
Uyumadi oturmadi spor yapti
iyi yapmissin sagliktan onemli degil hem dedigin gibi gunu iyi gecirdik bence super olduYaaa var ya normalde bünyem nasıl alışkındı hiç zorlanmazdım ama tüm sün sp den sonra akşam 20.00 civarı bir midem bulandı ama zor tuttum kendimi ay çok kötü oldum sonra düşündüm muhtemelen vitamin de aldığım için. Demir ilacı ve B12 alıyorum muhtemelen bunların etkisiyle hassaslaştı iyice midem ve dayanamadım 1 avuç leblebi ile kuru üzüm yedim. Midemi bastırdı, iyi geldi. Sp olmasa da sebze+ günü çok ideal bence. O bile iyi. Karbonhidrat sıfırlanıyor sonuçta.
Aaa çok sevindim diyet sayfalarındamıydım yoksa başka sayfalardan acaba, bu arada çok güzel kilo vermişsin sende inşallah yine veririzBende daha önce uzun süre 10 takımdaydım Orada 20 kilo verip ayrıldım Sonra başka takımdada çok kısa kaldım ayrıldım Sizi çok önceden beri tanıyor ve takip etmiştim
Ben de yoğun olunca çok giremedim zaten sorun olmadı,ben de ankayi yalnız bırakmamış oldumSpor ödem yapar mı diye endişe ettim amainşallah yapmaz çok güzel bir hafta geçirdin canım harikasın
Güzel menü canım yarına artı gelme ihtimali mi var neden öyle sordun bakalım
Harikasın yine canım
Nohutlar inşallah gaz yapmaz diyoruzşişkinlik varsa kimyonlu içebilirsin canım
Güzel menü canım
1 çatal cısı görmezsek güzel menü kuzum
Çok iyi canım
Allah kabul etsin canım çok iyi
Bu hafta tek kaldın biraz maalesef anka takım içinde olamadı bende yolculuk hazırlık vs derken bakamadım menülerine ama iyi gittin sanıyorum
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsinResim yan çıktı düzeltemedim kilom 75.2hedefşme son 200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?