- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.361
Başlangıc mı bu canm
günaydın canım düzenledim belki ondanBaşlangıc kaçtı canm
Evet şimdi oldu canımGünaydın
günaydın canım düzenledim belki ondan
Gecmis olsun canimSelam kızlar nasılsınız
Cherry Mom canım dün rahatsızlandım oruç tutmuştum ve migrenim atak yaptı. Açlığa hiç gelmiyor zaten hem baş ağrım hemde midem çok kötüydü. Bugün doktora gittim hemde diyetisyene oradım. Dukan birası içtiğimi söyledim oda tansiyon sıkıntın yoksa içebilirsiniz dedi yani tansiyon yükseltiyormuş 2 3 gündür iyi değildim bana iyi gelmedi sanırım
Ben böyle hazırlayacağımı unuttum canım direk kilomu yazdım teşekkür ederim yaptığın için 1.800 gitti bende çok, mutluyum basküle adımı koymayıda unuttum haftaya artıkTebrik ederim canım çok güzel vermişsin
Kiloyu böyle yazıyoruz bak aşağıya yazim seninkini
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.2
Fark -1.800
Yüzde %
Süpersinnn canım, sakın, bırakmak yok tamamını diyetiGünaydın
Geçen hafta : 102,5
Bu hafta : 98,5
Fark: 4
Ben adımı, yazmayı, unuttum tartıda sonra kahvaltı, yaptım
Çok eski hem burası hem daha eski başka sayfalar mesela soya kısacaAaa çok sevindim diyet sayfalarındamıydım yoksa başka sayfalardan acaba, bu arada çok güzel kilo vermişsin sende inşallah yine veririz
Benimde dün bitti hatta 7 aydır menopoz belirtileri, yaşıyorum 3 ayda bir olmaya başladık eee yaş artık 42Gunaydin kizlar dun gelemedim biraz yoğunluğum oldu ve regl olmusum gecetartilmadim dun ama karnim cok sismisti.
Bilmiyorum ama herhalde sıkıntı olmazBen adımı, yazmayı, unuttum tartıda sonra kahvaltı, yaptım
Kızlar tebrik ederim ikinizi de. muhteşemBen adımı, yazmayı, unuttum tartıda sonra kahvaltı, yaptım
Benim 26,28 günde bir de zaten yarın bekliyordum, neyse artık. Demek gitgide oyle olacak, cocuk fln istemedikten sonra bir sıkıntı yok, hayatin doğal akisi artik.Benimde dün bitti hatta 7 aydır menopoz belirtileri, yaşıyorum 3 ayda bir olmaya başladık eee yaş artık 42
sagol ortim. Sporpar sayesinde gordum yine guzel bir eksiOrtim süpersin canım hele spor çok iyi
Ayy insallah canim ya.Çok geçmiş olsun canım
Sen bu azimle yaz gelmeden fit olacaksın inşallah
Salı 7000adimim vardı galiba
O da ayıp etmiş yahu kavgada denmez öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?