- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.981
çok ağrım var davul gibiyim ama midem hep kazınıyor canım tatlı istiyor ayy bana bişey oluyor :111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ağrım var davul gibiyim ama midem hep kazınıyor canım tatlı istiyor ayy bana bişey oluyor :111:
majezik benim de zaten ama bitmiş gidip alacak halim de yok minoset attım pek bi faydası yok gibi. laptopu karnıma koydum uzandım öle yazıyom karna sıcak iyi geliyor derler ya ateş gibiyim şu an![]()
şu kötüler ötesi olan menümü de paylaşııyım da
Sabah
3 dilim tam bugday ekmeği
3 inceciik dilim salam / 3 incecik dilim kaşar
1 dilim cheddar peyniri
Ara
1 tane kayısılı activia içine 10 tne kuru üzüm
Şekersiz Adaçayı
Öğlen
1 dilim tam bugday ekmeği
1 inceciik dilim salam / 1 incecik dilim kaşar
1 kupa çabuk çorba ( domatesli )
1 porsiyon light yogurt
4 tane acı biber turşusu
Ara
1 tane eti browni
Yarım paket mavi yeşilin albenisi
Akşam
4 yk kıymalı taze fasulye
2 yk yogurt
6 yk salata
Kınada
1 kadeh votkalı portakal suyu
kurubasta yaşpasta çerez felan vardı bissürü, yimediiim![]()
:82: günaydın kızlar.noldu açtıkmı bikini sezonunu ?
fulias (52,2 / 52 / 0,2 / 0,38% )
aslında kilo fln vermedim he.dün öğlende beri yemek yemiyorum ondan böyle oldu(çaktırma)
kızlar kilom 84,6![]()
uğrayamadım kusura bakmayın
çarşamba sabahı kanamam başladı ve malesef yine kaybettik bebeğimizi
felaket biçimde içim acıyo
sagolsun annem 14 saatlik yolu binmiş otobüse gelmiş bu da süper moral oldu bana o yüzden girip yazamadım
yarın dönücek annem o gittikten sonra nasıl toparlıycam kemdimi inanın hiç bilmiyorum
takatim kalmadı artık bu 4. kaybım ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım
burda elim kolum bağlı şekilde oturuyorum
ankarada tekrardan bi doktorla görüştük
nasip olursa haziran 2. haftası ankaraya gidiyorum
artık araştırma yoluna gidicekler araştırılacak ne kaldıysa
bu aralar kiloma dikkat edemedim affınıza sığınıyorum çok şiddetli kanamam var ve karnım davul gibi
hemen annem uyanmadan bildirimde bulunayım dedim
geçen hafta 71.0
bu hafta 71.4
alınan -400
bağışlayın kızlar topike bu hafta gerekli katkıda bulunamadım
ama en kısa sürede sahalara geri dönücem
Benimde moralim bozuldu dün ilk olarak akşam yemeğinde adam gibi bir yemek yedim 300 gram almışım
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63.3/600 gram.
başlangıç : 75 kg
geçen cuma : 67,1 kg
bugün : 65,7 kg
giden : 1400 gr
toplamda giden : 9300 gr![]()
( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 )![]()
teşekkürlerr kızlaaar, bir eğlendik nir eğlendik ki sormayııın
kınaları yaktık, kızı verdik ciddi ciddii
başımızaaa duvaklar taktık beyaz beyazzzz hani gelinlik çağdaki kızlar belli olsun diye, geline de kırmızı taktık felannn cok güüzelldiii
resimler gelsin ekleriim belkimmm
rejime başladığımdan beri görüşmediğim arkadaşlarım wardı, birr iltifatlarr aldıımm ki belli deeel
dün cikolata günü olmuş herkesiin
geçmiş olsun cnm yaa , allah dermansız dert wermesiiin
kocaa pastaa yenir mii yaaaaaa soraa kilo weremedim diyee gelirsin böleee![]()
benim yediğim 150 kalori bişidiii, 1 dilim yaş pastaa 575 kalorii felaannmışşşş![]()
kızdım sana hıh işteee![]()
ayyy noliyy bize ya,herkes bi çuku patlaması yaşamş zaten takm da kırmızılra boyandı yaw
bi cerenle ben kaldık artık adet olmak istioruuuuummm,yoksa böle ben hergn bi dilim pasta götrcm ya
ayy işte bi reglzede daha,geçmş olsn cnm
bana bi tek kahvaltı biraz fazla göründü,bi de browni var tabi
ahaha trick yaptım diosun yane
sağlık olsn kaptan takma ya haftaya alıcamz olsun
çok geçmiş olsn cnm,allah bir an önce seni bebeğine kavuştrsn inş, canı yürekten diliyorum
kiloyu fln çok dert etme bnce şu sıra sen,moral topla
ay cnm ne güzel işte,nie dert ediosun,acele etme,yavaş yavaş gtmesi kiloların daha ii zaten
maşşallah kız sana bravo len gözüme girdin
ay cerencm haklısın walla zira ben de kendme çok kızgnm şu anda
amaaaaaaaaaaaaa vermişim walla kilo 60,7 ye düşmüşüm
ben de çok şaşkınım benm metabolizma kafayı yidi galiba
tabi bida pasta masta yokkkkk![]()
merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgunçocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..
dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.
dün bütün gün yediklerim
2 kaşarlı tost
1 porsiyon et güveç
salata
kola (küçük şişenin yarısını zor içtim)
4 dilim börek
yarım dilim kek
bir kepçe çorba
2 kaşık göğüs etli mantar
2 kaşık pilav üstü 1 kaşık kurufasülye
salata
yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.
aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..
yarın sabahtan pikniğe gidicez, akşam da çanakkaleye yola çıkıcaz..
bugünü nesfitle, yarını mangalla kapatırsam, toparlanmış olurum sanırsamm..
şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay
öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata
başlangıç : 75 kg
geçen cuma : 67,1 kg
bugün : 65,7 kg
giden : 1400 gr
toplamda giden : 9300 gr![]()
( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 )![]()
uğrayamadım kusura bakmayın
çarşamba sabahı kanamam başladı ve malesef yine kaybettik bebeğimizi
felaket biçimde içim acıyo
sagolsun annem 14 saatlik yolu binmiş otobüse gelmiş bu da süper moral oldu bana o yüzden girip yazamadım
yarın dönücek annem o gittikten sonra nasıl toparlıycam kemdimi inanın hiç bilmiyorum
takatim kalmadı artık bu 4. kaybım ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım
burda elim kolum bağlı şekilde oturuyorum
ankarada tekrardan bi doktorla görüştük
nasip olursa haziran 2. haftası ankaraya gidiyorum
artık araştırma yoluna gidicekler araştırılacak ne kaldıysa
bu aralar kiloma dikkat edemedim affınıza sığınıyorum çok şiddetli kanamam var ve karnım davul gibi
hemen annem uyanmadan bildirimde bulunayım dedim
geçen hafta 71.0
bu hafta 71.4
alınan -400
bağışlayın kızlar topike bu hafta gerekli katkıda bulunamadım
ama en kısa sürede sahalara geri dönücem
günaydın takımcığım kilo bildirimim ...
101,6 / 101,7 / 0,1 / % 0,09 ( hesaplamayı doğru yapmışımdır inşallah )
kilom 101,6 ( sadece 100 gr vermişim )
takımcığım çok şişim ve ağrım var cereni beklerken ben farketmeden regl oldum zaten her ay şaşırtıyor beni birkaç gün önce oluyor normal gerçi ama neyse çok şiştim davul gibiyim ona rağmen 100 gr gitmiş sevindim , gelirken yürüdüm 30 dk yine ve bu sabah kendimi ödüllendirdimkahvaltıda birer küçük parça tahinli ekmek ve cevizli ekmek yedim . hemen yazayım .
sabah : 1 domates , yarım salatalık , bir parça cevizli ekmek , bir parça tahinli ekmek yedim .
acıkırsam sunta var 5 adet
öğle için 1 parça tavuk sebzeli 2 dilim çavdar ekmeği
arra 6 erik 2 kayısı getirdim.
akşama pirinçli kabak yemeği var ekmeksiz ondan yerim salatayla birlikte
5. TAKIM 208. ETAP
burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,70 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,80 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )
KIZLAR LİSTEMİZ HAZIR.SİZDE Bİ GÖZ GEZDİRİN BAKALIM Bİ YANLIŞLIK VARMIDIR?
BU ARADA BU HAFTA YERLERDEYİZ VALLA
cnm listeyi verdinmi paylaşıma?
ben tekrar eksiye düşmüşüm de
gözlerime inanamadm 30 kere çıktım çıktım indm tartıya ama 60,7 yim....
61,8 nerde 60,7 nerdeeeee
1,100 gr fark var walla hemide izmre gtmedn önceki kilomdan da zayıfım,geçen hfta 61,3 tm şimdi 60,7.
özstn çukulu pastası yağ mı yakıo ne![]()
kısçelerrrr laf aramızda, şu anda yayınlanan takım listeleri içerisinde bireyselde 2.yim :82:
![]()
tebrıkler canım darısı basımıza
gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar
bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız
ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım
harıkaaaaabende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın
erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı
merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgunçocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..
dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.
dün bütün gün yediklerim
2 kaşarlı tost
1 porsiyon et güveç
salata
kola (küçük şişenin yarısını zor içtim)
4 dilim börek
yarım dilim kek
bir kepçe çorba
2 kaşık göğüs etli mantar
2 kaşık pilav üstü 1 kaşık kurufasülye
salata
yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.
aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..
yarın sabahtan pikniğe gidicez, akşam da çanakkaleye yola çıkıcaz..
bugünü nesfitle, yarını mangalla kapatırsam, toparlanmış olurum sanırsamm..
tebrıkler canım darısı basımıza
gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar
bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız
ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım
harıkaaaaabende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın
erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı
hırs yap 1. ol haftaya![]()
sağol arkadaşım
canım cook geçmiş olsun, kelimeler kifayetsiz resmen.. ama sizin kışınız bitmiş, baharınız gelmiş, inşallah allah bir daha hastane kapısı göstermesin size![]()
kuralları bozmuş olmak istememçok geçmiş olsun canım
oğlunun iyi olmasına sevindim
kendini daha iyi hissetmek aramıza dönmek istersen her zaman kapımız açık sana![]()
ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç
senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım
begümcüm seninle aynı gün girmiştik 5. takıma . burda olduğuna sevindim. eski arkadaşlar mezun oldular galiba
]
haftaya ben birinci olcam hırs yaptım vallahi. oooyyyyyy karnım ağrıyor. laptop karnıma iyi geldi biraz. hehehhehehheyeşil çay içiyorum şu anda
şu ana kadar yediklerimmmm
Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )
Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay
Öğlen
Ton balıklı salata
Ara
Kayısılı activia
akşam yemeyi planladıklarıım
4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu
şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum![]()
hırs yap 1. ol haftaya![]()
haftaya ben birinci olcam hırs yaptım vallahi. oooyyyyyy karnım ağrıyor. laptop karnıma iyi geldi biraz. hehehhehehheyeşil çay içiyorum şu anda