Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar kızlar,

listemiz:

** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / 60.6 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 61.8 / 60.6 / 1.2 / 1.94%)
_ferdici_ ( 67.5 / 67.2 / 0.3 / 0.44%)
moonros ( 74.8 / 74.0 / 0.4 / 0.53 %) *
roseking35 ( 68.3 / 67.8 / 0.5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 75.8 / 77.1 / -1.3 / -1,72%)
dryrgp ( 96.0 / 96.0 / 0.00 / 0.00%)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
file76 ( 82.3 / 81 / 0.7 / 0.85%) *
ozlemmtekinn ( 75.8 / 74.9 / 0.9 / 1.19 %) ( Yeni üye, 18.05.2011’de katıldı. Hedef kilosu 60.)
yagmurcini3 ( 87.5 / / / %) ( Kendi isteğiyle ayrıldı)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 753.4 / 749.7 / 2.7 / 0.36 %)

yanlarında yıldız olan üyeler geçen hafta bildirim yapmadıkları için bu haftaki bildirimleri ikiye bölünenler.:97:

çok ağrım var davul gibiyim ama midem hep kazınıyor canım tatlı istiyor ayy bana bişey oluyor :111:

ayyy noliyy bize ya,herkes bi çuku patlaması yaşamş zaten takm da kırmızılra boyandı yaw:1:
bi cerenle ben kaldık artık adet olmak istioruuuuummm,yoksa böle ben hergn bi dilim pasta götrcm ya:27:

majezik benim de zaten ama bitmiş gidip alacak halim de yok minoset attım pek bi faydası yok gibi. laptopu karnıma koydum uzandım öle yazıyom karna sıcak iyi geliyor derler ya ateş gibiyim şu an:27::37:

ayy işte bi reglzede daha,geçmş olsn cnm

şu kötüler ötesi olan menümü de paylaşııyım da :19:

Sabah
3 dilim tam bugday ekmeği
3 inceciik dilim salam / 3 incecik dilim kaşar
1 dilim cheddar peyniri

Ara
1 tane kayısılı activia içine 10 tne kuru üzüm
Şekersiz Adaçayı

Öğlen
1 dilim tam bugday ekmeği
1 inceciik dilim salam / 1 incecik dilim kaşar
1 kupa çabuk çorba ( domatesli )
1 porsiyon light yogurt
4 tane acı biber turşusu

Ara
1 tane eti browni
Yarım paket mavi yeşilin albenisi

Akşam
4 yk kıymalı taze fasulye
2 yk yogurt
6 yk salata

Kınada
1 kadeh votkalı portakal suyu

kurubasta yaşpasta çerez felan vardı bissürü, yimediiim :52:

bana bi tek kahvaltı biraz fazla göründü,bi de browni var tabi:1:

:82: günaydın kızlar.noldu açtıkmı bikini sezonunu ? :64:

fulias (52,2 / 52 / 0,2 / 0,38% )

aslında kilo fln vermedim he.dün öğlende beri yemek yemiyorum ondan böyle oldu :D (çaktırma)

ahaha trick yaptım diosun yane:9:

kızlar kilom 84,6:59:

sağlık olsn kaptan takma ya haftaya alıcamz olsun:1:

uğrayamadım kusura bakmayın
çarşamba sabahı kanamam başladı ve malesef yine kaybettik bebeğimizi:14:
felaket biçimde içim acıyo
sagolsun annem 14 saatlik yolu binmiş otobüse gelmiş bu da süper moral oldu bana o yüzden girip yazamadım
yarın dönücek annem o gittikten sonra nasıl toparlıycam kemdimi inanın hiç bilmiyorum
takatim kalmadı artık bu 4. kaybım ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım
burda elim kolum bağlı şekilde oturuyorum
ankarada tekrardan bi doktorla görüştük
nasip olursa haziran 2. haftası ankaraya gidiyorum
artık araştırma yoluna gidicekler araştırılacak ne kaldıysa
bu aralar kiloma dikkat edemedim affınıza sığınıyorum çok şiddetli kanamam var ve karnım davul gibi
hemen annem uyanmadan bildirimde bulunayım dedim

geçen hafta 71.0
bu hafta 71.4
alınan -400

bağışlayın kızlar topike bu hafta gerekli katkıda bulunamadım
ama en kısa sürede sahalara geri dönücem

çok geçmiş olsn cnm,allah bir an önce seni bebeğine kavuştrsn inş, canı yürekten diliyorum
kiloyu fln çok dert etme bnce şu sıra sen,moral topla

Benimde moralim bozuldu dün ilk olarak akşam yemeğinde adam gibi bir yemek yedim 300 gram almışım:43:
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63.3/600 gram.:58:

ay cnm ne güzel işte,nie dert ediosun,acele etme,yavaş yavaş gtmesi kiloların daha ii zaten:34:

başlangıç : 75 kg :19:

geçen cuma : 67,1 kg :31:

bugün : 65,7 kg :52:

giden : 1400 gr :65:

toplamda giden : 9300 gr :nazar:

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 ) :52::52:

teşekkürlerr kızlaaar, bir eğlendik nir eğlendik ki sormayııın :7:
kınaları yaktık, kızı verdik ciddi ciddii :59::70:

başımızaaa duvaklar taktık beyaz beyazzzz hani gelinlik çağdaki kızlar belli olsun diye, geline de kırmızı taktık felannn cok güüzelldiii :1:

resimler gelsin ekleriim belkimmm :23::23:

rejime başladığımdan beri görüşmediğim arkadaşlarım wardı, birr iltifatlarr aldıımm ki belli deeel :51::51::69:

dün cikolata günü olmuş herkesiin :60::60:

geçmiş olsun cnm yaa , allah dermansız dert wermesiiin :71:

kocaa pastaa yenir mii yaaaaaa soraa kilo weremedim diyee gelirsin böleee :57:

benim yediğim 150 kalori bişidiii, 1 dilim yaş pastaa 575 kalorii felaannmışşşş :20::20:
kızdım sana hıh işteee :19:

maşşallah kız sana bravo len gözüme girdin:1:
ay cerencm haklısın walla zira ben de kendme çok kızgnm şu anda:27:

amaaaaaaaaaaaaa vermişim walla kilo 60,7 ye düşmüşüm:64:
ben de çok şaşkınım benm metabolizma kafayı yidi galiba:52:

tabi bida pasta masta yokkkkk:20:

merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgun:nazar: çocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..

dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.

dün bütün gün yediklerim

2 kaşarlı tost

1 porsiyon et güveç
salata
kola (küçük şişenin yarısını zor içtim)

4 dilim börek
yarım dilim kek

bir kepçe çorba
2 kaşık göğüs etli mantar
2 kaşık pilav üstü 1 kaşık kurufasülye
salata

yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.

aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..

yarın sabahtan pikniğe gidicez, akşam da çanakkaleye yola çıkıcaz..

bugünü nesfitle, yarını mangalla kapatırsam, toparlanmış olurum sanırsamm..

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim:9: 6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

bgn menm

sbh:
3yk nesfit+3yk müsli

ara:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı

öğlen:
3 adet yaprak sarma
1 adet cızdırma
1 bardak ayran

ara:
4-5 erik
1 bardak süt

akşam:
2 yk patatesli patlıcan yemeği
2 yk pilav
yeşil salata

tv izlerkene:
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

işte bülee:1:
inş bugn kaçamak yapmam artık,akşam da 1 saat spor yapicim

ayyy noliyy bize ya,herkes bi çuku patlaması yaşamş zaten takm da kırmızılra boyandı yaw:1:
bi cerenle ben kaldık artık adet olmak istioruuuuummm,yoksa böle ben hergn bi dilim pasta götrcm ya:27:

ayy işte bi reglzede daha,geçmş olsn cnm

bana bi tek kahvaltı biraz fazla göründü,bi de browni var tabi:1:

ahaha trick yaptım diosun yane:9:

sağlık olsn kaptan takma ya haftaya alıcamz olsun:1:

çok geçmiş olsn cnm,allah bir an önce seni bebeğine kavuştrsn inş, canı yürekten diliyorum
kiloyu fln çok dert etme bnce şu sıra sen,moral topla

ay cnm ne güzel işte,nie dert ediosun,acele etme,yavaş yavaş gtmesi kiloların daha ii zaten:34:

maşşallah kız sana bravo len gözüme girdin:1:
ay cerencm haklısın walla zira ben de kendme çok kızgnm şu anda:27:

amaaaaaaaaaaaaa vermişim walla kilo 60,7 ye düşmüşüm:64:
ben de çok şaşkınım benm metabolizma kafayı yidi galiba:52:

tabi bida pasta masta yokkkkk:20:

kız bebişim tabeee bari sütlü tatlı, hadi en kötü supangle felan yiyeeydin cikolatalı , bide gitmişşş kremalıı pasta almış yimiiiş :1: belki onu yemesen 200 gr daha ekside olcaktııın naberrrr :52:

buarada teşekkür ederim bebekiiim :51::51:

merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgun:nazar: çocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..

dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.

dün bütün gün yediklerim

2 kaşarlı tost

1 porsiyon et güveç
salata

4 dilim börek
yarım dilim kek

bir kepçe çorba
salata

yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.

aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..

4 dilim börek olmasaymış tam diyet menüsü olcekmiş heee ama olsun olur böle arada, önemli olan tekrar etmemek :70:

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim:9: 6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

olcek o kdr , afiyet olsun bebekiiimeee :52::52:

başlangıç : 75 kg :19:

geçen cuma : 67,1 kg :31:

bugün : 65,7 kg :52:

giden : 1400 gr :65:

toplamda giden : 9300 gr :nazar:

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 ) :52::52:

tebrıkler canım darısı basımıza:65:

uğrayamadım kusura bakmayın
çarşamba sabahı kanamam başladı ve malesef yine kaybettik bebeğimizi:14:
felaket biçimde içim acıyo
sagolsun annem 14 saatlik yolu binmiş otobüse gelmiş bu da süper moral oldu bana o yüzden girip yazamadım
yarın dönücek annem o gittikten sonra nasıl toparlıycam kemdimi inanın hiç bilmiyorum
takatim kalmadı artık bu 4. kaybım ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım
burda elim kolum bağlı şekilde oturuyorum
ankarada tekrardan bi doktorla görüştük
nasip olursa haziran 2. haftası ankaraya gidiyorum
artık araştırma yoluna gidicekler araştırılacak ne kaldıysa
bu aralar kiloma dikkat edemedim affınıza sığınıyorum çok şiddetli kanamam var ve karnım davul gibi
hemen annem uyanmadan bildirimde bulunayım dedim

geçen hafta 71.0
bu hafta 71.4
alınan -400

bağışlayın kızlar topike bu hafta gerekli katkıda bulunamadım
ama en kısa sürede sahalara geri dönücem

gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar

günaydın takımcığım kilo bildirimim ...

101,6 / 101,7 / 0,1 / % 0,09 ( hesaplamayı doğru yapmışımdır inşallah )

kilom 101,6 ( sadece 100 gr vermişim )

takımcığım çok şişim ve ağrım var cereni beklerken ben farketmeden regl oldum zaten her ay şaşırtıyor beni birkaç gün önce oluyor normal gerçi ama neyse çok şiştim davul gibiyim ona rağmen 100 gr gitmiş sevindim , gelirken yürüdüm 30 dk yine ve bu sabah kendimi ödüllendirdim :17: kahvaltıda birer küçük parça tahinli ekmek ve cevizli ekmek yedim . hemen yazayım .

sabah : 1 domates , yarım salatalık , bir parça cevizli ekmek , bir parça tahinli ekmek yedim .

acıkırsam sunta var 5 adet

öğle için 1 parça tavuk sebzeli 2 dilim çavdar ekmeği

arra 6 erik 2 kayısı getirdim.

akşama pirinçli kabak yemeği var ekmeksiz ondan yerim salatayla birlikte

bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız:70:

5. TAKIM 208. ETAP

burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,70 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,80 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )

KIZLAR LİSTEMİZ HAZIR.SİZDE Bİ GÖZ GEZDİRİN BAKALIM Bİ YANLIŞLIK VARMIDIR?
BU ARADA BU HAFTA YERLERDEYİZ VALLA

ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım

cnm listeyi verdinmi paylaşıma?
ben tekrar eksiye düşmüşüm de:66::66:

gözlerime inanamadm 30 kere çıktım çıktım indm tartıya ama 60,7 yim....
61,8 nerde 60,7 nerdeeeee:66::65::64:
1,100 gr fark var walla hemide izmre gtmedn önceki kilomdan da zayıfım,geçen hfta 61,3 tm şimdi 60,7.
özstn çukulu pastası yağ mı yakıo ne:27::52:

harıkaaaaa:46:bende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın:1:erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı

gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar

bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız:70:

ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım

harıkaaaaa:46:bende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın:1:erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı

aminn canımmm teşekkür ederiiim :70:

merhaba kızlar,

dün bütün gün yediklerim

2 kaşarlı tost

1 porsiyon et güveç
salata

4 dilim börek
yarım dilim kek

bir kepçe çorba
salata

aynen dediğin gbi 2. tost ve börekler accık kaçmış,ama olsn toparlanamıcak bişi diil,afiyet olsn cnm.
dedin gbi bi gn nesfit bi gn mangal durumu kurtarır.

anammm sen yeme cnm ya nolur nolmaz:1: deli gbi tepindm btn gn sokaklarda onun faydası oldu galiba:1:

olsn cnm,bu hafta inersn ya sağlık olsn,gidio yavaş yavaş,çok da dert etmemek lazım,kafaya taktıkça saplantı oluo walla yaaa:52::56::27:

:nazar:

canım cook geçmiş olsun, kelimeler kifayetsiz resmen.. ama sizin kışınız bitmiş, baharınız gelmiş, inşallah allah bir daha hastane kapısı göstermesin size:71::nazar::nazar:
sağol arkadaşım
çok geçmiş olsun canım
oğlunun iyi olmasına sevindim
kendini daha iyi hissetmek aramıza dönmek istersen her zaman kapımız açık sana:34:
kuralları bozmuş olmak istemem
ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç

senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım
begümcüm seninle aynı gün girmiştik 5. takıma . burda olduğuna sevindim. eski arkadaşlar mezun oldular galiba

]

şu ana kadar yediklerimmmm

Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )

Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Kayısılı activia

akşam yemeyi planladıklarıım :1:

4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu

şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum :39:

şu ana kadar yediklerimmmm

Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )

Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Kayısılı activia

akşam yemeyi planladıklarıım :1:

4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu

şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum :39:

ohhhh yaramasın kuzuma et olmasın yağ olmasın inşallah ben de artık 1 hafta müsli yiyom 1 hafta normal yiyom bu hafta müsli haftam :68::7:

hırs yap 1. ol haftaya:60:

haftaya ben birinci olcam hırs yaptım vallahi. oooyyyyyy karnım ağrıyor. laptop karnıma iyi geldi biraz. hehehhehehhe:37::27::68::68: yeşil çay içiyorum şu anda

haftaya yalan olcam gibime geliyo, gramlarla gelirim yine buraya muhtemelen :1:

bu arada bişi paylaşcam sizle, ben mesela 1 kiloyu 10 günde werirken bir sonraki kilo 3 günde gidiyo, hep böle olmuş nerdeyse, tabloma bakın :42:

70 KG 6 GÜN 67 KG 10 GÜN
69 KG 3 GÜN 66 KG 3 GÜN
68 KG 10 GÜN

10günlük dönemime girdim :60::60:

Back
X