Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu ana kadar yediklerimmmm

Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )

Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Kayısılı activia

akşam yemeyi planladıklarıım :1:

4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu

şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum :39:

burcuozzer bunu beğendi:1:

kız bu acı biber turşusu aşkı nerden çıktı kaçgndr dikkatimi çekti?

turşu tuzlu old.dan vcutta su tutarmış,ödem yaparmış yani.
e bi de acı biber feci iştah açar anacım,ben dikkat ediosm kaçarım acı biberdn fln

foruma yazı yazmayıda unutmuşum. doğru dürüst yazamıyorum:52::52: bu arada herkese merhaba:71:ben herkese hayırlı cumalar.

haftaya yalan olcam gibime geliyo, gramlarla gelirim yine buraya muhtemelen :1:

bu arada bişi paylaşcam sizle, ben mesela 1 kiloyu 10 günde werirken bir sonraki kilo 3 günde gidiyo, hep böle olmuş nerdeyse, tabloma bakın :42:

70 KG 6 GÜN 67 KG 10 GÜN
69 KG 3 GÜN 66 KG 3 GÜN
68 KG 10 GÜN

10günlük dönemime girdim :60::60:

ahaha ilginç,gideri böle demekki:60:

foruma yazı yazmayıda unutmuşum. doğru dürüst yazamıyorum:52::52: bu arada herkese merhaba:71:ben herkese hayırlı cumalar.

hoşgeldn senacım,
geçmiş olsn bu arada:71:

ay olun walla kızlar ben emzirdiğimden abanamıorum öyle,siz olun bariiii:32:
ben de seviniim:66:

emzirirken aslında günlük 500 kalori harcıyorsun. ama gece uykusuz kalırsan bu seferde şekerin düşüyor ve tatlıya yöneliyorsun. tatlı krizleride bayağı zor oluyor.bunun için tatlı krizinde meyve tüketebilirsin. düşük kalorili diyetlerden uzak durmanda fayda var.:emir_bebek:

emzirirken aslında günlük 500 kalori harcıyorsun. ama gece uykusuz kalırsan bu seferde şekerin düşüyor ve tatlıya yöneliyorsun. tatlı krizleride bayağı zor oluyor.bunun için tatlı krizinde meyve tüketebilirsin. düşük kalorili diyetlerden uzak durmanda fayda var.:emir_bebek:

ay öyle diyet miyet yaptğm yok zaten cnm ya,dikkat ediorum yedklarime o kadar.
gece sık kalkıoruz işte henüz 3 aylık bebeğim.
tatlı krizim öyle çok rahatsz edici boyutlara ulaşmıyo....du.
dün patladım koca bi dilim pasta yedim:17::26:

işte spor yapıorum,yürüyorum.
pasta börek ıvır zıvırdan kaçıyorum,gereksiz ekmek makarna pilav vs tüketmemeye çalışıyorum bol su içiyorum,öyle kasıcak bişşi yaptğm yok,zaten yapamam da emzirirken:20:

ceren akşam kına gecesi nasıldı ? bu gece de düğün mü var foto isteriz foto isteriz:1::1::1::1::nazar::nazar:

ay cook güzelllldiiiiiiiiiiii duvak felan taktıkk kızzzz :52::52::60:
düğün yarın akşam olcak, 4te konvoylarla gelini alcezzzz 6da nikah war 8 de de yemekli alkollü :7: eğlenceye gitcezzzz :7::7:

kınada cok güzel resimler çekildik ama bende yok şu anda ulaştıgı gibi eklerim duvaklı bi resim sizee :60:

burcuozzer bunu beğendi:1:

kız bu acı biber turşusu aşkı nerden çıktı kaçgndr dikkatimi çekti?

turşu tuzlu old.dan vcutta su tutarmış,ödem yaparmış yani.
e bi de acı biber feci iştah açar anacım,ben dikkat ediosm kaçarım acı biberdn fln

walla iştah konusunu bilemicem, ben alışığım ekmek arası pul biber bile yediğim olmuşturr zamanında :60:
su tuttugnu biliorumm ama göze aldım, kabızlığa başka çare bulamadım turşularım sağolsuun haftada 3-4 şaşmıyo artık :60:
önceden 7-8 günde 1 olduğu oluyoduu :59:

tutarsa da tutsun :1:

ahaha ilginç,gideri böle demekki:60:

hoşgeldn senacım,
geçmiş olsn bu arada:71:

hee yaaa bi anlamadım bende :60::60:

acının ardından gelen sevince merhaba
yağmurun ardından gelen güneşe mehaba
gidene güle güle, gelene merhaba
merhaba 5. takım mehaba:71:

ben gdp öğle yimeemi yiyim snra evimi derlim topliim,snra da oğlumu dışarı çıkariim hava alsn yavru.
see u :)

kızlar deniz kaçar çarşıya çıkacam yine kociş erken gelecekmiş bugün eve:46::46::46::46:

pazartesi görüşürüz sizleri seviyorum öptüm kocaman:54::54::71:

QUOTE=lequim;19400398]evet canım ve hep 2 yk müsli 2 yk nesfit ve yagsız sütle yedim :34:[/QUOTE]

:28:bu bana uyar

begüm face açılmıyo yazamadım listeyi yaptığın için teşekkür ederim kuzu
bugüne işleri yetiştirmem lazım pazartesi kendi yerimde olcam ondan çok yoğunum kusura bakmayın

Back
X