- 5 Ekim 2020
- 2.630
- 10.211
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.881
Ah regl gelmese çok pis kapışırdık

Duy da inanma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah regl gelmese çok pis kapışırdık
Tamam canım. Listeye girişten önceki hafta da tam paylaşım gerekiyordu ya. Ama o sadece ilk girenler için mi geçerlicanlar mezuniyet kilosunun altında olmam yeterli indiğim zaman zaten tarih ve nickle paylaşmaya başlıcam![]()
aynen canım benim mezuniyet kilom 79.1 ya onun resmi ve herşeyi olduğu için onun altına inmem benim için kriterTamam canım. Listeye girişten önceki hafta da tam paylaşım gerekiyordu ya. Ama o sadece ilk girenler için mi geçerli![]()
Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versinCherry Mom Kayınvalide beynine emboli attı ve kurtuldu Ama şimdi tekrar her şeyine yeniden baktırmak istiyor Yaşı 85 her yıl kendisi kontrolden geçirir Torun doktor olunca daha çok istiyor Bu işlere anne babasının doktor işlerine eşim bakar şimdide torunla eşim ilgileniyor Kırmayallım diye ne derse yapıyorlar Aslında hiç bir şey yok şu anda ama dinlemiyor Şimdi onunla ilgileniyoruz
Anladım kuzuaynen canım benim mezuniyet kilom 79.1 ya onun resmi ve herşeyi olduğu için onun altına inmem benim için kriter![]()
Teşekkür ederiz kuzuKizlar hepinizi tebrik ederim super sonuclar vaarr![]()
yok kuzum ya benim 2 mezuniyet olunca arada listeye girme kriterini öğrendim o zaman ondan yaniAnladım kuzuböyle böyle öğreneceğim bu işleri
![]()
kuzuuu özledik seni nasılsınKizlar hepinizi tebrik ederim super sonuclar vaarr![]()
Hazirliklar fena degil canim. Kilo isi deTeşekkür ederiz kuzunasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar. Kilo ne durumda
![]()
Ben de ozledim sizleri. Hazirliklar fena degil konular derya deniz ama bi ucundan tutmaya calisiyorumkuzuuu özledik seni nasılsın![]()
Allah kolay eylesin su gibi ezberlersin inşallaaahHazirliklar fena degil canim. Kilo isi desiz siz olun izne ayrilmayin
Ben de ozledim sizleri. Hazirliklar fena degil konular derya deniz ama bi ucundan tutmaya calisiyorum![]()
Tebrik ederim canımGecen hafta 68.8
Bu hafta 68.6
Fark 200gr
%0.29
Insallah canim sagolasinAllah kolay eylesin su gibi ezberlersin inşallaaah![]()
![]()
-1,3Herkese selaaaammmm.....
Bugün kilom: 68.9Cherry Mom
Cherry Mom [IMG alt="azaydidem"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/679/679926.jpg?1612741325[/IMG] azaydidem SSuskunhanim benim kilomu ancak detoks oynattı resmen yağdan gittiğini hissediyorum karın kısmında biriken yağım azaldı gözle görüyorum
Peki neden spor ve menü başlığına yazdım ben de bilmiyorum yine bir leylalık var üzerimde![]()
Tebrikler canım yorgun ve hastalıkların olduğu bir haftayı geride bıraktın umarım bu hafta daha zinde olur iyi hissedersinGecen hafta 68.8
Bu hafta 68.6
Fark 200gr
%0.29
Spordan mı canım 2 3 gün sürerYa benim bacaklarım çoookkkk fena ağrıyone zaman geçer kii
Yok kaptanım maalesefSpordan mı canım 2 3 gün sürer
Düzenli spor yapman lazım yoksa devamlı başa sarar o ağrılar
Magnezyum varsa evde al belki hamilelikten falan kalmıştır kıyı köşede :))