Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom Kayınvalide beynine emboli attı ve kurtuldu Ama şimdi tekrar her şeyine yeniden baktırmak istiyor Yaşı 85 her yıl kendisi kontrolden geçirir Torun doktor olunca daha çok istiyor Bu işlere anne babasının doktor işlerine eşim bakar şimdide torunla eşim ilgileniyor Kırmayallım diye ne derse yapıyorlar Aslında hiç bir şey yok şu anda ama dinlemiyor Şimdi onunla ilgileniyoruz
Hım anladım canım kayınvalidenin o kadar yaşlı olduğunuda tahmin etmemiştim sen ondan elini eteğini çektin dmek burdan bakıma muhtaçtır haliyle çok geçmiş olsun yaş ilerleyince daha bir takıntılı olabiliyorlar benim ananemde öyle 1 kamyon ilaçla geziyor ama kan değerleri hepimizden iyi 😍😍

Maşallah canım çok güzel 😍

Vuu ortim patron çıldırdı olmuş tam 😍😍
Harikasın ya o nasıl eksi. 🧿🧿

Maşallah canım çok güzel 😍

Oyyyy 😍😍 hay maşallah yaaa😍🧿🧿

Bu kiloda bu eksi muhteşem canım 😍🧿

Canım bu düzensizliğin içinde eksiyi görmek bile çok güzel 😍 haftaya daha iyi olur inşallah 🙏

Kız sen tam sopalıksın hee😂😂
Depresyonlar kraliçesi 🤭🤭 tebrik ediyorum kuzum çok güzel 🧿

Teşekkürler kaptancığım 🤗

Evet yaa. İnşallah yarışalım demez 🤭🤭
@Mathilda03

Bence çok güzel canım. Az olsun bizim olsun. Önemli olan istikrar😍🧿

Ooo canım Hergün yanında olan insan bile söylüyorsa gerçekten incelmişsindir. 😍😍
İlk defa bu kadar versin canım bende şoktayım hala bide reglim son 2 falan kaldı
Valla kaptanımın dediği gibi yumurta kapıya dayanınca bana azim geliyor 🤣🤣
Hahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yine

İlk defa bu kadar versin canım bende şoktayım hala bide reglim son 2 falan kaldı

Hahaaa yaa canım bende senin gibi çok tartılıyorum ama sıkıntı yapmıyorum kendime. O gün neler yaptığımı düşünüyorum. Sana tavsiyem her tartıda da gördüğüne aldanma bak ne güzel eksi geldin yine
Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum 🤩
Simit aklımda kalan :KK53: :))))

Valla buraya ne yazdıysam o canım simit ten ziyade cumartesi de Bi hamburger vardı 🙈 bide şunu farkettim canım ben suyu az içersem daha çok eksi görüyorum. Mesela bu hafta ortalama 1 litre içmeye çalıştım ve harika sonuç gördüm
Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum 🤩
Simit aklımda kalan :KK53: :))))

Cidden he hep öyle oluyo valla 🤭 takmiym bakim bu hafta 😁
Bide artı geliyomuşm 🤣🤣

Valla buraya ne yazdıysam o canım simit ten ziyade cumartesi de Bi hamburger vardı 🙈 bide şunu farkettim canım ben suyu az içersem daha çok eksi görüyorum. Mesela bu hafta ortalama 1 litre içmeye çalıştım ve harika sonuç gördüm
Ya çok ilginç Begonya2 Begonya2 da onu diyor ama nasıl gidiyor ödem vs 👀 1 lt 72 kg için az yani

Back
X