- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.921
Bende ortalama 1 1.5 lt içiyorum kaptanım 2.5 3 içtiğim zaman gerçekten vucudum tutuyor suyu
Canım istedikçe içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ortalama 1 1.5 lt içiyorum kaptanım 2.5 3 içtiğim zaman gerçekten vucudum tutuyor suyu
Canım inşallah haftaya 600 ve üstü giderse alırım ordan Bi mezuniyet100 de 100 ü için evet ama yüzde 90 ı için tamamlamışsın mezun olma hakkın var ama bırakmıyoruz tabi hızımızı almışken
Tebriklerr canımm
Yaa bende anlamıyorum ama mesela afyondayken su günde 1 yada 2 bardak içtim hep beyaz ekmek yedim spor hiç yapmadım ve 3 hafta sonra döndüğümde eksideydim
Ben bu hafta da bu şekilde deniycem yine su konusunda bakalım haftaya ne görücez. Çok beklemiyorum tabi haftaya bugünden sonraBende ortalama 1 1.5 lt içiyorum kaptanım 2.5 3 içtiğim zaman gerçekten vucudum tutuyor suyu
Canım istedikçe içiyorum
Tahminim gibi ciktim canimBen de ben de
Bence gayet iyi bir rakam![]()
Bende sok masallah bu kiloda bu kadr helalİlk bildirim benden olsun o zaman
Geçen hafta 55.85
Güncel 54.65
Fark1.2 (ben sok)
Yüzde 2.15
Cherry Mom hedefi küçük tutunca tutturuyorum galiba
haftaya hedefim 54.4
![]()
SupersinGeçen hafta 75.2
Güncel 72.9
Fark 2.3
Yüzde 3.37
Arkadaşkar doğru hesapladımmı kontrol edebilirmisiniz
Canim naptin sen nasil verdin bu kadrGeçen hafta: 75
Bu hafta: 72.9
Fark: 2.1
Yüzde: 2.8
Haftaya hedef: 72.5
Cherry Mom
belmayne Eki Görüntüle 2804563
Yaa canim masallah supersinHerkese selaaaammmm.....
Bugün kilom: 68.9Cherry Mom
azaydidem @Suskunhanim benim kilomu ancak detoks oynattı resmen yağdan gittiğini hissediyorum karın kısmında biriken yağım azaldı gözle görüyorum
![]()
Evet bu hafta baya vermişsin haftaya daha az gider büyük ihtimalleBen bu hafta da bu şekilde deniycem yine su konusunda bakalım haftaya ne görücez. Çok beklemiyorum tabi haftaya bugünden sonra
Tebrikler canım
Saf protein yaptın değil mi canım ondan olabilirCherry Mom ben malesef dunden beri wc yok onun skntısı olmasaydi 400 gr daha giderdi bence sinir oldum
![]()
Evet canim carsamba sebze protein dunde safprotein sanirim ondanSaf protein yaptın değil mi canım ondan olabilir
Yaa uzun yillardir takip ediyorum sedayi harika bi insan cok tatli zumbayi sevdirdi banaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Çok tatlı değil mi ya![]()
Canim harikasin tebrik ediyorum, benim bu hafta tartılmamak patladi demek ki arada kontrol etmek lazim, 60lari görmene cok az kaldi
Ay insallah canimCanim harikasin tebrik ediyorum, benim bu hafta tartılmamak patladi demek ki arada kontrol etmek lazim, 60lari görmene cok az kaldi![]()
Sedayı ben de seviyorum o da tatlı da orda zumba yapan 2-3 yaşlarında kız vardı ben onu atmıştım aslındaYaa uzun yillardir takip ediyorum sedayi harika bi insan cok tatli zumbayi sevdirdi bana![]()
Onuda gordum canim hikayede paylasmis ama sedosda tatli ya ondan dedimSedayı ben de seviyorum o da tatlı da orda zumba yapan 2-3 yaşlarında kız vardı ben onu atmıştım aslında![]()
16 da zumbaya katılalım mıOnuda gordum canim hikayede paylasmis ama sedosda tatli ya ondan dedim![]()
Yaaa aslinda super olurdu ama ben katilmaya kalksam kontenjan dolar girememde bendeki sans sfır16 da zumbaya katılalım mı![]()
Cnm etiketleme yapmadım, aklimdan ustu gitti gecikmeden atayim diye, sadece 200gr verdimAy insallah canimsen kilo bildirimi yaptinmi ortim gormedim ben etiketlemedin sanirim
![]()